McNerd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Υπάρχει άνθρωπος που τον λένε Εξαρχίδη!!;;; Θα το 'χα αλλάξει, όχι τρέχοντας, ΠΕΤΩΝΤΑΣ... Έξαρχος, Εξαρχόπουλος, Εξαρχίδης. Οχι τόσο χάλια. Υπάρχει και το Τσιμπουκης. 2
Zein Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ήταν πάντως η εποχή που μεγαλώναμε και το τηλέφωνο έμοιαζε "μαγικό" ( στο στρατό δεν είχαμε κινητά μόνο ένα καρτοτηλεφωνο για 2000 άτομα...) Επεφτε ξυλο για το ποιος θα ηταν στο ακουστικο? Δε μπορω καν να το φανταστω ολο αυτο 1
sargio01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έξαρχος, Εξαρχόπουλος, Εξαρχίδης. Οχι τόσο χάλια. Υπάρχει και το Τσιμπουκης. Ναι το καταλαβαίνω, πλάκα κάνω με την έννοια οτι οι φίλοι που θα έκανα κατά καιρούς θα με τάραζαν στην καζούρα!
Adon1s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 πω θυμήθηκα το κλασσικό: -"ναι, καλημέρα σας. Κάνουμε ενα γκάλοπ σχετικά με τα νοικοκυριά κλπ κλπ" -" Ναι, πειτε μου" -" Έχετε πηρούνια στο σπίτι ; " -" Ναι, σαφώς" -" Ωραία! Τσίμπα ενα αρχ...δι " χαοχαοχαο 6
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Επεφτε ξυλο για το ποιος θα ηταν στο ακουστικο? Δε μπορω καν να το φανταστω ολο αυτο Οχι καμία σχέση... Είχαμε μυαλό νομίζω τότε και δεν υπήρχαν τέτοια εκτός κ αν ο άλλος μιλούσε πάνω από 5 λεπτά.. 2
sargio01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Επεφτε ξυλο για το ποιος θα ηταν στο ακουστικο? Δε μπορω καν να το φανταστω ολο αυτοΚαλά, ξύλο δεν έπεφτε αλλά υπήρχαν φορές που δεν προλάβαινες να τηλεφωνήσεις, προσωπικά το 'χα αντιμετωπίσει έχοντας συνεννοηθεί με τους δικούς μου να τηλεφωνώ μετά τα μεσάνυχτα. Στο κέντρο αυτό, στις μονάδες να 'ναι καλά τα κέντρα επικοινωνίας τους 1
Zein Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εμεις ειχαμε στην παρεα παντα εκεινον τον χαλαστρα ο οποιος εκει που η φαρσα (συνηθως σε γνωστο) απο το καρτοτηλεφωνο πηγαινε αψογα, πεταγοταν στο ακουστικο και σε καρφωνε στεγνα στυλ "νικος παπαδοπουλος εδω". 1
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλά, ξύλο δεν έπεφτε αλλά υπήρχαν φορές που δεν προλάβαινες να τηλεφωνήσεις, προσωπικά το 'χα αντιμετωπίσει έχοντας συνεννοηθεί με τους δικούς μου να τηλεφωνώ μετά τα μεσάνυχτα. Στο κέντρο αυτό, στις μονάδες να 'ναι καλά τα κέντρα επικοινωνίας τους Ναι στο κέντρο όντως ήταν το πρόβλημα.. Στις μονάδες υπήρχαν πολλά τηλέφωνα, τότε όμως δεν καιγόμασταν να μιλήσουμε σε κάποιον... Δνε ξέρω αν συμφωνείς.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ναι στο κέντρο όντως ήταν το πρόβλημα.. Στις μονάδες υπήρχαν πολλά τηλέφωνα, τότε όμως δεν καιγόμασταν να μιλήσουμε σε κάποιον... Δνε ξέρω αν συμφωνείς. Συμφωνώ απολυτως Τωρα δεν το σηκώνεις μια φορα που χτύπησε και τρελαίνονται ολοι Ωραίες εποχες, έφευγες και χανόσουν !!! 2
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τη γκόοομενα ρε φίλε, τη γκόμενα... Άμα σου πω ότι δεν την πήρα από το κέντρο ποτέ; στη μονάδα έστειλα ένα γράμμα...ε μετά έστειλα αρκετά, τα έχουμε ( η γυναίκα μου είναι ακόμα χάχα.) μόνο γονείς είχα πάρει μια φορά από κέντρο Θήβα τίποτα άλλο. 1
sargio01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 (...)Ωραίες εποχες, έφευγες και χανόσουν !!! Αυτό ναι, ίσχυε 1000% και έξω, οχι μόνο στον στρατό. Ησυχία μιλάμε
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ απολυτως Τωρα δεν το σηκώνεις μια φορα που χτύπησε και τρελαίνονται ολοι Ωραίες εποχες, έφευγες και χανόσουν !!! Ούτε κινητό ούτε τίποτα.. Έφευγες για καφέ και γυρνούσες ότι ώρα ήθελες.. Τώρα πας με το άγχος μην χτυπήσει το κινητό,αστα!
sargio01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άμα σου πω ότι δεν την πήρα από το κέντρο ποτέ; στη μονάδα έστειλα ένα γράμμα...ε μετά έστειλα αρκετά, τα έχουμε ( η γυναίκα μου είναι ακόμα χάχα.) μόνο γονείς είχα πάρει μια φορά από κέντρο Θήβα τίποτα άλλο.Κουφό μου φαίνεται αλλά οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα