rafinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ανεβάσει την παρακάτω εφαρμογή στο play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.r.sluzzle Θα ήθελα τη γνώμη σας κυρίως τι είναι αυτό που σας απωθεί από την εφαρμογή ή τι έξτρα θα θέλατε να έχει. Το κάνω όλο αυτό γιατί απορώ γιατί δεν ανεβαίνουν καθόλου μα καθόλου τα downloads. Όσο να ναι κάποιος θα το κατέβαζε έστω και από περιέργεια.
Haldol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν και δεν έχω καν κάποια συσκευή Android, οπότε και δε μπορώ να το δοκιμάσω, δε γίνεται να μη ρωτήσω... γιατί είναι στα ελληνικά η περιγραφή; Στοχεύεις μόνο σε "ντόπιους" χρήστες; Δε βρίσκω λόγο ένα sliding puzzle παιχνίδι να έχει στόχο μόνο τοπικό κοινό.
rafinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έχω διπλή περιγραφή. Αν μπεις από άλλη συσκευή θα το δεις στα αγγλικά. Το θέμα όμως με το google play είναι ότι και μετάφραση να μην είχα... θα την έκανε αυτόματα θέλω δε θέλω εγώ (ας πούμε δεν θα σου την είχε στα ελληνικά με σωστή γραμματική κτλ, αλλά θα ήταν ελληνική αφού μπαίνεις στο site μέσω Ελλάδας κτλ).
Haldol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ω, κατάλαβα, γράψε άκυρο τότε. Θεώρησα ότι έχεις βάλει περιγραφή μόνο στα ελληνικά, γι αυτό είπα ότι περιορίζεις πολύ το κοινό σου έτσι.
rafinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Πάντως, ούτε να διαβάσουν το post δεν μπαίνουν ... φαντάσου! Χαχαχαχαχα
Centurion Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Πρέπει να την προωθήσεις μέσω social media (facebook, twitter, reddit). Ξεκίνα από τους γνωστούς και φίλους να γίνει λίγο τζέρτζελο και μετά θα πάρει τον δρόμο της.
rafinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 facebook, twitter φίλους προωθώ... reddit δεν μπορώ γιατί θέλει να είσαι τουλάχιστον 3ις μήνες ενεργό μέλος (ενεργό όμως όχι απλά να έχεις account).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα