futureshock Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Eχω εναν WD my passport 1TB περιπου 2 χρονια τωρα και τον εχω καθαρα για backup του υπολογιστη μου(να τον εχω χρησιμοποιησει 6-7 φορες συνολο!) . Τελευταια φορα τον συνδεσα και τον αφησα να κανει αυτοματο backup μεσω του προγραμματος της WD. Σε μια φαση πατησα disable backup γιατι δεν ηθελα να κανει καποιους συγκεκριμενους φακελους και απο εκεινη την στιγμη δεν μου τον αναγνωριζει. Ο σκληρος φαινεται να δουλευει , το λαμπακι κομπλε, αλλα οταν τον συνδεω μου τον βγαζει σαν Τοπικο δισκο και χωρις να γραφει την χωρητικοτητα του. Η διαμορφωση δεν δουλευει και οτιδηποτε και να πατησω μου βγαζει σφαλμα. απο την διαχειριση δισκων φαινεται η χωρητικοτητα του αλλα παλι δεν μπορω να κανω κατι. δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και εκει δεν μου τον εβγαζε καθολου. εχω windows 10. υπαρχει καποιος τροπος να τον ζωντανεψω ; Δεν με ενδιαφερουν τα αρχεια μιας και τα εχω. προτασεις δεκτες!
sweet dreams Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Kάνε ένα "clean all" στον δίσκο και δοκίμασε πάλι διαμόρφωση από την διαχείριση δίσκων. 1
futureshock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 απετυχε λογω ανεπανορθωτου σφαλματος του υλικου συσκευης σε μια φαση το μονο που φαινοταν να δουλευει ηταν η κανονικη διαμορφωση με ελεγχο του δισκου, το αφησα ολο το βραδυ , εφτασε σε ενα σημειο αλλα και παλι κολλησε και σταματησε.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 hard disk sentinel και ανεβασε φωτογραφίες όπως στο παρακατω θεμα http://www.insomnia.gr/topic/639449-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-toshiba/
futureshock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μου δειχνει οτι υπαρχει ενας δισκος αλλα δεν μου λεει λεπτομερειες χωρητικοτητας-ζωης κλπ. Μαλλον τα φτυσε παρατηρησα στον SSD Evo 850 250gb που εχω 80% perfomance και 90% health με 7TB γραψιμο συνολο πανω στον δισκο... γιατι ετσι ; Μονο τα windows εχω εκει...
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το χειρότερο δυνατό σεναριο ειναι οτι εχει καει η πλακέτα ή ο μηχανισμός, οποτε απλά το πας για ανακύκλωση. Αν τωρα θες να ασχοληθείς για εμπειρία, δες το ενδεχόμενο να εχει καει η μικρή πλακέτα πριν τον δίσκο, οποτε ανοιξε τον, δες αν ο δισκος ειναι κολλημενος στην μικρή πλακέτα και αν οχι, τοτε βγάλε τον και βαλε τον σε ενα desktop/laptop για δοκιμη 1
futureshock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τον ανοιξα και ειναι κολλημενος σε πλακετουλα με pin. Σας ευχαριστω πολυ παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα