Zein Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σημερα αν εχεις το κινητο στο αθορυβο τοτε κατι κρυβεις και δε πηγες για καφε. Αν το εχεις κλειστο τοτε σου ετυχε κατι κακο (περα απο μπαταρια). Αν δε το παρεις καν μαζι σου τοτε αποφασισες να βαλεις τελος στη ζωη σου. Η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο. 5
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Κουφό μου φαίνεται αλλά οκ Χεχε πιο από όλα;
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οτι δεν επικοινωνούσατε απο την αρχή Ναι δεν την πήρα καθόλου, με είδε όταν βγήκα άδεια ορκωμοσίας.. Και από τότε μέχρι και τώρα 23 χρόνια μετά δεν το έχει ξεχάσει κάπου κάπου το θυμάται. Λογικά είχα καταλάβει ότι θα την άκουγα για τα επόμενα 50+ χρόνια οπότε.. Παντως στο στρατό από την μονάδα παίρναμε τηλέφωνα τυχαία για να βρούμε καμία κοπέλα να μιλήσουμε κλπ κλπ. Έβγαζες άνετα γυναίκα μέσω τηλεφώνου τότε.
sargio01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σημερα αν εχεις το κινητο στο αθορυβο τοτε κατι κρυβεις και δε πηγες για καφε. Αν το εχεις κλειστο τοτε σου ετυχε κατι κακο (περα απο μπαταρια). Αν δε το παρεις καν μαζι σου τοτε αποφασισες να βαλεις τελος στη ζωη σου. Η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο. Ναι δεν την πήρα καθόλου, με είδε όταν βγήκα άδεια ορκωμοσίας.. Και από τότε μέχρι και τώρα 23 χρόνια μετά δεν το έχει ξεχάσει κάπου κάπου το θυμάται. Λογικά είχα καταλάβει ότι θα την άκουγα για τα επόμενα 50+ χρόνια οπότε.. Παντως στο στρατό από την μονάδα παίρναμε τηλέφωνα τυχαία για να βρούμε καμία κοπέλα να μιλήσουμε κλπ κλπ. Έβγαζες άνετα γυναίκα μέσω τηλεφώνου τότε. Κατά την διάρκεια του στρατού έκανα την πρώτη μου σχέση οπότε καταλαβαίνω(τρελή φάση) 2
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Κατά την διάρκεια του στρατού έκανα την πρώτη μου σχέση οπότε καταλαβαίνω(τρελή φάση) Εγώ είχα σχέση από τα 15...αστα Αστα...αιωνας μου φαίνεται Για φάρσες δεν βλέπω να μας λένε;;;; 1
j0hnn1e Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 3 σελίδες δεν έχει αναφέρει κανείς την "φάρσα" : Γεια σας, παίρνουμε για ένα διαγωνισμό του ΟΜΟ, για να κερδίσετε, πείτε 3 φορές "ΟΜΟ" 2
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 3 σελίδες δεν έχει αναφέρει κανείς την "φάρσα" : Γεια σας, παίρνουμε για ένα διαγωνισμό του ΟΜΟ, για να κερδίσετε, πείτε 3 φορές "ΟΜΟ" Χαχαχα Γαματο!!!! Όλοι Το έλεγαν στην αρχή μέχρι να γίνει ευρέως γνωστό..
txcellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άλλες εποχές. Βέβαια τέλη 10ετιας 90 αρχές 2000 θυμάμαι περισσότερο. Μαθαίναμε καινούργιες βρισιές από τα καντήλια που μας έριχναν!!
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άλλες εποχές. Βέβαια τέλη 10ετιας 90 αρχές 2000 θυμάμαι περισσότερο. Μαθαίναμε καινούργιες βρισιές από τα καντήλια που μας έριχναν!! Εντάξει την εποχή που λες υπήρχαν κινητά από όσο θυμάμαι.. Ενώ αρχές τις δεκαετίας δεν είχε κανείς....1993 ίσως είχαν έρθει τα πρώτα κινητά παντόφλες.
txcellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι αλλά δεν είχε σχεδόν κανένας αναγνώριση πριν το 2000!
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι αλλά δεν είχε σχεδόν κανένας αναγνώριση πριν το 2000! Νομίζω είχε.. Αν έδινες κάποιο ποσόν ανά μήνα. ( ας μας πουν οι λίγο μεγαλύτεροι για σίγουρα).
Thaninho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 παιδάκι τότε εχω πάρει τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού και εχω πει γεια σας βρήκαμε τον αλεξ. Βρίστε με το αξίζω. 6
txcellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 παιδάκι τότε εχω πάρει τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού και εχω πει γεια σας βρήκαμε τον αλεξ. Βρίστε με το αξίζω. Χαχαχαχχα ωραίος!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα