Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα δει στο traction Mercedes και να κάθετε ο παρουσιαστής και να πηγαίνει αυτόματα και να σταματάει στα φανάρια

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είχα δει στο traction Mercedes και να κάθετε ο παρουσιαστής και να πηγαίνει αυτόματα και να σταματάει στα φανάρια

Αρκετων δεκάδων χιλιαδων ευρω .

Δημοσ.

όλα τα ηλεκτρονικά που αναβαθμίζουν την ασφάλεια των επιβατών είναι καλοδεχούμενα. κάτι αισθητήρες βροχής, φωτισμού, ακόμα και τα προβολάκια ομίχλης τα θεωρώ , με πολύ επιείκεια , μαλακίες για να ανεβαίνει η τιμή του αυτοκινήτου. από την άλλη κάποιοι αυτοματισμοί ευκολίας , που όμως βοηθούν στους ελιγμούς της πόλης, (παρκάρισμα) και αυτά τα θεωρώ καλές βοήθειες. 

το cruise control , το χρησιμοποιώ αλλά δεν είναι πως δε θα μπορούσα χωρίς αυτό. ο διζωνικός από την άλλη έχει βολέψει αρκετά, ειδικώς το χειμώνα όπου ο ένας το θέλει πολύ ζεστό ενώ ο άλλος καθόλου. μόνο μέχρι εκεί όμως. και χωρίς αυτό μια χαρά θα την έβγαζα πιστεύω. το bluetooth με το τηλεφωνο δουλέυω αρκετά και μπορώ να πω πως ήταν η καλλίτερη επιλογή από επιπρόσθετο εξοπλισμό. συν και η σύνδεση καρτων μνήμης και usb stick για περισσότερα mp3.

Οι αισθητήρες βροχής, φώτων και το Bluetooth είναι must.

Ξέρεις τι είναι να είσαι όλη την ώρα με το λεβιέ στο χέρι ; :-D

Και εξηγώ, όταν η βροχή είναι με διακυμάνσεις, τότε πρέπει να ρυθμίζεις την ταχύτητα των υαλοκαθαριστήρων εσύ.

Για τα φώτα, έχω δει πολλούς βράδυ να ξεκινούν και να κάνουν αρκετά μέτρα/χιλιόμετρα χωρίς φώτα.

Και όλα αυτά, γιατί το ταμπλό είναι μόνιμα φωτιζόμενο και ο δρόμος έχει φώτα.

Αν και είμαι υπέρ του BT αν είναι να κρατάς το κινητό στο χέρι, εντούτοις, το θεωρώ επικίνδυνο να μιλάς στο κινητό ενώ οδηγείς, ακόμη και με BT.

Το cruise control είναι η αδυναμία μου.

Ξέχασα το προβολάκια ομίχλης.

Τα έχω ανάψει 3 ημέρες που ήμουν Τρίκαλα Κορινθίας γιατί δεν έβλεπες τη μύτη σου στα 2 μέτρα (από ομίχλη) και φυσικά δεν σε έβλεπαν ούτε οι απέναντι.

Ποτέ ξανά.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως τα φώτα "ομίχλης", που λειτουργούν και ως cornering lights, εμένα με έχουν βολέψει πάρα πολύ.

Σε άπειρα κακοφωτισμένα στενάκια στην πόλη και σχεδόν παντού εκτός πόλης, όταν θέλεις να στρίψεις με μικρή ταχύτητα σε μεγάλη γωνία, φωτίζουν το πλάι του δρόμου, εκεί που θέλεις να πας.

Έχει τύχει πάμπολλες φορές να αποφύγω λακκούβες και λοιπές κακοτεχνίες, μέχρι σπασμένα γυαλιά που ήταν στην άκρη και δεν φαίνονταν με τίποτα με τον υπάρχων φωτισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που το θεμα το ανοιξες στην κατηγορια "AUTO MOTO" αν το ανοιγες στην γενικη κατηγορια με αυτον τον τιτλο το μυαλο θα εκανε συνειρμο με αλλου ειδους προιοντα. :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ε ανάλογα το καθένα. Δε μπορείς να 'χεις την ίδια γνώμη για όλα.

Π.χ. ABS / ESP τα λέω απαραίτητα στην εποχή μας, αλλά προτιμώ να είναι απενεργοποιούμενα. Από την άλλη αισθητήρες βροχής και ηλεκτρικά χειρόφρενα τα θεωρώ χαζομάρες (στην καλύτερη). Το cruise control κάποιους τους βοηθάει να οδηγούν πιο ξεκούραστα, εγώ δε θα το επέλεγα.

Η απορία σου ποια είναι όμως; Θέλεις να μάθεις τι εξοπλισμό θέλω εγώ στο αυτοκίνητό μου, ή θέλεις να μάθεις κάτι που ίσως να σου φανεί χρήσιμο αλλά δε μας το λες;

:P

Γιατί αυτό;

όλα τα ηλεκτρονικά που αναβαθμίζουν την ασφάλεια των επιβατών είναι καλοδεχούμενα. κάτι αισθητήρες βροχής, φωτισμού, ακόμα και τα προβολάκια ομίχλης τα θεωρώ , με πολύ επιείκεια , μαλακίες για να ανεβαίνει η τιμή του αυτοκινήτου. από την άλλη κάποιοι αυτοματισμοί ευκολίας , που όμως βοηθούν στους ελιγμούς της πόλης, (παρκάρισμα) και αυτά τα θεωρώ καλές βοήθειες. 

το cruise control , το χρησιμοποιώ αλλά δεν είναι πως δε θα μπορούσα χωρίς αυτό. ο διζωνικός από την άλλη έχει βολέψει αρκετά, ειδικώς το χειμώνα όπου ο ένας το θέλει πολύ ζεστό ενώ ο άλλος καθόλου. μόνο μέχρι εκεί όμως. και χωρίς αυτό μια χαρά θα την έβγαζα πιστεύω. το bluetooth με το τηλεφωνο δουλέυω αρκετά και μπορώ να πω πως ήταν η καλλίτερη επιλογή από επιπρόσθετο εξοπλισμό. συν και η σύνδεση καρτων μνήμης και usb stick για περισσότερα mp3.

Για τα προβολάκια ομίχλης δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ, αρκετά χρήσιμα!

Οι καμερες μπορουν να βοηθησουν αλλα το αυτοματο παρκάρισμα εχει πολλα ψωμια ακομα για να γινει εξοπλισμος σε συνηθισμένα αυτοκίνητα και να εξελιχθεί .

Αν δεν κανω λαθος θελει καποιες στανταρ αποστασεις που αυτόματα δυσκολο να βρει σε πολλες περιοχες της Ελλαδας ενώ με το ματι τις βρισκουε .

Νομίζω ότι το βάζουν σε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα νορμάλ κατηγορίας, λογικά σε 2-3 χρόνια θα είναι σχεδόν σε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...