vairass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 1990-1994 ( πριν φύγω φαντάρος) θυμάμαι έκανα φάρσες από το σταθερό τηλέφωνο... Το πιο ακραίο ; φάρσες στο εξωτερικό μέχρι Αμερική... Το έκανε κάποιος Η ήμουν ο μοναδικός; 1
sargio01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 -Παρακαλώ; -Καλησπέρα σας, είμαστε απο την ΕΥΔΑΠ και κάναμε έργα στην περιοχή σας. Μπορείτε σας παρακαλούμε να ελέγξετε αν έχετε νερό; -Ευχαρίστως, μισό λεπτο. Ναι έχουμε, έχουμε. -Αα ωραία, για να 'ρθουμε να πλύνουμε τα πόδια μας!! :lol: Πωωω βροχή μου 'ρχονται αναμνήσεις! χαχαχα Τώρα μόλις μου 'ρθε κι άλλη φάση, θα την γράψω σε επόμενο μήνυμα Να πά να γ@μηθεί, τώρα θα την γράψω: Θύμα: Παρακαλώ; Θύτης1: Καλησπέρα, μου δίνετε τον Πέτρο; Θύμα: Δεν έχουμε κανέναν Πέτρο... Θύτης1: Α συγγνώμη, λάθος. "κλικ" Θύμα: Παρακαλώ; Θύτης2: Καλησπέρα σας, τον Πέτρο θα ήθελα. Θύμα: Δεν υπάρχει Πέτρος, κάνατε λάθος. Θύτης2: Α συγγνώμη, καληνύχτα σας. Θύμα: Παρακαλώ; Θύτης3: Ναι καλησπέρα, ο Πέτρος είμαι. Με ζήτησε κανείς;(!!) :lol: 10
Zerg13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Η κλασικη φαρσα με τον Ινετιωνα...(παιζει και με αλλα ονοματα). -Παρακαλω; -Γεια σας. Τον Ινετιωνα θα ηθελα -Λαθος κανετε. 2η κληση. Παρακαλω; - Καλησπερα. Το Ινετιωνα παρακαλω; ( με αλλη φωνη) -λαθος. 3η κληση....το ιδιο. 4η κληση. -παρακαλω; - Καλησπερα. Ειμαι ο Ινετιωνας, με ζητησε κανεις; 1
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αρχές 90's τα σουβλατζίδικα και οι πιτσαρίες,έφαγαν τρελες φαρσες στην αρχή. Εγώ θυμάμαι πάντως θα ήταν 1999-00 και κάναμε φαρσες μαζεμένοι σε ένα σπίτι όλα τα κωλοπαιδα παρέα και ένας μας κάλεσε πίσω ο μοναδικός, που είχε αναγνώριση ή κάτι άλλο και μας σκάλωσε. Σορυ φίλε φάρσα κάναμε του είπαμε . 3
idomeneas7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Στο δημοτικό είχαμε πάει στο σπίτι φίλης μου μετά το σχολείο και παίρναμε ροζ τηλέφωνα κάνοντας τους άντρες. Μετά ήρθε ο λογαριασμός στους γονείς της και με κάρφωσε ότι ήταν δική μου ιδέα. 8
vairass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ήταν πάντως η εποχή που μεγαλώναμε και το τηλέφωνο έμοιαζε "μαγικό" ( στο στρατό δεν είχαμε κινητά μόνο ένα καρτοτηλεφωνο για 2000 άτομα...) 3
sargio01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Στο δημοτικό είχαμε πάει στο σπίτι φίλης μου μετά το σχολείο και παίρναμε ροζ τηλέφωνα κάνοντας τους άντρες. Μετά ήρθε ο λογαριασμός στους γονείς της και με κάρφωσε ότι ήταν δική μου ιδέα.Πωω εγκεφαλικό! χαχαχα Οι άλλες δεν καταλάβαιναν οτι είστε κοριτσάκια;; (ή ήταν τίποτα "δεν βαριέσαι, ας τ' αρμέξουμε";...) Ήταν πάντως η εποχή που μεγαλώναμε και το τηλέφωνο έμοιαζε "μαγικό" ( στο στρατό δεν είχαμε κινητά μόνο ένα καρτοτηλεφωνο για 2000 άτομα...)Ακριβώς αν και το 'χω ζήσει και κάπου στο 2005-06 αυτό με τις φάρσες... 1
vairass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Πωω εγκεφαλικό! χαχαχα Οι άλλες δεν καταλάβαιναν οτι είστε κοριτσάκια;; (ή ήταν τίποτα "δεν βαριέσαι, ας τ' αρμέξουμε";...) Ακριβώς αν και το 'χω ζήσει και κάπου στο 2005-06 αυτό με τις φάρσες... Δεν είχε το 2005 κινητά ή εννοείς αυτό με τις φάρσες; υπήρξε κάποια έξαρση όντως θυμάμαι με τις φάρσες μετά το 2000.
opcorsa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 εγω εκανα το αλλο θεικο με φιλο... περναμε ακυρα νουμερα της περιοχης, το προθεμα σωστο και μετα οποιος το σηκωνε... με το που το σηκωνε ελεγα ΘΕΣ ΧΑΣΙΣΙ????? :devil: :devil: :devil: ετσι απλα χωρις λογια χωρις τιποτα απλα και ξεκαθαρα, θες χασισι?? μιλαμε τρελο τρολλαρισμα και επικο σκαλωμα και φοβο οι περισσοτεροι... και οποιος το συνεχιζε και ρωτουσε ποιος ειναι κλπ ειχα ετοιμη και την ατακα " ε , ολο και καποιος δεν θα ναι" ?? αχαχαχα 1
sargio01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Πώς δεν έτυχε και κανένας να κάνει παραγγελία! Δεν είχε το 2005 κινητά ή εννοείς αυτό με τις φάρσες; υπήρξε κάποια έξαρση όντως θυμάμαι με τις φάρσες μετά το 2000.Για τις φάρσες λέω αλλά απο την ανάποδη το 'ζησα 1
De@th L0rd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχετε αναφέρει ακόμη Φουσέκη κ Λέντη. 6
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εμεις κάναμε τέτοιου είδους πλάκες(μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ απο το λινκ, για ευνόητους λόγους δεν θα παραθέσω τις συζητήσεις, αλλα ηταν σπαρταριστικές) Παράδειγμα https://www.11888.gr/list-names?_wpType=name&_wpName=%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1&_wpWhere= υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους ονόματα, αν ψάξετε δεν θα το πιστεύετε 2
sargio01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ε καλά, τα λογοπαίγνια με τα ονόματα... Το all time classic: -Παρακαλώ; -Καλησπέρα, μου δίνετε την Παρθένα; -Λάθος έχετε καλέσει, δεν έχουμε καμία Παρθένα εδώ... -Φτούυυυ πάλι σε μπου...λο έπεσα!! :lol: 4
McNerd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το άλλο που ξέρω είναι ότι παίρνεις τηλ τον Εξαρχίδης και ζητάς τον κύριο Εφταρχίδη... Σου λένε εδώ είναι Εξαρχίδης... Ε καλά ρε φίλε για ένα αρχίδι κάνεις έτσι; 8
sargio01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Υπάρχει άνθρωπος που τον λένε Εξαρχίδη!!;;; Θα το 'χα αλλάξει, όχι τρέχοντας, ΠΕΤΩΝΤΑΣ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα