Alexlooker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Θα το δοκιμάσω, αν και αμφιβάλλω να ήρθε πειραγμένο (εγώ δεν το έχω πειράξει, τουλάχιστον μέχρι τώρα). Έχω Killer Network και μόνο από αυτό έχω αφαιρέσει τις ιδιότητες Wake Up. Βέβαια, αν δεν κάνω λάθος έχει τουλάχιστον άλλες 5-6 συσκευές στις κάρτες δικτύου. Να το απενεργοποιήσω και σε αυτές; τα 2 κατω-κατω off https://www.curlybrace.com/words/wp-content/uploads/2011/05/Realtek_AdvancedTab.png
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δες επίσης αν έχεις το τελευταίο BIOS. Προβλήματα με wake-up έχουν παρουσιαστεί σε μητρικές και διορθώνονται με updates sto BIOS Στείλε και ένα μεηλ στην MSI. Δεν χάνεις τίποτα. Έγινε, θα τσεκάρω αν υπάρχουν updates. Όσο για το mail, θα στείλω και αν πουν κάτι διαφορετικό από όσα έχετε πει εδώ θα το ανεβάσω σε περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος θέμα. τα 2 κατω-κατω off https://www.curlybrace.com/words/wp-content/uploads/2011/05/Realtek_AdvancedTab.png Υποθέτω εννοείς να απενεργοποιήσω τις δύο τελευταίες επιλογές. Θα το δοκιμάσω, αν και νομίζω τις έχω ήδη απενεργοποιήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, Έστειλα στην MSI και μου απάντησαν να κάνω clear το CMOS και να επαναφέρω το BIOS στα defaults. Έκανα το δεύτερο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Άρα πολύ πιθανό να φταίει το CMOS. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω clear CMOS χωρίς να ανοίξω τον υπολογιστή; Ξέρω ότι πρόκειται για μπαταρία που πρέπει να βγάλω, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
HotShot84 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, Έστειλα στην MSI και μου απάντησαν να κάνω clear το CMOS και να επαναφέρω το BIOS στα defaults. Έκανα το δεύτερο, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Άρα πολύ πιθανό να φταίει το CMOS. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω clear CMOS χωρίς να ανοίξω τον υπολογιστή; Ξέρω ότι πρόκειται για μπαταρία που πρέπει να βγάλω, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Διαβασε το manual της μητρικης για το πως θα βραχυκυκλωσεις τα pin που κανουν CLR CMOS
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Τόσο δύσκολο είναι να βγάλεις την μπαταρία? Έχει μια ασφάλεια που μππορείς να την πιέσεις με ένα κατσαβίδι και να βγει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τόσο δύσκολο είναι να βγάλεις την μπαταρία? Έχει μια ασφάλεια που μππορείς να την πιέσεις με ένα κατσαβίδι και να βγει. Δεν είναι δύσκολο, αλλά η μητρική έχει άλλα πράγματα μπροστά της. Θα το ξαναδώ και αν καταφέρω κάτι θα σας ενημερώσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα και πάλι Μετά από την εκκαθάριση του CMOS φαίνεται πως το πρόβλημα λύθηκε. Δύο μέρες τώρα δεν έχει ξυπνήσει (ούτε τον εαυτό του, ούτε εμένα). Σας ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα