vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Update : Το δοκιμασα και παιζει κανονικα ΟΜΩΣ στην τηλεοραση που θελω να το βαλω ΔΕΝ εχω usb ( χαλασε) Οποτε αφου δεν παιρνει απο πουθενα ρευμα μου ειναι αχρηστο. Οποιος το θελει το δινω ΟΣΟ το πηρα,θεσσαλονικη. Παιζει να παρω ρευμα απο την πριζα μεσω usb ;;Καναν ανταπτορα κλπ να παω να παρω ;
arxaggelos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Update : Το δοκιμασα και παιζει κανονικα ΟΜΩΣ στην τηλεοραση που θελω να το βαλω ΔΕΝ εχω usb ( χαλασε) Οποτε αφου δεν παιρνει απο πουθενα ρευμα μου ειναι αχρηστο. Οποιος το θελει το δινω ΟΣΟ το πηρα,θεσσαλονικη. Παιζει να παρω ρευμα απο την πριζα μεσω usb ;;Καναν ανταπτορα κλπ να παω να παρω ; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά γίνεται και από πρίζα και από powerbank. 2
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά γίνεται και από πρίζα και από powerbank. Θα ψάξω να βρω usb να το βάλω στη πρίζα και από εκεί να πάρει ρεύμα, πάντως στην άλλη τηλεόραση μου με το κινητό δουλεύει κανονικά (xiaomi redmi note 4 global edition).
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Update : Το δοκιμασα και παιζει κανονικα ΟΜΩΣ στην τηλεοραση που θελω να το βαλω ΔΕΝ εχω usb ( χαλασε) Οποτε αφου δεν παιρνει απο πουθενα ρευμα μου ειναι αχρηστο. Οποιος το θελει το δινω ΟΣΟ το πηρα,θεσσαλονικη. Παιζει να παρω ρευμα απο την πριζα μεσω usb ;;Καναν ανταπτορα κλπ να παω να παρω ; οχι δεν ειναι αναγκαιο να το συνδεσεις στη usb της τηλεόρασης και να δεσμευσεις θύρα. παίζει με οτιδήποτε τροφοδοσία μπορει να σου δώσει 5v dc - 500mA (και πάνω), δηλαδή μετασχηματιστής τροφοδοτικου κινητου, powerbank, κλπ 1
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 οχι δεν ειναι αναγκαιο να το συνδεσεις στη usb της τηλεόρασης και να δεσμευσεις θύρα. παίζει με οτιδήποτε τροφοδοσία μπορει να σου δώσει 5v dc - 500mA (και πάνω), δηλαδή μετασχηματιστής τροφοδοτικου κινητου, powerbank, κλπ Δωσε κάνα link τι να ψάξω να βρω γιστι κόλλησα
panoskir Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δωσε κάνα link τι να ψάξω να βρω γιστι κόλλησα http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_263625.html?wid=21 1
gorgar Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 αν το πήρε κανείς από θεσσαλονίκη και τελικά δεν το χρειάζεται το παίρνω (στην τιμή της προσφοράς) υπάρχει μια μικρή περίπτωση κι από Αθήνα κοντά Μαρούσι 1
vasman15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δωσε κάνα link τι να ψάξω να βρω γιστι κόλλησαΦορτιστης κινητου και μια προεκταση usb θηλυκο σε αρσενικο 1
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Φορτιστης κινητου και μια προεκταση usb θηλυκο σε αρσενικοΣωστος.. Εχω και τα δύο.. Απλά κόλλησα.
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δωσε κάνα link τι να ψάξω να βρω γιστι κόλλησα Ο φορτιστής του κινητου σου ή κάτι παρόμοιο 1
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ο φορτιστής του κινητου σου ή κάτι παρόμοιο Οκ το έκανα σε ευχαριστώ... Φαίνεται καλή περίπτωση το σύνδεσα μέχρι στιγμής με το κινητό, με τον υπολογιστή πως θα γίνει να το συνδέσω και να τρέχω τις ταινίες από εκεί;
arxaggelos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Οκ το έκανα σε ευχαριστώ... Φαίνεται καλή περίπτωση το σύνδεσα μέχρι στιγμής με το κινητό, με τον υπολογιστή πως θα γίνει να το συνδέσω και να τρέχω τις ταινίες από εκεί; Πρώτο hit στο Google https://www.microsoft.com/accessories/en-us/support/how-to/adapters/setup 1
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Οκ το έκανα σε ευχαριστώ... Φαίνεται καλή περίπτωση το σύνδεσα μέχρι στιγμής με το κινητό, με τον υπολογιστή πως θα γίνει να το συνδέσω και να τρέχω τις ταινίες από εκεί; rtfm ή google it ή διαβασε μερικες σελίδες πίσω 1
vairass Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά σε windows 7 δεν παιζει ; πως μπορω κανω δωρεαν update σε win10 ; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από vairass
ChimairaX Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ρε φίλε και εμένα το Note 3 δεν συνδέθηκε. Ενώ το βλέπει το στικάκι και πάει να συνδεθεί και στην τηλεόραση γράφει το όνομα του κινητού ότι συνδέετε, μετά από λίγο βγάζει cannot connect Περίεργο ρε συ, εμένα όχι μόνο συνδέεται σε δευτερόλεπτα, αλλά είναι και πολύ stable η σύνδεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις