Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω λεω να μην ειμαστε υπερβολικοι, και στις δυο εταιριες μπορει να σου τυχουν προβληματα ειτε απο θεμα καρτας γραφικων (σε φιλο εχει τυχει να γυρισει δυο φορες πισω την gtx 960) ειτε θεμα drivers. H 480 ειναι η πιο future proof καρτα για εναν gamer στα 1080p, και αν το προβλημα που αντιμετοπιζουμε αυτη την στιγμη ηταν πιο εντονο τοτε σιγουρα η AMD θα ειχε κανει κατι γιαυτο..

Δημοσ.

Να παραβλεψουμε οτι καηκαν ενα σωρο μητρικες απο τα 80 Watt που τραβαγε απο την pci-E οταν προτοβγηκε.αυτο ομως ειναι απαραδεκτο.κανει 3 κατοσταρικα η καρτα.και σαφως ξαναλεω οτι μου θυμίζει τα Black screens της r9 380x που κρατησαν 2,5 χρονια και ακομα σε ολους δεν εχουν φτιαξει.μηπως η καρτα δουλευει πανω απο τις δυνατοτητες της?ή μηπως εχει να κανει με τους Devs των παιχνιδιων? Εχω ακουσει για βρωμικο παιχνιδι που κανει η nvidia.οφειλω να παραδεχτω παντως οτι ειναι η καρτες του μελλοντος οι κοκκινες αφου ειναι οι μονες που εκμεταλλευονται το dx12 και vulKAn με την δυνατοτητα παραλληλης επεξεργασιας που εχουν.οι πρασινες απλα αγνοουν τις εντολες αυτες και τρεχουν οπως στο 11.

Info πάνω σε αυτό; Μην γίνεσαι εριστικος από ένα μεμονωμένο συμβάν σε μητρική κατασκευής στην αρχαία Αθήνα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Info πάνω σε αυτό; Μην γίνεσαι εριστικος από ένα μεμονωμένο συμβάν σε μητρική κατασκευής στην αρχαία Αθήνα!!!

ποιο ενα συμβαν? δεν το λεω με εριστικοτητα.ισως κκαποιος που αγαπαει πολυ τις amd να ενοχλειται. εγω καμια τετοια προθεση δεν ειχα ομως. για μπες στο επισημο φορουμ της amd και διαβασε γιατι εγω εμπαινα και τουλαχιστον 200 ατομα ειχαν καμμενη μητρικη. κι αυτο δεν ειναι μια περιπτωση νομιζω ουτε ειχαν ολοι την ιδια μαρκα μητρικης και μοντελο. ειδα καμμενη asus Ζ170 και μαλιστα το ακριβο μοντελο με τις ψυκτρες. 

Δημοσ.

Τώρα βρήκες άτομο να δείχνει αγάπες... Τι να σου πω.

Για δες εδώ τι καίνε άτομα που δεν γνωρίζουν και έλα να μου πεις μετά.

Για να το τελειώνουμε το θέμα νομίζω γνωρίζεις ότι οι περισσότερες "μεγάλες" κάρτες ήταν ΠΟΛΥ πάνω από το όριο, όπως και γνωρίζεις ότι το όριο θέτει απλά το ελάχιστο για να μην υπάρχει κατασκευαστής που θα κάνει την πατάτα.

Κατά τα άλλα αυτά τα ολίγα!!

Το τελευταίο SLI το έφαγε ο driver πάνε από εκείνο το φόρουμ να δεις αν έμεινε ακόμη!!!

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι με αναβάθμιση driver λύθηκε το θεμα.

Απλά ήθελα να ρωτήσω για να κλοκαρω προτείνετε after burner η gpu tweak?

Έχετε να μ προτείνετε καμία ιδανική ρύθμιση σε χρόνους;

Δημοσ.

ξανα γκρι οθονηηηηη pff δεν ξερω τι να κανω  ...... 17474358_10208623609969163_1115997702_o.

http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/?p=55459695

Παρομοιο προβλημα ειχα και εγω και με επιστροφη στους οδηγους 16,11,5 λυθηκε...Τελευταια,προσπαθησα και περασα τους 17,3,1 χωρις να χρησιμοποιησω DDU(δηλαδη κατευθειαν απο πανω) και το προβλημα δεν εμφανιστηκε ξανα.Απενεργοποιησα επισης και το να σβηνει η οθονη μετα απο καποια λεπτα στις επιλογες ενεργειας.Μηπως να το δοκιμαζες για να μην ταλαιπωρηθεις με rma.Iσως παιζει καποια ασυμβατοτητα οδηγων με gigabyte μητρικες Β85 ΚΑΙ Β250,

θα δοκιμασω να παω σε 16.11.15 οπως εκανε ο φιλος εδω...

• Like 1
Δημοσ.

ξανα γκρι οθονηηηηη pff δεν ξερω τι να κανω  ...... 17474358_10208623609969163_1115997702_o.

θα δοκιμασω να παω σε 16.11.15 οπως εκανε ο φιλος εδω...

Δοκιμασε αρκετη ωρα και σε διαφορα βαρια games γιατι δεν το κανει παντα αμεσως.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι το ψάχνεται; μάλλον έχει προβλημα η κάρτα!

Δεν γίνεται άλλοι να κάνουμε τεράστια gaming sessions και να μην κάνουν κιχ και το παλικάρι απο δω κάθε 20-30 λεπτά να τρώει γκρι οθόνη.

Αν δεν έχεις άλλο πσ να την δοκιμάσεις, μην χάνεις άλλο τον χρόνο σου και στειλ την για ρμα

• Like 1
Δημοσ.

ναι συμφωνω οτι εχει προβλημα η καρτα. και ισως παιζει ασυμβατοτητα αφου κι αλοοι το εχουν και εχουν αλλαξει 2-3 καρτες απο διαφορετικη εταιρεια και τζιφος. για κοιτα μηπως ειναι και η οθονη γιατι απ οτι βλεπω μαλλον ειναι τουρμπο -χ σαν την δικη μου και ποτε δεν ξερεις γιατι δεν ειναι και οι καλυτερες που υπαρχουν.αυτα απο μενα. για αρχη μην το ψαχνεις αλλο και να εισαι κατηγορηματικος στο μαγαζι γιατι εαν θυμαμαι καλα την πηγες και σου ελεγαν οτι ειναι μια χαρα η καρτα.μιλησε και με την ασους.εξηγησε τους τι συμβαινει.

Δεν γίνεται άλλοι να κάνουμε τεράστια gaming sessions και να μην κάνουν κιχ και το παλικάρι απο δω κάθε 20-30 λεπτά να τρώει γκρι οθόνη.
Αν δεν έχεις άλλο πσ να την δοκιμάσεις, μην χάνεις άλλο τον χρόνο σου και στειλ την για ρμα

την ειχε κανει rma και του ειπαν οτι ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Αυτό δεν δείχνει ότι έχει απαραίτητα πρόβλημα η κάρτα.

Και η δική μου παίζει άνετα όλα τα τελευταία παιχνίδια,αλλά βάζοντας προχθές ένα παλαιότερο(dirt),με πολύ λιγότερες απαιτήσεις,έφαγα γκρι οθόνη μετά από λίγο.

Βέβαια έχω και ένα o/c στην κάρτα που ίσως παίζει ρόλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον thread. Είχα στήσει πριν μερικούς μήνες ένα skylake μηχάνημα με gigabyte g1 480 που παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα (γκρι οθόνη και γενικά έπρεπε να κάνεις hard reset μετά από 15-20 λεπτά περίπου gaming). Σε furmark κλπ δε παρουσίαζε κανένα πρόβλημα παρά μόνο σε κάποια games. Πριν την 480 το ίδιο μηχάνημα με πιο ενεργοβόρα κάρτα κιόλας ήταν rock solid 24/7. Μετά από αλλαγές (ή 2 ή 3) από τον ιδιοκτήτη της 480 είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Και όλα αυτά ενώ είχαν προηγηθεί ανούσια format, αλλαγές λειτουργικού, bios updates στη mobo, μέχρι και αλλαγή psu. Τελικά από ότι μου είπε το πρόβλημα σταμάτησε να εμφανίζεται όταν έβγαλε το 1 από τα 2 dimm της RAM!!! Εγώ πιστεύω οτι είναι κάποιο θέμα με μερικές μητρικές και τις 480 συγκεκριμένα και ίσως είναι το γεγονός ότι η amd βαρέθηκε να βάλει 2 6-pin pci-e εξαρχής να δώσει και κάποιο headroom για όταν ζορίζεται η κάρτα από πλευράς power draw και πρέπει να τραβά τόσο ρεύμα από το 16ρι slot.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον thread. Είχα στήσει πριν μερικούς μήνες ένα skylake μηχάνημα με gigabyte g1 480 που παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα (γκρι οθόνη και γενικά έπρεπε να κάνεις hard reset μετά από 15-20 λεπτά περίπου gaming). Σε furmark κλπ δε παρουσίαζε κανένα πρόβλημα παρά μόνο σε κάποια games. Πριν την 480 το ίδιο μηχάνημα με πιο ενεργοβόρα κάρτα κιόλας ήταν rock solid 24/7. Μετά από αλλαγές (ή 2 ή 3) από τον ιδιοκτήτη της 480 είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Και όλα αυτά ενώ είχαν προηγηθεί ανούσια format, αλλαγές λειτουργικού, bios updates στη mobo, μέχρι και αλλαγή psu. Τελικά από ότι μου είπε το πρόβλημα σταμάτησε να εμφανίζεται όταν έβγαλε το 1 από τα 2 dimm της RAM!!! Εγώ πιστεύω οτι είναι κάποιο θέμα με μερικές μητρικές και τις 480 συγκεκριμένα και ίσως είναι το γεγονός ότι η amd βαρέθηκε να βάλει 2 6-pin pci-e εξαρχής να δώσει και κάποιο headroom για όταν ζορίζεται η κάρτα από πλευράς power draw και πρέπει να τραβά τόσο ρεύμα από το 16ρι slot.

Αυτό με τα ρεύματα είχε λυθεί αμέσως με BIOS update ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ποια οθόνη να φτεει τι τουρμπο χ λέτε lg ειναι και οθοναρα μάλιστα .

Δεν ξέρω τι να κάνω έβαλα έβγαλα ντελίβερι πήγα στην προηγούμενη έκδοση ! Παλι γκρι οθόνη ! Έβαλα καινούργια έκδοση παλι γκρι οθόνη! Σε άλλο pcπου την δοκίμασαν δεν τα κάνει αυτά! Πραγματικά δεν ξέρω! Τι μπορώ να κάνω στην παρούσα φάση χωρίς να πληρώσω λεφτά ;; Να αλλάξω μητρική η οποία ειναι νέους μήνα δεν νομίζω. Ουτε κατι άλλο γιατι το of ειναι καινούργιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...