hasiotis_john Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-ncg-0702-cx55-backlight-gaming-combo-set-p-PER.572952 25.90 ευρώ (για μια εβδομάδα) ********* αν και δεν έληξε το crazy sundays, αυξήθηκε η τιμή του στα 45 ευρώ!~ ******** Εγγύηση: 2 έτη. DOA 7 ημερών Το Genesis CX55 έχει σχεδιαστεί για τους παίκτες που εκτιμούν τη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με εργονομικό σχήμα Τεχνικά χαρακτηριστικά πληκτρολογίου Αριθμός πλήκτρων: 104 Αριθμός πλήκτρων πολυμέσων: 12 Μήκος καλωδίου: 1,5 μ. Τεχνικά χαρακτηριστικά ποντικιού Αριθμός κουμπιών: 6 Αισθητήρας: Οπτικός, Avago 5050 Ανάλυση: 4000 dpi Επιτάχυνση: 20G Ταχύτητα εντοπισμού: 60 IPS Polling rate: 1000 HzΤριών χρωμάτων οπίσθιος φωτισμός Επόμενη τιμή Σκρουτζ 53.50 ευρώ! Link από το site της εταιρείας! Και ένα review (9.2 βαθμολογία) από ένα Ισπανικό site! ( είναι σε αυτόματο μεταφραστή στ' Αγγλικά το λινκ) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2017 από hasiotis_john 1
iPnos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Να σημειωθεί ότι στο skroutz δεν έχει και πολλά μαγαζία (μόνο ένα). Για πείτε γνώμες όσοι το εχετε δει.
lionheart75 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Η Genesis (Natec) είναι vfm εταιρεία. Τα προιόντα που βγάζει γενικότερα έχουν καλή σχέση τιμής / ποιότητας. Αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις και δεν είσαι ... "ψαγμένος" χρήστης θα είσαι πολύ ικανοποιημένος. P.s. Να συμπηρώσω ότι είναι Πολωνική εταιρεία. 2
fraa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εγω που εχω το genesis rx55 απο το 2013 στα 20 ευρω αγορα τοτε με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!! Πολυ καλο πατημα πληκτρων και αισθησης. Γενικα εχω μεινει ευχαριστημενος! 2
Vasilius Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 και εγώ έχω αγοράσει σε προσφορά δύο rx22 και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος . Όντως όπως αναφέρθηκε είναι μία τίμια VFM εταιρία. 2
hasiotis_john Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το πήρα και το σέταρα χθες το βράδυ! Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα υλικών!Μέχρι και όλη η συσκευασία σου δείχνει μια ποιότητα ότι πήρες (και καλά) κάτι ακριβό.Φοβερός ο φωτισμός τους πληκτρολογίου, αλλά και του mouse. To ευχάριστο είναι πως μπορείς ν' αλλάζεις τα χρώματά τους με ένα απλό πάτημα κουμπιού! (εννοώ δεν χρειάζεται να βάλεις κανένα πρόγραμμα. Με το που βάλεις τα usb είναι ετοιμοπόλεμα και τα 2)Αθόρυβα σχετικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιο, το οποίο είναι αρκετά στιβαρό και κάθετε καλά στα δάκτυλά σου.Το mouse έχει το κατάλληλο βάρος, γεμίζει όμορφα το χέρι και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ έχει απίστευτη ακρίβεια όσο το δοκίμασα.Βέβαια παίζει ρόλο που είχα ένα ασύρματο ποντίκι της microsoft που η ροή του κέρσορα δεν ήταν και ότι καλύτερο.Κυλάει σαν νεράκι στο τεράστιο mousepad της ίδιας εταιρείας --->> http://www.e-shop.gr/genesis-npg-0660-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 Βέβαια, δεν ξέρω τι έγινε σήμερα και το eshop άλλαξε την τιμή στο crazy sundays στο εν λόγω προιόν και το έκανε 45 ευρώ!Μπορεί να είχαν κάνει λάθος και να τους την είπε η εταιρεία! Δείτε την σημερινή τιμή του, ενώ έχει ακόμα 4 μέρες να λήξει το crazy! Στην θέση του έβαλαν αυτό εδώ με 20 ευρώ! ---->> http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-ncg-0701-cx33-gaming-combo-set-p-PER.572936 Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, αλλά eshop είσαι και κάνεις ότι γουστάρεις !
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εβαλα νεο tag, καλοριζικο, ελπιζω να σας αρεσει. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Στο ανθος της ηλικιας του. 3
iPnos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα, πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Θα μου άρεσε να υπάρχει η επιλογή να σβήνουν να φώτα.
hasiotis_john Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Σβήνουν αδερφέ! (από το πληκτρολόγιο τουλάχιστον που είδα, στο ποντίκι δεν το έψαξα)Πατάς το πλήκτρο FN + το δίπλα ακριβώς που δείχνει ένα φως! Με μια φορά το κάνει και αναβοσβήνει με εφέ και αν το πατήσεις άλλη μια τα σβήνει τελείως!Όσο για το ποντίκι, βάλε το πρόγραμμα από το κεντρικό site που έχω βάλει στο πρώτο ποστ και δες αν μπορείς μέσω software να το κλείσεις! Θα το κοιτάξω και γω όταν βρω χρόνο και θα σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα