xristosxaza Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπερα,εχω μια gtx 760,πριν κατι μερες δουλευαν ολα οκ,χθες η οθονη μαυριζει μετα απο καποια ωρα(5-10 λεπτα) εφοσον εχει ανοιξει το pc,τωρα ειμαι συνεδεδεμενος με vga απο τη μητρικη και ολα ειναι οκ,οταν συνδεεω την καρτα με hdmi - dvi d στην οθονη καποιες φορες ανοιγει και μετα μαυριζει και καποιες φορες ξεκιναει με μαυρη οθονη..το υπολοιπο συστημα δουλευει κανονικα ..επισης καποιες φορες οταν προσπαθησα να ξαναδοκιμασω με τη καρτα ,με το που ανοιγα το pc το ανεμηστηρακι της πηγαινε απο μονο στο 100% για 1-2 λεπτα και μετα πηγαινε στο νορμαλ του..απεγκατεστησα τους drivers ξαναεβαλα την καρτα για να τους ξανακατεβασω και παλι μαυρησε μετα απο 5 λεπτα..ελπιζω να ειναι θεμα καρτας παιδια ..γνωμες?οτι απορια εχετε που ξεχασα να αναφερω,ρωτηστε με
xristosxaza Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 εκανα και φορματ και παλι τα ιδια..αρα το προβλημα ειναι στην gpu?
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 μαλλον εφοσον δεν εφτιαξε Σώπα ρε χαλάνε η πράσινες; Δεν το πιστεύω ότι είπες τέτοιο πράγμα 2
razorblade334 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σώπα ρε χαλάνε η πράσινες; Δεν το πιστεύω ότι είπες τέτοιο πράγμα σ εχει πειραξει η αποψη μου για τις amd ετσι? δυστυχως δεν εχουμε 2008 ομως που μεσουρανουσαν. 1
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 σ εχει πειραξει η αποψη μου για τις amd ετσι? δυστυχως δεν εχουμε 2008 ομως που μεσουρανουσαν. Σου έκανα και like βρε!! Απλά μου έκανε εντύπωση που το παραδέχτηκες, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. 1
razorblade334 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σου έκανα και like βρε!! Απλά μου έκανε εντύπωση που το παραδέχτηκες, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ε ναι! σιγα μην φτασουμε και στο σημειο να σκοτωθουμε οπως εγινε με τα φανμπου στην ρωσια!!χαχα λες και δεν εχουμε αλλα πιο σημαντικα προβληματα!! 1
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ε ναι! σιγα μην φτασουμε και στο σημειο να σκοτωθουμε οπως εγινε με τα φανμπου στην ρωσια!!χαχα λες και δεν εχουμε αλλα πιο σημαντικα προβληματα!! Ε ναι Εγώ όταν πήρα πχ την 290Χ ήταν ή αυτή ή 780ti που πήρε ο φίλος μου αλλά στην διπλάσια τιμή (μαζί τις πήραμε), πριν είμουν με SLI 580 (η μία αγορασμενες 490€ και η άλλη αγορά μτχ 250€). Όταν δω ότι δεν μου φτάνει θα δω τσέπη και μετά οποίος δίνει το καλύτερο στα λεφτά μου εκεί θα πάω. Αυτό με τους Ρώσσους δεν το ήξερα Απίστευτο!!! 1
xristosxaza Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 αλλα ρε παιδια πως γινεται να χαλασει η καρτα ετσι?το φαν της δουλευει αρα λειτουργει..δεν παει ετσι?
razorblade334 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 νομιζω το φαν δεν εχει να κανει...καλο θα ηταν να την δοκιμαζες σε ενα αλλο πισι. δοκιμασες να βγαλεις του drivers με ddu?(display driver uninstall. το τρεχεις διαλεγεις safe mode και nvidia και κανει καθατρισμο)μετα περνα τους καινουριους και δες
rooy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Να πω και γω την βλακεια μου.. δοκιμασες αλλο καλωδιο ? Δοκιμασες να καθαρισεις τις επαφες της καρτας γραφικων και τις επαφες στην μητρικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα