Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3 μηνες αλλαξα παροχο γνωριζοντας οτι το συμβολαιο μου με την προηγουμενη εταιρια εχει ληξει προ πολλου.Μετα απο μερικες μερες ομως μου ηρθε να πληρωσω για τελος διακοπης 120 ευρω.Επικοινωνησα με την εταιρια και μου ειπαν οτι τους ζητησα εγω ο ιδιος να μου κανουν ανανεωση και μαλιστα ενα χρονο πριν ληξει. Οταν τους ζητησα την συνομιλια μου ειπαν πως δεν υπαρχει γιατι κρατανε αρχεια μονο για ενα χρονο.Στην ερωτηση μου γιατι δεν με ενημερωσαν 1 μηνα πριν την ληξη η απαντηση ηταν πως δεν προβλεπεται κατι τετοιο Οταν επικαλεστηκα τον νομο 2251/1994 και τους ρωτησα γιατι εφοσον υποτιθεται οτι εκανα ανανεωση εστω και τηλεφωνικος δεν μου εστειλαν να υπογραψω κατι οπως οριζει ο νομος η απαντηση τους ηταν οτι αυτο το κανουν κατ εξαιρεση. Παντως οσο και αν επεμενα για καποιο αποδεικτικο της ανανεωσης δεν μου εβρησκαν κατι αλλα παρολα αυτα τα 120 ευρω για το τελος ισχυουν ακομα.Hθελα να ρωτησω το εξης,σε περιπτωση που ζητησει καποιος ανανεωση η εταιρια οφειλει να στειλει νεο συμβολαιο για υπογραφη η να κραταει την συνομιλια σαν αποδεικτικο?

• Moderators
Δημοσ.

Για ανανέωση υπάρχων συμβολαίου γίνεται και τηλεφωνικά δεν χρειάζεται νέο συμβόλαιο και υπογραφή

Πολλές φορές σε περνούν τηλέφωνο για να σου δώσουν κάποιο δώρο στο πακέτο σου αλλά στα "μουλωχτά" κάνουν και ανανέωση, βέβαια για να γίνει αυτό σου ζητάνε στοιχεία (αριθμό ταυτότητας ή ΑΦΜ ν πεις το όνομα σου και ότι συμφωνείς με αυτά που σου είπαν πριν)

Δημοσ.

στην ανανέωση είναι ικανοί ακόμα και το ρουτερ να σου αλλάξουν να σουυ πουν εχεις ανανέωσει το συμβολαίο το έχω πετύχει για αυτό το λέω 

Δημοσ.

εγώ εδώ και 5 χρόνια κάνω ανανέωση συμβολαίου τηλεφωνικός και δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποιο συμβόλαιο να υπογράψω

• Moderators
Δημοσ.

Ανανέωση γίνεται και μέσο τηλεφώνου χωρίς καινούργιο συμβόλαιο και υπογραφή, αλλαγή παροχου, φορητότητα κτλ θέλει νέο συμβόλαιο με υπογραφή

Δημοσ.

ναι γτ έχουν ήδη τα διακαιλογιτικά σου για αυτό καινουριο συμβόλαιο γίνεται απλα μπαίνει με επικόληση απο το αρχικό συμβόλαιο σου 

Δημοσ.

Ανανέωση γίνεται και μέσο τηλεφώνου χωρίς καινούργιο συμβόλαιο και υπογραφή, αλλαγή παροχου, φορητότητα κτλ θέλει νέο συμβόλαιο με υπογραφή

Ναι αλλα πως μποροει να το αποδειχτει αν το ζητησα η οχι?

Το θεμα ειναι πως μπορει να αποδειχτει αν το ζητησα η οχι? Δεν αλλαξα ουτε πακετο,ουτε πηρα ποτε νεο ρουτερ,ουτε ειχα ποτε επικοινωνια με την εταιρια!

• Moderators
Δημοσ.

Μιλά με την εεττ

Το θέμα είναι ότι μπορεί να σε πήραν και με το πολύ μπλα μπλα να μην το πήρες χαμπάρι

Δημοσ.

Αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να αποδειξουν  την ανανεωση .Οσο δεν σου φερνουν την ηχογρφημενη συνομιλια δεν τους δίνεις μια  και εισαι και νομιμοτατος.Κανε και μια  κατγελλεια οτι λενε ψεματα και αστούς να τρεχουνε......Το να μην το πάρεις χαμπαρι δεν γινεται με τιποτα....

Δημοσ.

Αυτοι ειναι υποχρεωμενοι να αποδειξουν την ανανεωση .Οσο δεν σου φερνουν την ηχογρφημενη συνομιλια δεν τους δίνεις μια και εισαι και νομιμοτατος.Κανε και μια κατγελλεια οτι λενε ψεματα και αστούς να τρεχουνε......Το να μην το πάρεις χαμπαρι δεν γινεται με τιποτα....

Ρέ παιδιά σε ρωτάνε... Συμφωνείτε για ανανεώσω συμβόλαιου; και το καταγράφουν.

Απλά τα πράγματα. Ηχογράφηση γίνεται.

Δημοσ.

Ρέ παιδιά σε ρωτάνε... Συμφωνείτε για ανανεώσω συμβόλαιου; και το καταγράφουν.

Απλά τα πράγματα. Ηχογράφηση γίνεται.

Τους την ζητησα αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει γιατι την ανανεωση την ζητησα ενα χρονο πριν ληξει το συμβολαιο και δεν κρατανε τοσο καιρο τις ηχογραφησεις!

Δημοσ.

Τους την ζητησα αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει γιατι την ανανεωση την ζητησα ενα χρονο πριν ληξει το συμβολαιο και δεν κρατανε τοσο καιρο τις ηχογραφησεις!

Τότε μην δίνεις τίποτα τέλος, ας βρουν λύση αυτοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...