razorblade334 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά ποια οθόνη να φτεει τι τουρμπο χ λέτε lg ειναι και οθοναρα μάλιστα . Δεν ξέρω τι να κάνω έβαλα έβγαλα ντελίβερι πήγα στην προηγούμενη έκδοση ! Παλι γκρι οθόνη ! Έβαλα καινούργια έκδοση παλι γκρι οθόνη! Σε άλλο pcπου την δοκίμασαν δεν τα κάνει αυτά! Πραγματικά δεν ξέρω! Τι μπορώ να κάνω στην παρούσα φάση χωρίς να πληρώσω λεφτά ;; Να αλλάξω μητρική η οποία ειναι νέους μήνα δεν νομίζω. Ουτε κατι άλλο γιατι το of ειναι καινούργιο. ο φιλος παραπανω λεει οτι του εχει τυχει και σ αυτον και μαλιστα με τρεις διαφορετικες 480 στο ιδιο συστημα. δεν βοηθησε η αλλαγη καρτας οποτε δεν εχει να κανει με ελλατωματικο παρτ αλλα οπως λεει με καποια ασυμβατοτητα με την μητρικη.απ οτι λεει παντοτε το προβλημα λυθηκε βγαζοντας το ενα απο τα δυο dimm της ram.προσωπικα δεν πιστευω οτι θα λυθει με drivers bios updates η αλλαγη τροφοδοτικου ουτε με φορματ η αλλο λειτουργικο μιας και τα δοκιμασε και θα χαλασεις λεφτα και χρονο τσαμπα.δοκιμασε ομως να βγαλεις την μια απο τις δυο μνημες οπως εκανε. λυπαμαι πραγ,ατικα.φανταζομαι ποσα λεφτα εχεις δωσει και θα θελεις κι εσυ να ευχαριστηθεις το συστημα σου σαν ανθρωπος.
kavroulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 φορματ και στήσιμο μόνο με τα βασικά. Στο κάνει σε αγορασμένα κανονικά παιχνίδια ή "αγορασμένα από τον θείο";; Αγορασμένα μέσω στεαμ
Chrysostomos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 τους drivers τους περνάς καπάκια ή τους βγάζεις με duu?
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ πριν λίγους μήνες παραπονέθηκα για τους σάπιους drivers της 480 και πέσανε (σχεδον) όλοι να με φάνε, τώρα εφμανίζονται και ελλατωματικές από άποψη hardware. Άντε βγάλε άκρη πλέον, αν μιλάμε για προβλήματα hardware ή software το οποίο ναι είναι σάπιο στις 480 ο,τι και να μου λέτε δεν αλλάζω άποψη. Ήταν μαλλον τεράστιο fail η σειρά αυτή όπως το φομόμουν πριν την αγοράσω γιατί έλεγα: νέα αρχιτεκτονική=beta testing. Εεε μέσα έπεσα μάλλον. 1
Chrysostomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 οι drivers είναι. είχα με την σειρά 270Χ->380 και τώρα την 480. Κατά καιρούς Βαράει κάτι φριζαρίσματα στα παιχνίδια. Σε όλα,παλιά καινούρια.Να ήταν χαλασμένες όλες οι κάρτες το αποκλείω,καθώς είχαν δοκιμαστεί πολλάκις σε άλλα συστήματα σε αρκετά χωρίς πρόβλημα μάλιστα. Αλλά πάντα κάτι είτε θα βαράει με τον driver,είτε γενικώς με το υπόλοιπο σύστημα μας. Βάλε και τα o/c στο παιχνίδι και έτοιμο το κοκομπλόκο.
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ από τότε που έβαλα την 480 πάνω στο σύστημα έχω άκυρα κρασαρίσματα. Έχει τύχει να βαρέσει reboot έτσι στο άκυρο, έχει τύχει πολλές φορές να κρασαρει μετα απο επαναφορα απο sleep mode και γενικώς είχα θέματα με hardware acceleration σε video streaming το οποίο ποτέ δεν φτιάξανε εξ ολοκλήρου (και όταν το ψευτοφτιαξανε μας κλεισανε και το θεμα στο forum της AMD για να μη συνεχισουμε να τους κραζουμε) Και οι καρτες να μην εχουν προβλημα, δε γινεται δουλεια με τετοιους drivers ομως, ειναι τραγικο... Παντως για να μη βγαινω και εντελως offtopic, στο GTA και μαλιστα οχι αυθεντικο, δεν μου κανει τιποτα! Τρεχει αψογα.
GPOWERR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Οπως και προειπα,διορθωσα την γκρι οθονη που μου εμφανιζοταν με τον εξης τροπο: 1)αφαιρεση μεσω DDU se safe mode των τελευταιων οδηγων 2)επανεκκινηση και γρηγορη εγκατασταση των 16,11,5 3)επανεκκινηση και απενεργοποιηση οθονης να σβηνει Δοκιμασα το συστημα για μια εβδομαδα σε βαρια παιχνιδια(witcher 3,battlefield 1,watchdogs 2,gta v,ghost recon wildlands) και δεν μου το ξαναεκανε ουτε μια φορα. 4)κατεβασα τους τελευταιους 17,3,3 και τους εγατεστησα κατευθειαν απο πανω απο τους 16,11,5 χωρις DDU και 15 μερες τωρα ολα τρεχουν νερο χωρις προβληματα. Δοκιμασες την ανωτερω διαδικασια?...Αν ναι τοτε παρε ενα image συστηματος σου με AOMEI BACKUPPER και κανε προσωρινη εγατασταση των windows 10 χωρις τιποτε αλλο και κανε παλι την ιδια διαδικασια περνοντας τους 16,11,5 για να δεις αν στο κανει και σε καθαρα windows.Εμενα βεβαια την γκρι οθονη την εκανε μονο σε iddle αλλα μπορει και να σχετιζεται με την δικια σου περιπτωση. 1
Chrysostomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εμένα έχει κολήσει και σε γνήσια. Και σε παιχνίδια μάλιστα που θα έπρεπε να βγάζει 1000 fps(και καλά). Αλλά το battlefiled 1 που είναι και από τον θείο,το παίζει νεράκι. όπως και το witcher.Και το γνήσιο και του θείου. Τώρα που το σκέφτομαι και το Mafia 3 που είναι από τα χειρότερα σε optimization μπορεί να έχει φτωχή απόδοση,αλλά δεν μου κόλλησε ποτέ. ..
kavroulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Οπως και προειπα,διορθωσα την γκρι οθονη που μου εμφανιζοταν με τον εξης τροπο: 1)αφαιρεση μεσω DDU se safe mode των τελευταιων οδηγων 2)επανεκκινηση και γρηγορη εγκατασταση των 16,11,5 3)επανεκκινηση και απενεργοποιηση οθονης να σβηνει Δοκιμασα το συστημα για μια εβδομαδα σε βαρια παιχνιδια(witcher 3,battlefield 1,watchdogs 2,gta v,ghost recon wildlands) και δεν μου το ξαναεκανε ουτε μια φορα. 4)κατεβασα τους τελευταιους 17,3,3 και τους εγατεστησα κατευθειαν απο πανω απο τους 16,11,5 χωρις DDU και 15 μερες τωρα ολα τρεχουν νερο χωρις προβληματα. Δοκιμασες την ανωτερω διαδικασια?...Αν ναι τοτε παρε ενα image συστηματος σου με AOMEI BACKUPPER και κανε προσωρινη εγατασταση των windows 10 χωρις τιποτε αλλο και κανε παλι την ιδια διαδικασια περνοντας τους 16,11,5 για να δεις αν στο κανει και σε καθαρα windows.Εμενα βεβαια την γκρι οθονη την εκανε μονο σε iddle αλλα μπορει και να σχετιζεται με την δικια σου περιπτωση. Λοιπον εκανα αυτα που μου ειπες + βιος αναβαθμιση , τωρα ειμαι στην 17.3.3 δεν εβγαλε γκρι οθονη ποτε! απλα σε cod mw remastered οταν τα βαζω ολα φουλ και antialising x16 παιζει με 15-25 φραμες ειναι λογικο??? μηπως φταιεει οτι εχω μονο 8 γβ ραμ στο συστημα? επισεις η μονη φορα π μ εβγαλε γκρι οθονη ηταν οταν εκανα αυτες τις ρυθμισεις (κλοακαρισμα) στο asus gpu tweak : https://www.youtube.com/watch?v=p5M2HZJ1G5Q το gta 5 το παιζει φουλ χωρις κώλυμα στα 65-75 με msa off αλλα εκει στα advance που εχει αλλη μια επιλογη αν την ανεβασω πολυ γραφει οτι τρωει πολυ μνημη και μετα τα fps πεφτουν. γενικα αξιζει να πειράξω το gpu tweak η δεν θα δω διαφορα ? καποιο ρυθμιση αποδοτικη χωρις να βγαζει γκρι οθονη?? ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
GPOWERR Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επρεπε να το ειχες κανει απο την αρχη για να μην ταλαιπωρηθεις,αλλα τελος καλο ολα καλα.Το antialising γονατιζει καθε καρτα,δεν ειναι αναγκη να το βαζεις τοσο ψηλα.Τελος θα σου προτεινα να μην κανεις overclock μεχρι να σταθεροποιηθουν οι drivers απο amd μιας και ακομη υπαρχουν προβληματα σταθεροτητας.
kavroulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Επρεπε να το ειχες κανει απο την αρχη για να μην ταλαιπωρηθεις,αλλα τελος καλο ολα καλα.Το antialising γονατιζει καθε καρτα,δεν ειναι αναγκη να το βαζεις τοσο ψηλα.Τελος θα σου προτεινα να μην κανεις overclock μεχρι να σταθεροποιηθουν οι drivers απο amd μιας και ακομη υπαρχουν προβληματα σταθεροτητας. Ξανά γκρι οθόνη σε Watchdogs 2 ( χωρίς να ειναι τέρμα τα γραφικά ) Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! ΔΕΝ ΞΕΡΩ; Έχω δώσει 1400 € για αυτο το PC και δεν μπορώ να παίξω .... Θα προσπαθήσω να γυρίσω πισω την καρτα να μ δώσουν αλλη!
Matrix7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Πήρα κ εγώ μία G1,μου πέταξε τη γκρι οθόνη σε timespy,αλλά την έχω πολύ ανεβασμένη.Σε παιχνίδια,2 έχω τρέξει μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα.Έδωσα βέβαια ένα τελικό ανέβασνα και τον επεξεργαστή,αλλά γκρι οθόνη μάλλον κάρτα μοη κάνει.Ίδωμεν
Leon90 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Να γράψω και εγώ την εμπειρία μου με μια MSI RX480 - Gaming X - 8GB. Την έχω στα χέρια μου εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Σχεδόν απο την αρχή συνάντησα και εγώ παρόμοια προβλήματα ( διακοπές σήματος - γκρί οθόνες - πράσινες,ρόζ,γκρί γραμμές) Όλα αυτά συνέβαιναν είτε την ζόριζα είτε όχι , σε άκυρες στιγμές. Σκέφτομαι μήπως δεν "κάθεται" καλά η κάρτα ;; ή μήπως φταίει το καλώδιο HDMI ;; ή ακόμη μήπως έχει φθαρεί η υποδοχή HDMI της οθόνης ;; Πρίν απο 4 μέρες , μετά και απο άλλα σχόλια που διάβασα σε forums του εξωτερικού, έκανα : 1) Update το BIOS της μητρικής 2) Διέγραψα τους εγκατεστημένους drivers της κάρτας γραφικών με το προγραμματάκι της AMD 3) Κατέβασα και εγκατέστησα το optional update 17.3.3. (Εδώ και 2 μέρες απο ότι βλέπω έχει βγεί το 17.4.1 Optional Update) και απο τότε τα προβλήματα έχουν μειωθεί αισθητά. Πλέον δεν έχω ούτε απώλειες σήματος, ούτε γκρί οθόνες. Τα μόνα πράγματα που εξακολουθούν να εμφανίζονται για δέκατα του δευτερολέπτου είναι κάποιες πράσινες γραμμές κατά το ξεκίνημα των παιχνιδιών. (GTA 5 , Half-life) "Kavroulis" δοκμασε να κάνεις εγκατάσταση το νέο optional update αφού πρώτα έχεις διαγράψει τους παλιούς drivers. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ξαναγράψω.
Matrix7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αυτές τις γραμμές μου τις βγάζει όταν φορτώνει τα windows.Χαμήλωσα λίγο και τη cpu μπας κ φταίει και μου βγαλε κίτρινη οθόνη με το ξεκίνημα.Τουλάχιστον έχουν στυλ στην amd!Drivers μου κάνει,θα τη δω και με στοκ ρολόγια να δω τι θα κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα