Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα μέσα στην βδομάδα και άνοιξα για πρώτη φορά σήμερα (18/03/2017) το Link.png Site: λάπτοπ του τίτλου. Εγκατέστησα Windows 10 και παρατήρησα έντονο backlight bleeding στην κάτω δεξιά γωνία τόσο στο οριζόντιο όσο και στο κατακόρυφο besel. Επίσης μπήκα στο σαιτ της lenovo και αφού εβαλα το S/N μου έβγαλε οτι εγγύηση έχει μέχρι 14/12/2018. Εφόσον το άνοιξα σήμερα το λάπτοπ και έχει 2 χρόνια εγγύηση δεν θα έπρεπε να λεει κάποια ημερομηνία κοντά σε 03/2019; Δευτέρα πρωί επικοινωνώ με Lenovo και τους αναφέρω το θέμα της εγγύησης ή κατευθείαν με το κατάστημα για επιστροφή προϊόντος; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτερών για τις απαντήσεις σας :)

Δημοσ.

Μάλλον η εγγύηση που βλέπεις είναι αυτή που έχει με το που <<φεύγει>> από το εργοστάσιο. Επικοινώνησε με ένα mail στο Lenovo Support (όχι Greece κατά προτίμηση Europe) και αυτοί θα σου ζητήσουν να τους στείλεις copy/φωτογραφία της απόδειξης και μέσα σε 2ημέρες θα δεις και την σωστή ημερομηνία.

Edit. Από την στιγμή που έχεις και 2 χρόνια εγγύηση ενημέρωσέ τους για να μην τρέχεις πάλι  την διαδικασία. Γενικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επικοινώνησα με lenovo Ελλάδας τελικά και μου είπα το ίδιο πράγμα που έγραψες και συ. Μου λένε, εσύ έχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύση απο την ημερομηνία αγοράς με το παραστατικό αγοράς. Τους είπα και για το backlight bleeding, και μου έρχεται σήμερα κούριερ να το παραλάβει, για επισκευή όπως με ενημέρωσε και σε περίπτωση που χρήζει αντικατάστασης, θα αντικατασταθεί. Προς το παρόν, πολύ καλή εμπειρία απο το after sales service της lenovo. Θα ενημερώσω για την κατάληξη του θέματος! :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω με την εγγύηση και έχει ένα site η lenovo που στέλνεις σε φωτογραφία το παραστατικό αγοράς και στο αλλάζουν αλλά δεν κατάφερα να το στείλω γιατί μου βγάζει ένα πρόβλημα. Όσο για το backlight bleeding και μένα έχει λίγο αλλά δεν με ενοχλεί τόσο... όταν παραλάβεις το laptop αν θες πες μας αν στο έφτιαξαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...