Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το συγκεκριμένο κινητό δεν το έχει κάποιο μαγαζί στη Λάρισα για να το δω από κοντά, θέλω να ρωτήσω αν χωράει στην τσέπη του παντελονιού!

Επίσης μπορείς να κάτσεις με αυτό στην τσέπη;

Εννοείται ότι μιλάω πάντα για μπροστινή τσέπη.

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν το ειχα ποτε στην κατοχη μου αλλα επειδη το εχω δει δυσκολα νομιζω.ποσο ασφαλες μπορει να ειναι στη τσεπη με 6.5 ιντσες οθονη;

Και να μην σπασει η οθονη θα στραβωσει ο σκελετος.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το συγκεκριμένο κινητό δεν το έχει κάποιο μαγαζί στη Λάρισα για να το δω από κοντά, θέλω να ρωτήσω αν χωράει στην τσέπη του παντελονιού!

Επίσης μπορείς να κάτσεις με αυτό στην τσέπη;

Εννοείται ότι μιλάω πάντα για μπροστινή τσέπη.

είχα κάποτε z ultra (πάνω κάτω ίδιες διαστάσεις) που ήθελε τσαντάκι για μεταφορά σε καμία περίπτωσή δεν έμπαινε σε τσέπη παντελονιού 

Δημοσ.

Αν είσαι ράπερ χωράει στην τσέπη σου με την οθόνη 6.44" που έχει

Αν είσαι νορμάλ τύπος με τζινακι η φορμουλα ξέχασε το.

Νταξ κλαιω....λυγισα....

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το μέγιστο για τσέπη είναι το xiaomi note 4 ?

η γνώμη μου μέγιστο για τσέπη του τζιν είναι έως 5"

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα, επειδή μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, αν το αγοράσεις πως το κουβαλάς μαζί σου;

Δημοσ.

Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα, επειδή μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο κινητό, αν το αγοράσεις πως το κουβαλάς μαζί σου;

Λογικά τσαντακι μέσης.. Αλλιώς στο χέρι συνέχεια.. Χάχα

Δημοσ.

Ε ναι στο χερι...σιγα...εγω ετσι κ αλλιως δεν το πολυβαζω στη τσεπη γτ φοβαμαι.παντα χερι το εχω.

Δημοσ.

Σε τσέπη μπουφάν ή cargo παντελόνι(το χειμώνα), σε βερμούδα με πλαϊνή τσέπη ή τσαντάκι μέσης(το καλοκαίρι).

Δημοσ.

Στο χέρι αλλά μεγάλη προσοχή μην το ξεχάσεις πουθενα η αν κυκλοφορείς Αθήνα κέντρο και σε άλλα τέτοια μέρη μην στο βουτήξει κανείς από το χέρι ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ με κανονικά τζιν μια χαρά χωράει και δεν ενοχλεί ούτε στο να κάθομαι ούτε τίποτα και στην περίπτωση που δεν χωρέσει σε κάποιο απο τα παντελόνια απλα πάει στο μπουφαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...