Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα, κάθε χρήστης του Spotify έχουν πρόσβαση σε όλο το μουσικό υλικό που διατίθεται μέσω της πλατφόρμας, ανεξάρτητα από το αν είναι επί πληρωμή συνδρομητής ή είναι εγγεγραμμένος στη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Financial Times, σύντομα το Spotify θα αλλάξει πολιτική, περιορίζοντας ορισμένες καινούριες δημοφιλείς κυκλοφορίες μόνο στους επί πληρωμή συνδρομητές.

Η κίνηση αυτή θα προσθέσει ένα ακόμη πλεονέκτημα σε όσους καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή, πέρα από τη δυνατότητα που ήδη έχουν για offline πρόσβαση στα τραγούδια που έχουν επιλέξει, και βέβαια την έλλειψη διαφημίσεων. Έτσι, είναι πιθανό να λειτουργήσει ως ένα ακόμη κίνητρο για να αυξηθούν οι επί πληρωμή συνδρομητές, οι οποίοι ήδη αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια.

Παράλληλα, η υπηρεσία ανοίγει τον δρόμο για να έρθει σε συμφωνία με καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός Spotify, καθώς είναι αντίθετοι στη διάθεση των τραγουδιών τους μέσω της δωρεάν έκδοσης.

Link.png Site: Guardian

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Λογικό οι δημοφιλείς κυκλοφορίες να είναι στους επί πληρωμή συνδρομητές.Αναμενόμενη κίνηση για να συμφωνήσουν και καλλιτέχνες όπως η κυρία που δεν θέλουν τα τραγούδια τους να είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ρε Spotify! Αν είναι δυνατόν, ολα για τα λεφτα...πάντως η Spotify πρέπει να πηγαίνει για κλείσιμο, σχεδόν κανένας δεν ακούει Spotify

• Like 25
Δημοσ.
Εντάξει καταλάβαμε το αστείο, όταν όμως δεν έχεις να προσφέρεις τίποτε στην συζήτηση τότε καλύτερα να μην γραφεις.

Και για πείτε μου για την δωρεάν έκδοση του Apple Music, του Google Play Music, του Tidal, του... A ναι ξέχασα, κανεις τους δεν προσφέρει καν δωρεάν έκδοση.

Δεν σας είναι υπόχρεη η Spotify και καμια άλλη εταιρία ειδικά όταν προσφέρει κάτι το δωρεάν.

• Like 2
Δημοσ.

Θεός ο Federer. Γραφικότεροι και από την Πλάκα οι υπόλοιποι.

Κάνατε θεούς όλους τους trolls του Internet. Μνημόνια για μια ζωή και λίγα λέω.

• Like 5
Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ρε Spotify! Αν είναι δυνατόν, ολα για τα λεφτα...πάντως η Spotify πρέπει να πηγαίνει για κλείσιμο, σχεδόν κανένας δεν ακούει Spotify

Είμαι μέσα σε αυτούς που δεν έχει εγκαταστήσει ποτέ το Spotify :D

• Like 3
Δημοσ.

Να το επαναλάβω λοιπόν αφού ο Stitch19 με περιμένει αν και δυσκολεύεται προφανώς πολύ στην ανάγνωση ή στην κατανόηση. Από τα 50 εκ. free που έχουν μείνει μάλλον το χρησιμοποιούν ελάχιστοι μακρυά από pc.

http://www.insomnia.gr/topic/638519-50-εκατ-συνδρομητές-επί-πληρωμή-έφτασε-το-spotify/

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που ακούει δωρεάν στο Spotify ? καλύτερα YouTube ,λιγότερες διαφημίσεις.Το Spotify είναι ότι καλύτερο υπάρχει για μουσική ,έχει εκκατομυρια τραγούδια ,τα πάντα σχεδόν με μόνο 7€ το μήνα.

Πριν το Spotify άνηκα σε αυτούς που ξημεροβραδιάζονταν στα τορεντ και τα πειρατικά site για να κατεβάσουν τραγούδια ,πολλές φορές είχα πληρώσει και συνδρομές σε ιστοσελίδες τύπου rapidshare κτλ ,απλά για να έχω αυτή την δυνατότητα της ελευθερίας να κατεβάζω ότι θέλω με ένα σταθερο κόστος.Πλεον έχω ξεχάσει και πως κατεβάζουν.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...