Προς το περιεχόμενο

Samsung s6 (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα  έψαχνα για κινητό μέχρι 350-380 ευρώ. Τα βασικά που θα ήθελα είναι με σειρα προτεραιότητας:

1. Κάμερα (ειδικά σε low light)
  2. Ταχύτητα
  3. Δακτυλικό αποτύπωμα 
  4. VR

Είμαι ανάμεσα στα S6, P9, Honor 8, αλλά λόγο οτι θα ήθελα να δοκιμάσω την VR εμπειρία και λεφτά για occulus + PC δεν έχω έκλεινα προς το samsung, η αγορά πρέπει να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ποία η άποψη σας?

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 - 380

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Κάμερα, mails, browsing, VR Gaming

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: >5''

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Πάρα πολυ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; οχι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; οχι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και μεταχειρισμένο

Επεξ/σία από manic
Δημοσ.

Καλησπέρα  έψαχνα για κινητό μέχρι 350-380 ευρώ. Τα βασικά που θα ήθελα είναι με σειρα προτεραιότητας:

2. Ταχύτητα
  3. Δακτυλικό αποτύπωμα 
  4. VR

Είμαι ανάμεσα στα S6, P9, Honor 8, αλλά λόγο οτι θα ήθελα να δοκιμάσω την VR εμπειρία και λεφτά για occulus + PC δεν έχω έκλεινα προς το samsung, η αγορά πρέπει να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ποία η άποψη σας?

Αν μπορεις με λιγα χρηματα παραπανω και αγοραζεις το galaxy s7 που ειναι καλυτερο των κινητων που ανεφερες παραπανω,και ειδικα του S6. 

Δημοσ.

2. Ταχύτητα
  3. Δακτυλικό αποτύπωμα 
  4. VR

πάρε s7 μεταχειρισμένο απο το forum παίζουν ένα σωρό από άτομα με πολλές αξιολογήσεις ...το s6 είναι πλέον παλιό & έχει ένα πολύ μεγάλο κακό η μπαταρία του η οποία είναι gtpk γιαυτό μην το πάρεις ... τα huawei που λες δεν είναι για vr και οι κάμερες τους όχι τόσο καλές 

Δημοσ.
Συμπλήρωσα και την φόρμα. Αξίζει το s7 αυτη την στιγμή? Ξέρω οτι δεν μπορώ να περιμένω αλλά δεν θα ήθελα να πάρω κάτι τώρα και σε ένα μήνα να παίξει 100 ευρώ πιο φτηνά

Επίσης μεταχειρισμένα θα έπαιρνα αλλά βρίσκω μόνο 40-50 ευρώ κάτω απο τα καινούργια και δεν αξίζει με καμία καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω καινούργιο για τόσο μικρό κέρδος.

Δημοσ.

Αξίζει η αγορά του s7 και περισσότερο η αγορά του s7 edge

Αν το βρεις μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση σε μία καλή τιμή αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το s6 ενα χρονο.Το κινητο πεταει και αμα ξεχασεις οτι υπαρχει 7 και σε λιγο 8 σε παει 2-3 χρονια ανετα.Δεν κολλαει πουθενα,10 εφαρμογες ταυτοχρονα ανοιχτες,να φανταστεις καμια φορα λαγκαρει το pc και τρεχω στο κινητο  :blink: Το τεραστιο αρνητικο ειναι η μπαταρια η οποια με βαρια χρηση δεν βγαζει μερα,αλλα με την γρηγορη φορτιση σε 1 ωρα φορτιζει απο το 0.Με powerbank δεν εχω δουλεψει αλλα ολο και σε καποια καφετερια θα κατσεις ολο και καπου που θα μπορεις να το φορτισεις.VR δεν καταλαβαινω τι εννοεις,εγω εχω παρει μασκα και οπως καθε κινητο βαζεις το βιντεο να παιζει κ ειναι ενταξει.Οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο το virtual reality αλλα τεσπα.Για δαχτυλικο αποτυπωμα το εχω ενα χρονο το κινητο και δεν εχω ιδεα αμα εχει δεν το εχω ψαξει.Νομιζω δεν εχει.Αν μπορεις να περιμενεις να πεσει η τιμη του παρε το 7,ειμαι κατα των μεταχειρισμενων.

edit:εχει αποτυπωμα μολις το τσεκαρα :P

Δημοσ.

Συμπλήρωσα και την φόρμα. Αξίζει το s7 αυτη την στιγμή? Ξέρω οτι δεν μπορώ να περιμένω αλλά δεν θα ήθελα να πάρω κάτι τώρα και σε ένα μήνα να παίξει 100 ευρώ πιο φτηνά

Επίσης μεταχειρισμένα θα έπαιρνα αλλά βρίσκω μόνο 40-50 ευρώ κάτω απο τα καινούργια και δεν αξίζει με καμία καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω καινούργιο για τόσο μικρό κέρδος.

Πλάκα μας κάνεις? Η τελευταία αγγελία είναι στα 350€ από άτομο με 61 θετικές τιμή σκρουτζ 425€ ... και αν ασχοληθείς 2-3 μέρες ψάχνοντας σίγουρα θα βρεις ακόμα καλύτερή ευκαιρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...