Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι αστείο πως πολυεθνικές και οργανισμοί με marketing board δεν ξέρουν πως λειτουργεί η ψηφιακή στόχευση, είναι ακόμη πιο αστείο το ότι η Google δεν έχει blacklist λέξεων όταν επιλέγεις στόχευση. Το πιο αστείο είναι ότι οι αριστερές φωνές, ουδέποτε δεν παίζει να διαμαρτυρηθούν αν τα μηνύματα τους εμφανίζονται σε βίντεο του indimedia.

Όμως είναι για κλάματα οι θέσεις ότι η εκστρατεία κατά της ρητορικής μίσους, οργανώθηκε για αντιμετωπίσει την κρίση στην ΜΑ και ότι η παρούσα είδηση δεν είναι τίποτα άλλο από αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμη...

Μια βλακώδη είδηση δεν παίζει να είναι; Ξέρω εγώ, ναι, εμείς οι θνητοί κάθε μέρα λέμε μόνο σπουδαία πράγματα. Χρυσά απομνημονεύματα! #ΜαςΨεκάζουν

Δημοσ.

Πριν ξεκινησουν οι ορδες των λαθρομεταναστών στην Ελλαδα και εκει καπου στο ξεκίνημα της κρισης, θυμαμαι κατι σποτακια που ξεπεταγόντουσαν στα καναλια από το πουθενα και παπαγάλιζαν περι ρητορικης μισους και απορουσα πραγματικα γιατι τετοια φαγωμαρα, ενώ στην ουσια δεν υπηρχε κανενα απολυτως πρόβλημα στην χωρα , οι φωνες μαλλον που ειχαν μια ρητορικη μισους τοτε ηταν ελάχιστες εως ανηπαρκτες σε σχεση μαυτες που υπαρχουν σημερα ... φαινετε τελικα ότι αυτοι που οργανωσαν ολη αυτή την προπαγανδα περι ρητορικης μισους ηξεραν και το τι επρόκειτο να γινει μεσα στα απομενα χρονια στην χωρα μας όπως και στα υπολοιπα ευρωπαικα κρατη και προετοιμαζαν το εδαφος για τα εκτελιστικα αποσπάσματα σαυτους τους κακους φασιστες που δεν δεχονται αυτους φιλήσυχους ανθρώπους της μεσης ανατολης !

Έχεις δίκιο. Αυτό παρατηρώ στην προπαγάνδα των media. Συνεχώς μιλάνε για ανύπαρκτα προβλήματα απλά για να περάσουν την ατζέντα τους και να σε τρομάξουν ώστε να μην μιλήσεις όταν έρθει η ώρα και χρειαστεί.

Στην ελλάδα οι αριστεροί οι εξυπνάκηδες έχουν φάει το παραμύθι τα τελευταία 20 χρόνια ότι οι μισοί έλληνες είναι κρυφοφασίστες που βγαίνουν τα βράδια και βαράνε μαυριδερούς και αλβανούς, παρότι δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική κίνηση από μεριά ακροδεξιών τόσα χρόνια, πέραν κάποιον χαζοπορειών. Καλοστημένο σχέδιο από παλιά, ώστε να αποκτήσουμε ψηφοφόρους, και να επιτρέψουμε στον Σόρος και τον κάθε globalist να προχωρήσει τα σχέδιά του και να μεγαλώσει την αυτοκρατορία του όσο εμείς δεινοπαθούμε και δίνουμε το 55% του κόπου μας και της εργασίας μας στην εκάστοτε κυβέρνηση, για να μας προστατεύσει.

• Like 4
Δημοσ.

Απο την μία ακούγεται τελείως ηλίθιο αλλά απο την άλλη όταν τα σκας χοντρά για μια διαφήμιση έχεις το δικαίωμα να διαλέγεις που θα παίζεται..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Αυτό παρατηρώ στην προπαγάνδα των media. Συνεχώς μιλάνε για ανύπαρκτα προβλήματα απλά για να περάσουν την ατζέντα τους και να σε τρομάξουν ώστε να μην μιλήσεις όταν έρθει η ώρα και χρειαστεί.

Στην ελλάδα οι αριστεροί οι εξυπνάκηδες έχουν φάει το παραμύθι τα τελευταία 20 χρόνια ότι οι μισοί έλληνες είναι κρυφοφασίστες που βγαίνουν τα βράδια και βαράνε μαυριδερούς και αλβανούς, παρότι δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική κίνηση από μεριά ακροδεξιών τόσα χρόνια, πέραν κάποιον χαζοπορειών. Καλοστημένο σχέδιο από παλιά, ώστε να αποκτήσουμε ψηφοφόρους, και να επιτρέψουμε στον Σόρος και τον κάθε globalist να προχωρήσει τα σχέδιά του και να μεγαλώσει την αυτοκρατορία του όσο εμείς δεινοπαθούμε και δίνουμε το 55% του κόπου μας και της εργασίας μας στην εκάστοτε κυβέρνηση, για να μας προστατεύσει.

Πλάκα θα είχε να φορολογούσαν και τα μηνύματα στα forums! Κάτσε καλά κύριε μου, που βρίσκεται τόσο χρόνο; Έχετε τεκμαρτά εισοδήματα! Φορολογία, Τώρα!.

Πέρα από τον παριστάνω τον μεγάλο αστειοκράτορα, θέλω να σχολιάσω κάτι ακόμη: Αν ο κάθε globalist τον έκοφτε η ατζέντα των δελτίων ειδήσεων της Ελλάδας και έδινε πόνο να περάσει την δική προπαγάνδα, δεν θα ήταν globalist.

Και θέλω να σε ρωτήσω, ο ANT1 είναι πουλημένος, το δέχομαι. Τα παιδιά του insomnia που καταϊδρωμένα και τελευταία, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν΄, και ανέβασαν την είδηση αυτή;  

Δημοσ.

Υπαρχουν στην ελλαδα φασιστες?

πεφτω απ τα συννεφα.

Δημοσ.
Πλάκα θα είχε να φορολογούσαν και τα μηνύματα στα forums! Κάτσε καλά κύριε μου, που βρίσκεται τόσο χρόνο; Έχετε τεκμαρτά εισοδήματα! Φορολογία, Τώρα!.

Πέρα από τον παριστάνω τον μεγάλο αστειοκράτορα, θέλω να σχολιάσω κάτι ακόμη: Αν ο κάθε globalist τον έκοφτε η ατζέντα των δελτίων ειδήσεων της Ελλάδας και έδινε πόνο να περάσει την δική προπαγάνδα, δεν θα ήταν globalist.

Και θέλω να σε ρωτήσω, ο ANT1 είναι πουλημένος, το δέχομαι. Τα παιδιά του insomnia που καταϊδρωμένα και τελευταία, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν΄, και ανέβασαν την είδηση αυτή;

Η θεμελιώδης διαφορά φιλε μου ειναι οτι το insomnia ανεβάζει απλα την είδηση ... δεν διαμορφώνει όμως την άποψη , οπως κάνουν οι τηλεκριτικοι καρναβαλιστές των μεγάλων κανάλιων ...

• Like 1
Δημοσ.

αληθεια δε μπορω να καταλαβω γιατι ανεβαινουν πολιτικες ειδησεις την ωρα που απαγορευονται τα πολιτικα σχολια.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά μήπως δεν μας λένε όλη την αλήθεια και πως διακινείται ο μεγάλος μαστρωπός που λέγεται χρήμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...