Abudi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παίδες. Πριν λίγες μέρες (δεν είχα χρόνο να ποστάρω νωρίτερα), το Galaxy S5 μου, εντελώς stock, μου έβγαλε αυτό στη lock-screen. Βγήκε 2 φορές, την πρώτα ασυναίσθητα έκανα slide to unlock (είχε ένα διαφορετικό background τότε, έναν παπαγάλο νομίζω) και την δεύτερη έβαλα έναν φίλο να βγάλει μια γρήγορη φωτογραφία για να το ψάξω παραπάνω. Από τότε δεν το έχω ξανασυναντήσει. Να σημειώσω οτι και τις δύο φορές (που έγιναν με χρονική απόσταση 10λεπτου) το κινητό ήταν στη φόρτιση.Έχετε ιδέα τί μπορεί να είναι, ή πώς μπορώ να βρω τί μπορεί να είναι; Ευχαριστώ
panos- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καποια εφαρμογη που εχεις εγκατεστημενη. Εχεις καποιο antivirus/cleaner?
Abudi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Όχι, τίποτα τέτοιο. Πιθανότατα είναι κάποια εφαρμογή, αλλά είμαι πολύ προσεχτικός με αυτά και έχω ψάξει τις πιο πιθανές
panos- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Στειλε μας μερικα screenshots απο την λιστα εφαρμογων με ολες τις εφαρμογες, μηπως καποιος τυχει να ξερει αν καποια εφαρμογη που εχεις το κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα