skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Παιδιά επειδή το συγκεκριμένο κινητό δεν το έχει κάποιο μαγαζί στη Λάρισα για να το δω από κοντά, θέλω να ρωτήσω αν χωράει στην τσέπη του παντελονιού! Επίσης μπορείς να κάτσεις με αυτό στην τσέπη; Εννοείται ότι μιλάω πάντα για μπροστινή τσέπη.
fotislado Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ρε φιλε δεν το ειχα ποτε στην κατοχη μου αλλα επειδη το εχω δει δυσκολα νομιζω.ποσο ασφαλες μπορει να ειναι στη τσεπη με 6.5 ιντσες οθονη; Και να μην σπασει η οθονη θα στραβωσει ο σκελετος.
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Παιδιά επειδή το συγκεκριμένο κινητό δεν το έχει κάποιο μαγαζί στη Λάρισα για να το δω από κοντά, θέλω να ρωτήσω αν χωράει στην τσέπη του παντελονιού! Επίσης μπορείς να κάτσεις με αυτό στην τσέπη; Εννοείται ότι μιλάω πάντα για μπροστινή τσέπη. είχα κάποτε z ultra (πάνω κάτω ίδιες διαστάσεις) που ήθελε τσαντάκι για μεταφορά σε καμία περίπτωσή δεν έμπαινε σε τσέπη παντελονιού
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δηλαδή το μέγιστο για τσέπη είναι το xiaomi note 4 ?
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν είσαι ράπερ χωράει στην τσέπη σου με την οθόνη 6.44" που έχει Αν είσαι νορμάλ τύπος με τζινακι η φορμουλα ξέχασε το. 5
fotislado Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν είσαι ράπερ χωράει στην τσέπη σου με την οθόνη 6.44" που έχει Αν είσαι νορμάλ τύπος με τζινακι η φορμουλα ξέχασε το. Νταξ κλαιω....λυγισα.... 1
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δηλαδή το μέγιστο για τσέπη είναι το xiaomi note 4 ? η γνώμη μου μέγιστο για τσέπη του τζιν είναι έως 5" 1
fotislado Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μπορει βεβαια ο φιλος να το αγορασει κ να παρει κ θηκη για το μπρατσο!!χαχα 1
skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα, επειδή μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, αν το αγοράσεις πως το κουβαλάς μαζί σου;
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα, επειδή μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, αν το αγοράσεις πως το κουβαλάς μαζί σου; Λογικά τσαντακι μέσης.. Αλλιώς στο χέρι συνέχεια.. Χάχα
fotislado Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ε ναι στο χερι...σιγα...εγω ετσι κ αλλιως δεν το πολυβαζω στη τσεπη γτ φοβαμαι.παντα χερι το εχω.
hara75gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα, επειδή μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, αν το αγοράσεις πως το κουβαλάς μαζί σου; Σε τσέπη μπουφάν ή cargo παντελόνι(το χειμώνα), σε βερμούδα με πλαϊνή τσέπη ή τσαντάκι μέσης(το καλοκαίρι).
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στο χέρι αλλά μεγάλη προσοχή μην το ξεχάσεις πουθενα η αν κυκλοφορείς Αθήνα κέντρο και σε άλλα τέτοια μέρη μην στο βουτήξει κανείς από το χέρι
Panikas13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά εγώ με κανονικά τζιν μια χαρά χωράει και δεν ενοχλεί ούτε στο να κάθομαι ούτε τίποτα και στην περίπτωση που δεν χωρέσει σε κάποιο απο τα παντελόνια απλα πάει στο μπουφαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα