Chrysostomos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 έχετε φαντάζομαι δει ότι όλοι λέτε ότι σας βγάζει θέματα αλλά μετά λέτε ότι έχετε oc? μήπως δεν σηκώνει όσο oc πιστεύετε η κάρτα σας;
Leon90 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αυτές τις γραμμές μου τις βγάζει όταν φορτώνει τα windows.Χαμήλωσα λίγο και τη cpu μπας κ φταίει και μου βγαλε κίτρινη οθόνη με το ξεκίνημα.Τουλάχιστον έχουν στυλ στην amd!Drivers μου κάνει,θα τη δω και με στοκ ρολόγια να δω τι θα κάνει Ναι, είχα και εγώ κατά το φόρτωμα των windows πράσινες γραμμές. Μετά την εγκατάσταση του optional update 17.3.3 εξαφανίστηκε το πρόβλημα των πράσινων γραμμών όπως και οι απώλειες σήματος και οι γκρί οθόνες. Μόνο στο ξεκίνημα των παιχνιδιών παρατηρώ ότι έχουν παραμείνει αλλά μιλάμε μόνο για δέκατα του δευτερολέπτου. Πρίν απο λίγο εγκατέστησα και το 17.4.1 Optional Update. Έκαναν δουλειά τα Optional... Κάντα εγκατάσταση ΑΜΕΣΑ Στις περισσότερες περιπτώσεις προβλημάτων στις RX480 οι drivers φάινεται να έιναι το πρόβλημα ... έχετε φαντάζομαι δει ότι όλοι λέτε ότι σας βγάζει θέματα αλλά μετά λέτε ότι έχετε oc? μήπως δεν σηκώνει όσο oc πιστεύετε η κάρτα σας; Εγώ τα έχω όλα στο Auto, δεν έχω πειράξει κάτι απο τις ρυθμίσεις. Δοκίμασα να κάνω κάποιες αλλαγές πρίν κάνω τα updates στους drivers αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε οπότε και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με αυτές.
Matrix7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Με τα 17.4.1 μου πέταξε τις οθόνες,αλλά εγώ την έχω κ ανεβασμένη,τη τσέκαρα σήμερα με deus ex για αρκετή ώρα με λίγο χαμηλότερα ρολόγια στη μνήμη και δεν μου έκανε κάτι..Μπορεί να φταίει αυτό,αν και δεν νομίζω να προκάλεσε κίτρινη οθόνη με το που ξεκίνησαν τα windows. Έσβησα με ddu και ξαναπέρασα drivers,έσβησα και αυτούς της intel για τη cpu και ίδωμεν...Αν συνεχίσει θα τη βάλω στοκ,αν κάνει πάλι τα ίδια θα πάρει πόδι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Για να δείτε αν όντως έχει θέμα η κάρτα γυρνατε στοκ, αν εκεί δεν βγάζει θέματα σημαίνει ότι η κάρτα είναι οκ και τι πρόβλημα είναι το oc, μπορεί ένα oc να είναι σταθερό σε όλα τα benchmark αλλά να τρέξεις ένα παιχνίδι και να κρασαρει 2
Matrix7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το ξέρω φίλε αλλά με τα στοκ είμαι μαλωμένος!Ομολογουμένως τέτοια συμπεριφορά δεν μου έχει ξανατύχει και έχοντας αποκλείσει να φταίει κάτι άλλο (το psu τα χει τα χρονάκια του αλλά είναι ένα Tt 1500,και σαυτό το σύστημα είχα πριν 1080 χωρίς ουράνια τόξα,η cpu πάλι αν δεν είναι σταθερή σ πετάει νια bsod,τη δοκίμασα κ πιο κάτω αλλά δεν ) θα γυρίσω στοκ αν επιμείνει και ίδωμεν. Edit:Εδώ και 4 μέρες δεν έχω πρόβλημα,μάλλον βρήκα τη χρυσή τομή! Άσχετο, 7,5 giga μνήμη το deus ex σε 2κ!Τελικά χρειάζονται τα 8 giga! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από Matrix7
Federacion Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Όλες οι υλοποιήσεις τελικά έχουν θέμα; Θέλω να πάρω την xfx και διστάζω...
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Όλες οι υλοποιήσεις τελικά έχουν θέμα; Θέλω να πάρω την xfx και διστάζω... Η XFX λένε πως είναι η καλύτερη υλοποίηση (η gtr black edition) την περιμένω και εγώ αλλά θα αργήσει :/ Δεν έχει θέματα.. 1
Federacion Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Από ότι διαβάζω το όλο θέμα είναι ρεύματα. Από το άγχος τους να πλησιάσουν την πράσινη έδωσαν την 480 με ενα οκταπινο μόνο. Στην 580 έβαλαν και ένα εξαπινο ακόμη και με λιγο οc μας την πουλάνε ως νέα...
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Η XFX λένε πως είναι η καλύτερη υλοποίηση (η gtr black edition) την περιμένω και εγώ αλλά θα αργήσει :/ Δεν έχει θέματα.. η black edition και η gtr είναι διαφορετικες κάρτες κανονικά. τα υψηλότερα στοκ ρολογια τα έχει η b.e. Από ότι διαβάζω το όλο θέμα είναι ρεύματα. Από το άγχος τους να πλησιάσουν την πράσινη έδωσαν την 480 με ενα οκταπινο μόνο. Στην 580 έβαλαν και ένα εξαπινο ακόμη και με λιγο οc μας την πουλάνε ως νέα... θέλει να ανεβάσεις λίγο το power limit και ενώ σηκώνουν και αρκετό o/c σε ορισμένα παιχνίδια καλύτερα να τρέχεις χωρίς ο/c. Aυτό έχω καταλάβει εγώ τόσο καιρό.
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 η black edition και η gtr είναι διαφορετικες κάρτες κανονικά. τα υψηλότερα στοκ ρολογια τα έχει η b.e. Είναι αυτή XFX Radeon RX480 8GB GTR True OC Triple X Edition Και αυτή απ όσο ξέρω. AMD Radeon™ RX 480 GTR 8GB with Hard Swap Black Edition Εγώ έχω πάρει την δεύτερη πχ
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 μωρε και εγώ την δεύτερη έχω,αν και νομίζω πως σε όλες αλλάζουν τα fans.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα