Προς το περιεχόμενο

MICROSOFT WIRELESS DISPLAY ADAPTER 12.90 € eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαριέσαι να γυρίσεις μια σελίδα πισω ?(3 σειρά .... για να μην διαβασεις πολυ)

http://www.insomnia.gr/topic/639776-microsoft-wireless-display-adapter-1290-€-eshop/page-2#entry55549679

φιλε μου δεκτη η παρατηρηση σου...ομως ακου τι γινεται.e shop μου λενε δεν ειναι συμβατο με android κινητα!microsoft store επισης το ιδιο.λειτουργει μονο με windows phones.στο τελος απευθυνθηκα στην lg.εχω το lg bello με android kitkat.ρωταω αν υποστηριζει miracast τεχνολογια.μου λενε οχι.μετα τους λεω miracast υποστηριζουν τα android 4.4 και πανω.μου απανταει για να δουλεψει δεν ειναι θεμα μονο λογισμικου αλλα και επεξεργαστη...Είναι σχετικά βαριά δουλειά για να μπορέσει να επεξεργαστεί και να στείλει την εικόνα μέσω WIFI...τωρα εγω τι συμπερασμα να βγαλω;;;οποιος μπορει ας βοηθησει.
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω 1,5 χρονο κ καθεται στο συρταρι.

Το ειχα παρει προσφορα απο ms τοτε στα 30ευρω.Εξυπνο αλλα πτε δεν δουλεψε σωστα.κολληματα κ απειρο λαγκ ακομα κ στο ενα μετρο αποσταση.απλα προσπεραστε το αν δεν θελετε να χασετε 12,9...

- Σε τί υπολογιστή/κινητό;

- Με ποιά κάρτα γραφικών και επεξεργαστή;

- Έκανες update στο firmware; Εδώ και ενάμιση χρόνο νομίζω έχουν βγει κα'να δυό.

- Βεβαιώθηκες ότι δεν πρόκειται για ελαττωματικό κομμάτι;

Ρωτάω επειδή ούτε τα κινέζικα δεν είναι τόσο χάλια όσο περιγράφεις. Ίσως κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Βίντεο πάντως ούτε εγώ περιμένω να το παίζει σωστά.

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

φιλε μου δεκτη η παρατηρηση σου...ομως ακου τι γινεται.e shop μου λενε δεν ειναι συμβατο με android κινητα!microsoft store επισης το ιδιο.λειτουργει μονο με windows phones.στο τελος απευθυνθηκα στην lg.εχω το lg bello με android kitkat.ρωταω αν υποστηριζει miracast τεχνολογια.μου λενε οχι.μετα τους λεω miracast υποστηριζουν τα android 4.4 και πανω.μου απανταει για να δουλεψει δεν ειναι θεμα μονο λογισμικου αλλα και επεξεργαστη...Είναι σχετικά βαριά δουλειά για να μπορέσει να επεξεργαστεί και να στείλει την εικόνα μέσω WIFI...τωρα εγω τι συμπερασμα να βγαλω;;;οποιος μπορει ας βοηθησει.

τι να σου πω .. εγω με το xiaomi mi5 και το κινέζικο miracast

(http://www.tronsmart.com/products/miracastadapter/tronsmart-t1000-elite)

δεν είχα θέμα .

μπορει επιδή και τα 2 ειναι κινέζικα να μιλανε την ίδια γλώσσα :D:D:D

• Like 3
Δημοσ.

το ειχα παρει 30 € πριν 2 χρονια (τα ανισα κομματια δηλ V1 ver)δουλεψε χωρις προβλημα με Sony Z3compact και με Surface 3 βλεπω mp4 ταινιες στην τηλεοραση μια οχι smart Toshiba.Xωρις lug και παραμορφωσεις γινεται η δουλεια μια χαρα,ακομα και το ΟΤΕ TV GO εβλεπα με λιγο πιξελιασμα που και που,αλλα παλι απαλλαχθηκα απο καλωδια και χρονο συνδεσης.Καναπες connect και να το pc στην tv

Δημοσ.

Και σε μενα σε Lumia 950 xl, και spectre x360 δουλεύει απροβληματιστα. Ακομα και YouTube παιζει ωραια, με ελάχιστα dropped frames, τα οποια προσωπικά δε με ενοχλούν. Το εχω δουλέψει περίπου μια ωρα οποτε δεν εγγυώμαι ότι ειναι αψογο. Προλαβα και παρήγγειλα ακομα ενα, λιγο πριν τελειώσουν.

Νομιζω για παρουσιάσεις κλπ ειναι τέλειο..

• Like 2
Δημοσ.

Το πήρα και γω σήμερα. Δουλεύει μια χαρά και στο λάπτοπ και σε redmi note 3 se

Δεν κολλάει

Με κινητό και προβολή youtube στην τηλεόραση το δοκίμασες; δουλεύει κανονικά;

Δημοσ.

Το δοκίμασα εγώ, δούλεψε μια χαρά ακόμα και σε Trailer που έβαλα 1080p ( να έκανε στα 2 που δοκίμασα μια φορά σπάσιμο τις εικόνας για δευτερόλεπτο), πιστευώ για τα 12.9 αξιζε και με το παραπανω. Η δοκιμή έγινε απο Lg g2 οπου το αναγνωρίζει και συνδέεται σε δευτερόλεπτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και δεν ειδα κάποιο κόλλημα.

Και ήχος μια χαρά.

Το κακό είναι οτι ήθελα να πάρω και άλλο ενα και είναι εξαντλημένο...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και δεν ειδα κάποιο κόλλημα.

Και ήχος μια χαρά.

Το κακό είναι οτι ήθελα να πάρω και άλλο ενα και είναι εξαντλημένο...

Ευτυχως πρόλαβα πήρα και περιμένω να το φέρουν Θεσσαλονίκη.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ και ενώ ανάβει και το βλέπω κανονικά στην οθόνη, δεν μπορώ να συνδεθώ από το laptop (Windows 10)

Κάνω search device (All Settings > Devices > Connected devices > Add a device) και δεν μου το δείχνει :/

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί για ταινίες αξίζει παίζει χωρίς κολλήματα (εικόνας και ήχου); Έχει έρθει και δεν πάω να το πάρω μην μου βγει άχρηστο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...