Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το παραπανω cpu σχεδον ενα χρονο..και σκεφτομε να παω σε xeon..αξιζει;;θα δω μεγαλες διαφορες;;το pc ειναι all around..gaming encrypting-decrypting dmg files λιγο editing

Δημοσ.

το ερωτημα ειναι αν αυτος που ηδη εχεις σε καλυπτει η οχι?αν σε καλυπτει προφανως δεν αξιζει...αν δεν σε καλυπτει πες μας που και τι να δουμε τι θα προτεινουμε και τι αλλες λυσεις υπαρχουν!

Δημοσ.

θελω καποιον ποιον οικονομικο σε ρευμα γιατι ο δικος μου καει 80watt..γι αυτο κοιταζα για xeon..προς το παρων με καλυπτει ο δικος μου

Δημοσ.

Αφού τον έχεις μόνο ένα χρόνο μην αλλάξεις ακόμα πλατφόρμα, εκτός και αν έχεις απαιτήσεις. Aν πας σε xeon κερδίζεις σε encrypting χάνεις σε gaming. Νομίζω πιο all around είναι ένας i7-4790, ίδιας κατανάλωσης με τον τωρινό σου αλλά είναι ακριβός ακόμα.

Δημοσ.

για να παει σε xeon θελει και cχχχ μητρικη τσιπ σετ.κανε ανταλλαγη με καποιον ι5 ς αν θελεις λιγοτερη καταναλωση.

• Like 1
Δημοσ.

θελω καποιον ποιον οικονομικο σε ρευμα γιατι ο δικος μου καει 80watt..γι αυτο κοιταζα για xeon..προς το παρων με καλυπτει ο δικος μου

Μην κοιτας το tdp οσον αφορα την καταναλωση,ειναι σχετικο με την θερμοκρασια και οχι την καταναλωση.Ο μοναδικος τροπος για να μειωσεις ρεαλιστικα την καταναλωση ειναι να πας σε καποιο low powered mini pc το οποιο φυσικα και δεν αξιζει οσον αφορα τις επιδοσεις και περα απο αυτο,ακομα και full χρηση ολη την μερα να κανεις στο ηδη υπαρχον συστημα σου,το ποσο που θα δινεις στο λογαριασμο θα ειναι ελαχιστο σε σχεση με οποιαδηποτε οικιακη συσκευη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...