Saggitaro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κατανοώ οτι ο καθένας εχει δικαίωμα να πουλάει σε οτι τιμή θέλει,αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής. Βάζω μια αγγελία και ζητάω να βρώ ενα μηχανικό πληκτρολόγιο μέχρι 40€ και μου στέλνουν προσφορές για πληκτρολόγια τα οποία τα κοστολογούν στις αγγελίες τους 50€+. Αφού στην αγγελία μου γράφω μέχρι 40€ που σημαίνει πως αναζητώ ενα πληκτρολόγιο που σε τιμή καταστήματος κοστίζει 50-60€ με ποια λογική μου στέλνεις εκάστοτε φίλε μου ενα πληκτρολόγιο παραπάνω απο την αξία την οποία εχω ορίσει και μου τη λές κιόλας; τοσο αντέχει η τσέπη μου και δεν πιστέυω οτι 40€ ειναι και λίγα. Εχω δεχτεί προσφορές με πληκτρολόγια που έχουν ελαττώματα όπως π.χ. φθορές,κουμπιά που δεν πιάνουν καλά σπασμένα μερικά μέρη κλπ αλλα οι πωλητές αδιαφορούν για τη χρήση που τους έχουν κάνει η πόσο καιρό το έχουν αλλα εμμένουν στην τιμή επειδή στην αγορά λένε έχει την τάδε τιμή,ναι αλλα την ελληνική δηλαδή απο 100-150% πάνω. Δηλαδή συγνώμη θέλουμε να πουλάμε σε χρυσό και να αγοράζουμε σε μπρούτζο;; Όταν έχεις ενα πληκτρολόγιο και του έχεις βγάλει την πίστη η το εχεις ταλαιπωρησει και το γνωριζεις κι εσυ γιατι στραβώνεις να το πουλήσεις πιο χαμηλά απο οτι πουλάνε άλλοι το ίδιο προιον αλλα πολυ καλοδιατηρημένο;επειδή ειναι η ταδε μαρκα και το πήρες τόσα λεφτά;δηλαδη αν αγοραζες φεραρι 200.000€ και της επινες το αιμα εσωτερικα εξωτερικα θα περιμενες να την πουλήσεις 160.000€ επειδη απλά έχει το σήμα επάνω; Για να μην αναφέρω και προσφορές οι οποίες έχουν πληκτρολόγια τα οποία κοστίζουν καινούργια 40€ άντε μέχρι 45€ μαζί με μεταφορικά απο εξωτερικό και σου λένε το δούλεψα 1-2-3 μήνες,ε μα ρε φίλε συγνώμη αλλα πως μου ζητάς να πάρω το μεταχειρισμένο για καινούργιο;απο τη στιγμή που ανοίγεις τη συσκευασία η τιμή πέφτει πόσο μάλλον όταν το χρησιμοποιείς κιόλας οχι να το δοκιμάσεις απλά,κι εσυ ζητάς για πληκτρολόγιο με χρήση μηνών τα ίδια λεφτά με καινούργιο και αρκετές φορές χωρίς χαρτί επειδή αγοράστηκε απο εξωτερικό; Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω αλλα ρε παιδιά όταν στελνετε μια προσφορά φροντίστε να είστε και διακριτικοί και να μην κράζετε,δηλαδή έλεος.. 7
chipakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στις αγγελίες . Κάρτα γραφικών η οποία κάνει 200 ευρώ καινούρια πριν από 1,5 χρόνο την ζητάει 160 ή και 170 ευρώ σήμερα που στο κατάστημα έχει 170ευρώ με το αιτιολογικό ότι τόσο την είχε αγοράσει πριν ενάμιση χρόνο.Και να πω και κάτι άλλο βέβαια είναι ψιλά γράμματα αλλά όποιος καταλάβει κατάλαβε. Οταν αγοράζουμε ένα προιόν από ένα κατάστημα έχει ένα ΦΠΑ το οποίο κατά την πρώτη αγορά δεν μπορούμε να αποφύγουμε αλλά στην μεταπώληση όταν είναι μεταχειρισμένο εφόσον είμαστε ιδιώτες δεν επιτρέπετε να εισπράξουμε,εδώ είναι το θέμα κι όποιος κατάλαβε ας βάζει νορμάλ αγγελίες για να βρίσκει ανταπόκριση διότι έχω προσπεράσει πολλές δεδομένου ότι κάποιοι θέλουν να εισπράξουν και το ΦΠΑ του προιόντος. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Η γκρίνια για το συγκεκριμένο θέμα είναι συνεχιζόμενη και έχει καταντήσει κουραστική: Η αγορά είναι ελεύθερη, ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει ό,τι θέλει. Δεν θέλεις; Δεν συναλλάσσεσαι. Τι πιο απλό; 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις