mpouxa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω το εν λόγω routerακι στη σύνδεση του σπιτιού μου, το οποίο είναι κάποιων ετών. Το είχα από μια παλιά σύνδεση στη hol και το εγκατέστησα επειδή έκανα καινούργια σύνδεση στη vodafone και μου ζητούσαν επιπλέον λεφτά για να μου δώσουν ένα καινούργιο (ασχολίαστο). Άσχετα με αυτό, το ρουτεράκι όταν για παράδειγμα κατεβάζω ένα μεγάλο αρχείο από wifi ή είναι πολλές συσκευές συνδεδεμένες και ενεργές μπλοκάρει το δίκτυο και τις αποσυνδέει όλες. Δεν μπορώ να ξαναμπώ στο δίκτυο μέχρι να το κάνω restart ή reset ή να περιμένω κανά δίωρο μέχρι να συνέλθει από το σοκ. Στο μεταξύ η σύνδεση μέσω ethernet λειτουργεί κανονικά. Αυτό που οφείλεται; Λόγω παλαιότητας είναι και για πέταμα ή μπορεί να είναι θέμα firmware; Υπάρχει ελπίδα να διορθωθεί ; Αυτό γιατί λεφτά για καινούργιο γενικά δεν παίζουν ... 1
GPOWERR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Φιλε δυστυχως ειναι για τα μπαζα to wifi του συγκεκριμενου ρουτερ αν και ειναι πολυ σταθερο (και αργο) σαν μοντεμ,Οταν μαζευει errors χανει το ssid και κοβει ολες τις συσκευες που ειναι συνδεμενες ασυρματα με αυτο ενω στο εθερνετ ειναι βραχος,Μπορεις να το διαπιστωσεις και εσυ τη στιγμη που σε πεταει το wifi αν μπεις στο μενου του και δεις οτι εχει χασει το ssid και μαλιστα το δειχνει ανενεργο.Στρωνει μονο με ρεσταρτ.Εγω εχω συνδεσει πανω του ενα αλλο ρουτερ σαν access point και το αλκατελ το δουλευω μονο με εθερνετ.Η μονη λυση ειναι η αγορα νεου μοντεμ ρουτερ δυστυχως. 1
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 δες για Firmware update αλλα το καλυτερο ειναι να παρεις αλλο adsl router.κατα προτιμηση θα αξιζε να παρεις να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.υπαρχει και sticky topic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα