Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω πως θα γυρίσει το Spotify το πρόβλημα με τα λεφτά. Συνδρομές έχει, premium συνδρομές έχει, μέσα μπαίνει όμως. Λογικά αυτό θα προσπαθήσουν να διορθώσουν περιορίζοντας το free περιεχόμενο.

Υπάρχει κάποιος που ακούει δωρεάν στο Spotify ? καλύτερα YouTube ,λιγότερες διαφημίσεις.Το Spotify είναι ότι καλύτερο υπάρχει για μουσική ,έχει εκκατομυρια τραγούδια ,τα πάντα σχεδόν με μόνο 7€ το μήνα.

Το μεγάλα προβληήματα του YouTube είναι α) η τεράστια κατανάλωση δεδομένων, β) η αδυναμία να αφήσεις να παίζει στο background ενώ κάνεις κάτι άλλο ή να κλείσεις την οθόνη. Για 2-3 τραγούδια την ημέρα παλεύεται, αλλά εάν θέλεις να streamάρεις μουσική τακτικά, είναι deal breaker. 

Ενδεικτικά, εάν βάλεις το Spotify στα 96 Kbits/s (τα οποία είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για μουσική στο δρόμο) καταναλώνεις λιγότερα από 50MB την ώρα...

Οπότε ακόμα και με free συνδρομή στο Spotify, αν ακούς αρκετά, την παλεύεις πολύ καλύτερα από ότι με YouTube.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω πως θα γυρίσει το Spotify το πρόβλημα με τα λεφτά. Συνδρομές έχει, premium συνδρομές έχει, μέσα μπαίνει όμως. Λογικά αυτό θα προσπαθήσουν να διορθώσουν περιορίζοντας το free περιεχόμενο.

Το μεγάλα προβληήματα του YouTube είναι α) η τεράστια κατανάλωση δεδομένων, β) η αδυναμία να αφήσεις να παίζει στο background ενώ κάνεις κάτι άλλο ή να κλείσεις την οθόνη. Για 2-3 τραγούδια την ημέρα παλεύεται, αλλά εάν θέλεις να streamάρεις μουσική τακτικά, είναι deal breaker. 

Ενδεικτικά, εάν βάλεις το Spotify στα 96 Kbits/s (τα οποία είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για μουσική στο δρόμο) καταναλώνεις λιγότερα από 50MB την ώρα...

Οπότε ακόμα και με free συνδρομή στο Spotify, αν ακούς αρκετά, την παλεύεις πολύ καλύτερα από ότι με YouTube.

αν εχεις apple συσκευη (ipad,iphone) μπορεις να κανεις minimize το youtube απο το safari και πλεον με adblock σε iOS δεν εχεις ουτε διαφημισεις.

Δημοσ.

αν εχεις apple συσκευη (ipad,iphone) μπορεις να κανεις minimize το youtube απο το safari και πλεον με adblock σε iOS δεν εχεις ουτε διαφημισεις.

Δε το 'ξερα αυτό. Πάντα από την εφαρμογή YouTube έμπαινα.

Όπως και να 'χει όμως τα <50MB την ώρα παραμένουν πολύ καλύτερα απ'το να streamάρεις ολόκληρο το video που δε θα δεις. :P Καλά εγώ έχω premium έτσι κι αλλιώς στο Spotify, απλά λέμε τι παίζει.

Δημοσ.

Και σε android μπορεις να παιξεις background ηχο απο youtube. Ειτε με firefox κανονικα οπως στο pc, δε ξερω για αλλους browser - FF χρησιμοποιω-, ειτε με xposed και youtube background playback.

Δημοσ.

Εχω ειμαι με δωρεαν εκδοση Spotify και έχω μπλοκάρει τις διαφημίσεις με το EZBlocker. Εχω ξεχασει τι σημαινει μουσική από το youtube

Δημοσ.

Το background playback στο Youtube (για Android καθως δεν χρησιμοποιώ iPhone για να γνωρίζω), γίνεται με 2 τρόπους. Ο ένας ειναι η συνδρομή Youtube Red, η οποία προς το παρόν είναι μόνο ΗΠΑ. Η αλλη ειναι μεσω browser είτε (αν εισαι root) με το Xposed Module Youtube Background Playback)

Δημοσ.

Η Taylor Swift δεν δίνει τα τραγούδια της στο Spotify?

Εμείς οι επι πληρωμή συνδρομητές της χεστήκαμε πατόκορφα για την Swift και την κάθε Swift

Δημοσ.

Η Taylor Swift δεν δίνει τα τραγούδια της στο Spotify?

Εμείς οι επι πληρωμή συνδρομητές της χεστήκαμε πατόκορφα για την Swift και την κάθε Swift

Αν ακολουθήσουν και άλλοι θα είναι πρόβλημα.

Εγώ έχω premium λόγω προσφοράς. Αν ακούς πολλή μουσική είναι καλό ακόμα και για 5- 7 ευρώ το μήνα ή με γκρουπάκι 2 ευρώ. Αλλά εμένα μετά την προσφορά η free με καλύπτει αφού συνήθως βάζω λίστες για μουσική υπόκρουση.

Δημοσ.

Καλα σας λεει ο stitch19 ! Κανατε θεους τους μεγαλυτερους trollers ολου του ιντερνετ (Federer εισαι για κλαματα) ! Ατομα σαν τον Federer επρεπε να τρωνε auto-ban ... Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος... Αυτο ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...