Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αυτόν τον καιρό κανω την διπλωματική μου πάνω σε προγραμματισμό σε java και χρησιμοποιώ το eclipse.

Επειδή όταν τρεχω το προγραμμα μου για να παρω τα αποτελέσματα που θέλω χρειάζονται περίπου 18 ώρες. Υπάρχει καποιος τρόπος να κανω το eclipse να χρησιμοποιεί περισσότερα resource από το pc μου για να τρέχει πιο γρήγορα?

Μιας και η χρηση cpu ειναι μαξ στο 10% και η ram στο 50% απ όσο βλέπω στο task manager.

Απο μια απλή αναζητηση στο google δεν εβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γενικοτερο boost στο eclipse:

http://www.nicolasbize.com/blog/7-tips-to-speed-up-eclipse/

Ανεβασε το xmx σε περισσοτερα mb στο eclipse.ini

The Xmx argument is the amount of memory Eclipse will get (in simple terms). With -Xmx384m, it gets 384 MB of RAM, with -Xmx4G it gets 4 GB, etc.

Το χρησιμοποιουσα πολυ παλια, δεν ξερω πως το εχουν κανει τωρα.

Δημοσ.

Εξαρτάται και πως έχεις γράψει την εφαρμογή σου. Αν δεν έχεις προβλέψει να τρέχουν παράλληλα υπολογισμοί, κλπ., όση μνήμη και να δώσεις στο process δεν πρόκειται να δεις καμία αύξηση σε απόδοση αν χρησιμοποιείς μόνο ένα core.

Δοκίμασε με jconsole/visualvm για να πάρεις μία καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει εσωτερικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται και πως έχεις γράψει την εφαρμογή σου. Αν δεν έχεις προβλέψει να τρέχουν παράλληλα υπολογισμοί, κλπ., όση μνήμη και να δώσεις στο process δεν πρόκειται να δεις καμία αύξηση σε απόδοση αν χρησιμοποιείς μόνο ένα core. Δοκίμασε με jconsole/visualvm για να πάρεις μία καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει εσωτερικά.

Ισχύει αυτό που λες απλά η ίδια εφαρμογή σε άλλο pc έτρεχε καπως πιο γρήγορα οπότε γι αυτό υπέθεσα οτι μαλλον υπάρχει καποια ρύθμιση (?) ώστε να χρησιμοποιούνται περισσότεροι πόροι ίσως για να εχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Γενικοτερο boost στο eclipse:

http://www.nicolasbize.com/blog/7-tips-to-speed-up-eclipse/

Ανεβασε το xmx σε περισσοτερα mb στο eclipse.ini

Το χρησιμοποιουσα πολυ παλια, δεν ξερω πως το εχουν κανει τωρα.

Αυτό απ οτι  καταλαβα ειναι απλά να τρέχει το eclipse πιο γρήγορα και όχι να εκτελειτε η εφαρμοφή μου πιο γρηγορα.
Δημοσ.

Έγραψες 18 ώρες?

Nαι. Ηθελα για τα στατιστικά να παιξει 100 παιχνιδια και το 100ο τελειωσε μετά απο 18 ώρες. 

Δημοσ.

Ναι George γι'αυτο εγραψα γενικοτερο boost, νομιζω οτι τα parallels ειναι η λυση σου οπως εγραψε ο φιλος πιο πανω.

Ναι δεν αντιλέγω στο γεγονος οτι αν γράψω καλύτερα ή διαφορετικά τον κωδικά θα χω καλύτερα αποτελέσματα απλά η απορία μου ειναι πως γινεται ο ιδιος κώδικας σε διαφορετικό μηχάνημα να τρέχει πιο γρήγορα.

Δεν ξέρω αν εχει σημασια οτι το αλλο ετρεχε σε linux αλλά και εκει σε eclipse το δοκιμάσαμε.

Δημοσ.

Έχετε ακριβώς τα ίδια specs σε μηχάνημα;

όχι αλλά το δικο μου μηχανημα δεν ειναι οτι δουλεύει στο 100% οποτε να πω οτι το αλλο μηχανημα περναει μπροστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...