herbalboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έγινα συνδρομητής Οτε TV μέσω δορυφόρου full pack τον Δεκέμβριο του 2015 χωρίς να είμαι συνδρομητής σταθερής με τιμή κάτω από τα 30 €/ μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ Στον τελευταίο λογαριασμό για το δίμηνο 1/1/2017-28/2/2017 το τελικό ποσό με τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης και ΦΠΑ είναι 113 € δηλαδή 66 €/ μήνα. Πάνω από 100% αύξηση στον τιμοκατάλογο. Παράλληλα τρέχουν διαφημιστική καμπάνια για νέους συνδρομητές με πολύ χαμηλότερη τιμή πράγμα που με κάνει να νιώθω ότι πληρώνω μέρος συνδρομής νέων πελατών... Τέλος η υπηρεσία multi room για συνδρομητές μέσω δορυφόρου ακόμα έρχεται... Δεν υπάρχει κάποιος υπευθυνα να ενημερώσει τους πελάτες γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε στην εξυπηρέτηση πελατών δεν έχουν σχετική ενημέρωση. Είμαι αποφασισμένος αύριο κοιολας ναα κάνω καταγγελία σύμβασης. Έχει κάποιος εμπειρία από την διαδικασία και άν μπορείς με κάποιο τρόπο να αποφύγεις το πέναλντυ?
jimisvog Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το συμβόλαιο που υπέγραψες ήταν ενός έτους; Στο λέω γιατί κάνω την σύνδεση Δεκεμβριος 2015 - Δεκεμβριος 2016 όπου και λήγει το συμβόλαιο και αφαιρούνται οι προνομιακές εκπτώσεις (50%), και το επόμενο δίμηνο έρχεται ολόκληρος ο λογαριασμός. Έλεγξε το πρωτού προβείς σε κινήσεις και εκτεθείς.
herbalboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το έλεγξα το συμβόλαιο και είναι Ote full pack 24μηνη δέσμευση.
jimisvog Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εαν δεν λέει κάτι ρητά το συμβόλαιο για αύξηση τιμής δεν μπορεί να γίνει έτσι αυθαίρετα. Το συμβόλαιο είναι δεσμευτικό και για τις 2 πλευρές.
herbalboy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το συμβολαιο αναφέρει: Ο ΟΤΕ διακαιούται να τροποποιεί τους παρόντες όρους και να αναπροσαρμόζει τον τιμοκατάλογο σύμφωνα με την ισχύουσα εμπορική πολιτική του και την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνοντας την επίσημη ιστοσελίδα του ή/και τον Συνδρομητή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παντως στη σελιδα της κοσμοτε αναφερει οτι η τιμη για το προγραμμα σου αυτη τη στιγμη ειναι 33,90. Μου φαινεται απιθανο να στην πηγαν 66€, εγω που εχω και τηλεφωνο και ιντερνετ και φουλ πακ δινω 50. Σιγουρα ειναι χρεωση μονο για τους 2 μηνες; Γιατι ο ΟΤΕ περναει τις πληρωμες οποτε να ναι, εγω το ειχα πληρωμενο δυο εβδομαδες και μου ηρθε παλι με τον καινουριο. Αλλα τουλαχιστον στο My Cosmote βλεπεις ποσα χρωστας σε real time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα