FKLDS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δεν είναι επίσημη προσφορά, αλλά ένας τρόπος να αγοράσετε με 25 λεπτά ορισμένα από τα "free gifts" που προσφέρει το Zapals με κάθε αγορά. Για όσους δεν ξέρουν, προσφέρει με κάθε αγορά ένα δώρο από μία λίστα αντικειμένων, που υπάρχουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.zapals.com/absolute-freebies-for-registrant.html Αφού κάνετε login στο λογαριασμό σας, προσθέστε πρώτα το παρακάτω καλώδιο: https://www.zapals.com/2-in-1-8-pin-sync-charge-usb-data-cable-for-android-iphone-1m.html Διαλέγετε χρώμα, και στη συνέχεια το βάζετε στο καλάθι με μηδενική τιμή. Αν πατήσετε view cart and checkout, θα σας εμφανίσει τελική τιμή 1,4 ευρώ. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στη σελίδα με τα αντικείμενα που δίνει ως δώρα (absolute freebies for registrant), και διαλέξτε ένα από όσα έχουν απομείνει, με τιμή μικρότερη των 5 ευρώ και με επιλογή free shipping ή free shipping (Registered). Αν το βάλετε στο καλάθι και πατήσετε view cart and checkout, θα δείτε τελική τιμή 0,25 ευρώ και για τα 2 προϊόντα,με μέθοδο αποστολής "regular non tracking - hongkong post (7-45 ημέρες). Το έχω επιχειρήσει (δις), βέβαια το zapals κλασικά γράφει processing order. Και να παρουσιαστεί στραβή, το paypal να 'ναι καλά. Αν δεν θεωρείται προσφορά, παρακαλώ να σβηστεί. 5
xatzi13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μόνο με το συγκεκριμένο καλώδιο εμφανίζεται η προσφορά?
FKLDS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Με 25 λεπτά βρήκα μόνο το συγκεκριμένο καλώδιο. Στην ουσία, παίρνεις το δώρο τζάμπα και πληρώνεις 25 λεπτά για τα μεταφορικά του καλωδίου (βέβαια στο δέμα έχεις και το καλώδιο και το δώρο).
xatzi13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Με 25 λεπτά βρήκα μόνο το συγκεκριμένο καλώδιο. οκ, σε ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Νομίζω ισχύει για όλα τα προϊόντα που έχουν τιμή 0, όπως το καλώδιο, το πολυεργαλείο κλπ. Thnx ts
Mortis19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Οχι, ο,τι αλλο και να βαλεις για πρωτο αντικειμενο εχει περισσοτερα μεταφορικα απο τα 0.25€ του καλωδιου. Επισης, το δευτερο αντικειμενο πρεπει να γραφει free shipping για να μην ανεβουν τα μεταφορικα (και να ειναι κατω απο 5 ευρω). Ευχαριστω TS, εκανα 4-5 παραγγελιες.
AlexanderK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 3 φορές έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Δεν ξέρω με τι τα στέλνει αλλά 3 μήνες αναμονή για να φτάσουν. Την τελευταία φορά που τα λέω από 3 Ιανουαρίου και δεν έχω έρθει έκανα καταγγελία στο PayPal...ας το σκεφτείτε πριν παραγγείλετε... 2
mourtias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 3 φορές έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Δεν ξέρω με τι τα στέλνει αλλά 3 μήνες αναμονή για να φτάσουν. Την τελευταία φορά που τα λέω από 3 Ιανουαρίου και δεν έχω έρθει έκανα καταγγελία στο PayPal...ας το σκεφτείτε πριν παραγγείλετε... Με πρόσφυγες τα στέλνει αλλά τώρα που σταμάτησαν οι ροές.... 2
comfuzio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ναι αυτό με το zapals να το προσέξετε! 7/1 πλήρωσα για ένα wifi repeater, 15/1 και καλά το στείλανε, σήμερα 19/3 ούτε σε print screen δεν το έχω δει! Αν το στείλανε ποτέ που αμφιβάλω πολύ είναι τραγικό αυτό το πράγμα με αυτό το κατάστημα
Federacion Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Πλεόν βγάζει 2.5 ευρώ κόστος μεταφοράς οπότε δεν αξίζει. 2
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έχει υψηλό κόστος μεταφοράς (2.5€) και αργούν τα δέματα της παρααα πολύ. Μην δοκιμάσετε καν.
coyote2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ναι δοκίμασα αρκετα δε παίζει κριμα το καλώδιο είχε πλάκα
ksessalonikios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 για τους χρονους παραδοσης πριν λιγο καιρο γινοταν γενικά χαμος απο τις καθυστερησεις, εκανα 3 μηνες να παραλαβω καποια μικροπραγματα απο διαφορα καταστηματα οποτε δεν ηταν θεμα του zapals, Προσφατα αγορασα απο το συγκεκριμενο καταστημα και σε 3 βδομαδες το ειχα στα χερια μου, δεν ξερω αν βελτιωθηκε η κατασταση στα ελτα ή απλα ήμουν τυχερός.
imoaix Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 οπως ειπωθηκε νωριτερα πλεον το μινιμουμ κοστος μεταφορικων ειναι 2,5€ οποτε δεν αξιζει για αυτα τα noname κινεζικα μπιχλιμπιδια ειδικα αν υπολογισεις το ενδεχομενο να τα παραλαβεις μηνες μετα μπορεις να βρεις τα ιδια η κ καλυτερα στο ebay στο ιδιο η κ χαμηλοτερο κοστος με εναν μηνα αναμονη κ paypal κλπ στα 20 λεπτα αξιζαν ,τωρα οχι
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Απο ο,τι καταλαβα ηταν κατι που υπηρξε αλλα τελειωσε. Βαζω [τελος] στον τιτλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα