stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ναι αλλα δεν εχεις θεμα τοσο μεγαλο που ειναι μην σου πεσει απο την τσεπη η μην ξεχαστεις και κατσεις και σπασει καμια οθονη? (καλα ρε τι τζιν εχετε;; με τσεπες απο ρασο παπα;; )
kalogero Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Σε κανονικό τζιν δεν παίζει να χωράει Το 7plus που έχω το βάζω σε τσέπη μπουφάν ... Και καλοκαίρι θα παίζει σε τσέπη πλαϊνή από βερμούδα στρατιωτικού τύπου .. αλλιώς τσαντάκι
Panikas13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αυτο με την οθονη το εχω μονο οταν ειμαι στη δουλεια που το βαζω κωλοτσεπη καποιες στιγμες φοβαμαι μην φαει καμια σαρα και το ψαχνω λογω μεγεθους αλλα μονο οταν βιαζομαι να στειλω καποιο sms! Θα βγαλω φωτογραφια με το τζιν της δουλειας οπου χωραει κανονικα.
fotislado Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά εγώ με κανονικά τζιν μια χαρά χωράει και δεν ενοχλεί ούτε στο να κάθομαι ούτε τίποτα και στην περίπτωση που δεν χωρέσει σε κάποιο απο τα παντελόνια απλα πάει στο μπουφαν.Και τον εμινεμ εαν τον ρωτουσες θεωρουσε οτι φορουσε κανονικα παντελονια....οποτε αυτο ειναι σχετικο...χαχα 1
Rodes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πάρε τσαντάκι μηρού ή ακόμα καλύτερα pistol holster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα