MUDIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα Xiaomi mi5s Plus από εξωτερικό του οποίο μου ήρθε με την ( και καλά ) global rom αλλά είναι η δικιά τους που το κινητό βγάζει διαφημίσεις είναι μισό ελληνικά μισό αγγλικά κλπ. Θέλω να περάσω την global rom ( official ) και κάνω όλη τη διαδικασία για να το φλασαρω από το υπολογιστη. ( mi flash ) Αλλά μου βγάζει error cannot find programmer file και σε άλλες περιπτώσεις cannot read the port. ( Δοκίμασα και μέσω recovery mode αλλά δε μπαίνει ) Στο επίσημο φόρουμ της xiaomi λέει πως θέλει unlock το bootloader αλλά αμφιβάλλω γι'αυτό επειδή θέλω να βάλω την official και όχι κάποια stock. Έχεις κάποιος κάποια ιδέα;
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 μήπως κάνεις κάτι λάθος? ποια ακριβώς rom κατέβασες και πολεμάς να την περάσεις mi flash?
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα Xiaomi mi5s Plus από εξωτερικό του οποίο μου ήρθε με την ( και καλά ) global rom αλλά είναι η δικιά τους που το κινητό βγάζει διαφημίσεις είναι μισό ελληνικά μισό αγγλικά κλπ. Θέλω να περάσω την global rom ( official ) και κάνω όλη τη διαδικασία για να το φλασαρω από το υπολογιστη. ( mi flash ) Αλλά μου βγάζει error cannot find programmer file και σε άλλες περιπτώσεις cannot read the port. ( Δοκίμασα και μέσω recovery mode αλλά δε μπαίνει ) Στο επίσημο φόρουμ της xiaomi λέει πως θέλει unlock το bootloader αλλά αμφιβάλλω γι'αυτό επειδή θέλω να βάλω την official και όχι κάποια stock. Έχεις κάποιος κάποια ιδέα; Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω και γι'αυτό το λένε; Μέχρι και στα nexus θέλει να ξεκλειδώσεις τον bootloader αν θες να φλασάρεις την stock rom.
leo066 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα Xiaomi mi5s Plus από εξωτερικό του οποίο μου ήρθε με την ( και καλά ) global rom αλλά είναι η δικιά τους που το κινητό βγάζει διαφημίσεις είναι μισό ελληνικά μισό αγγλικά κλπ. Θέλω να περάσω την global rom ( official ) και κάνω όλη τη διαδικασία για να το φλασαρω από το υπολογιστη. ( mi flash ) Αλλά μου βγάζει error cannot find programmer file και σε άλλες περιπτώσεις cannot read the port. ( Δοκίμασα και μέσω recovery mode αλλά δε μπαίνει ) Στο επίσημο φόρουμ της xiaomi λέει πως θέλει unlock το bootloader αλλά αμφιβάλλω γι'αυτό επειδή θέλω να βάλω την official και όχι κάποια stock. Έχεις κάποιος κάποια ιδέα; το τηλέφωνο μπαίνει σε edl mode όταν πας να περάσεις τη ρομ? στις συσκευές πως το το βλέπει το pc?
MUDIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κατέβασα την οφισιαλ από το σάιτ της xiaomi την global. 8.0.4 Global. Δε ξέρω αν πρέπει να γίνει unlock για official, ειδικά εφόσον υπάρχουν οδηγοί για flash rom με κλειδομενο bootloader. Μιλάμε για official αν ήταν μία custom δεκτό. Μπαίνει σε edl mode ναι και το βλέπει από διαχείριση συσκευών απλά όταν πατάω flash με το mi flash μου βγάζει τα 2 ερρορ.
chios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 http://en.miui.com/a-234.html Εδώ λέει ότι για να περάσεις μια fastboot rom global official πρέπει πρώτα να ξεκλειδωσει ο bootloader, ξεκίνησε πρώτα να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα, έλεγξε μήπως είναι ξεκλείδωτος. Μπες στην ελληνική κοινότητα εκεί έχει τα πάντα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 με την 8.0.4 μάλλον δεν θα έχεις ελληνικά όμως να ξες
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα Xiaomi mi5s Plus από εξωτερικό του οποίο μου ήρθε με την ( και καλά ) global rom αλλά είναι η δικιά τους που το κινητό βγάζει διαφημίσεις είναι μισό ελληνικά μισό αγγλικά κλπ. Θέλω να περάσω την global rom ( official ) και κάνω όλη τη διαδικασία για να το φλασαρω από το υπολογιστη. ( mi flash ) Αλλά μου βγάζει error cannot find programmer file και σε άλλες περιπτώσεις cannot read the port. ( Δοκίμασα και μέσω recovery mode αλλά δε μπαίνει ) Στο επίσημο φόρουμ της xiaomi λέει πως θέλει unlock το bootloader αλλά αμφιβάλλω γι'αυτό επειδή θέλω να βάλω την official και όχι κάποια stock. Έχεις κάποιος κάποια ιδέα; Αυτόν τον οδηγό θα δεις, ούτε Ξεκλείδωμα ούτε τίποτα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/?pageNo=1
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αυτός ο οδηγός θα του περάσει China rom όχι global. Κάνω λάθος;;
MUDIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 @saruman το δοκίμασα δε γίνεται. Δε το βλέπει το κινητό. Επίσης αυτήν έχεις ως τελευταία στο επίσημο σάιτ την 8.0.4 μπορώ εγώ ας πούμε να βάλω 8.1 που έχει ελληνικά; Αν ναι από που θα τη βρω; Μάλλον για ξεκλειδώμα bootloader πάμε δηλαδή....
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αν δεν υπάρχει δεν έχει βγει ακόμα, πέρνα development. Σε τι Windows προσπαθείς;; τους drivers τους πέρασες;;
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 @saruman το δοκίμασα δε γίνεται. Δε το βλέπει το κινητό. Επίσης αυτήν έχεις ως τελευταία στο επίσημο σάιτ την 8.0.4 μπορώ εγώ ας πούμε να βάλω 8.1 που έχει ελληνικά; Αν ναι από που θα τη βρω; Μάλλον για ξεκλειδώμα bootloader πάμε δηλαδή....Αν δεν έχει βγει global με Ελληνικά τότε πας για ξεκλείδωμα και βάζεις της κοινότητας. Πάντως της κοινότητας είναι πολύ καλύτερη. Έχει δουλίτσα αλλά αξίζει. Περαιτέρω εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20825-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi5s-Plus-Natrium-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ @saruman το δοκίμασα δε γίνεται. Δε το βλέπει το κινητό. Επίσης αυτήν έχεις ως τελευταία στο επίσημο σάιτ την 8.0.4 μπορώ εγώ ας πούμε να βάλω 8.1 που έχει ελληνικά; Αν ναι από που θα τη βρω; Μάλλον για ξεκλειδώμα bootloader πάμε δηλαδή....Εσύ ποια έχεις, φώτο παρακαλώ. Αυτή είναι Official Global Developer έχει κανονικά εβδομαδιαία updates και Ελληνικά
MUDIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Drivers πέρασα ναι. Σε windows 10 στο υπάρχει δουλεύω. Εάν περάσω την developer με τα ελληνικά θεωρητικά δε θα έχει καμία διαφορά με τις άλλες; Ανεβάζω φωτο με την δήθεν δικιά μου global.
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Drivers πέρασα ναι. Σε windows 10 στο υπάρχει δουλεύω. Εάν περάσω την developer με τα ελληνικά θεωρητικά δε θα έχει καμία διαφορά με τις άλλες; Ανεβάζω φωτο με την δήθεν δικιά μου global. Κινεζομαΐμου rom εχεις και θες αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα