Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εσύ να φανταστώ ανήκεις στο 20%;; Δελαπόρτας ΙΙ;; Μη γίνεσαι μαλάκας, δεν έθιξα κανέναν συγκεκριμένα πέρα από αυτόν για τον οποίο μιλάμε. Μου τη λες χωρίς λόγο.
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μη γίνεσαι μαλάκας, δεν έθιξα κανέναν συγκεκριμένα πέρα από αυτόν για τον οποίο μιλάμε. Μου τη λες χωρίς λόγο. Το πόστ σου έχει μια τάση απαξίωσης των πάντων και αφήνει να εννοηθεί οτι ανήκεις στους καλύτερους (ελίτ). Και εγώ στο 80% που αναφέρεις ανήκω, αλλά έχω διάθεση να μάθω, στη εποχή όμως που ζούμε και με τη ανεργία που υπάρχει οι ευκαιρίες είναι μηδαμινές και δίνονται μόνο στους καλύτερους (έμπειρους). Πάντως από την εμπειρία μου σε αυτό τον κλάδο (πληροφορική) αυτοί που κοκορεύονται για τις γνώσεις τους είναι συνήθως αυτοδίδακτοι. Ένας απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ με μεταπτυχιακό/διδακτορικό δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να κάνει τον έξυπνο (συνήθως).
imitheos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το πόστ σου έχει μια τάση απαξίωσης των πάντων και αφήνει να εννοηθεί οτι ανήκεις στους καλύτερους (ελίτ). Ένας απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ με μεταπτυχιακό/διδακτορικό δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να κάνει τον έξυπνο (συνήθως). Το να αποκαλείς "σύκο" ένα σύκο δεν σημαίνει ότι κάνεις τον έξυπνο ή ότι είσαι ελίτ. Αν εγώ πω ότι ο Χ τραγουδιστής έχει χάλια φωνή δεν σημαίνει ότι θεωρώ τον εαυτό μου καταπληκτικό τραγουδιστή. Μπορεί αυτό που είπε να είναι μια γενίκευση (και οι γενικεύσεις εξ ορισμού δεν είναι ποτέ 100% σωστές) αλλά δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. 1
Gilfoyle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Πάντως από την εμπειρία μου σε αυτό τον κλάδο (πληροφορική) αυτοί που κοκορεύονται για τις γνώσεις τους είναι συνήθως αυτοδίδακτοι. Ένας απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ με μεταπτυχιακό/διδακτορικό δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να κάνει τον έξυπνο (συνήθως). Με το διαθέσιμο υλικό που υπάρχει online σε mooc, άρθρα, blogposts, you-name-it, είναι τουλάχιστον γελοίο, αν όχι προσβλητικό να απαξιώνεις τους αυτοδίδακτους. Άλλο ο τύπος που θα δει ένα how to create a website using wix στο youtube, και άλλο ο τύπος που θα περνάει 8 ώρες την ημέρα βλέποντας/διαβάζοντας online μαθήματα που κάνουν το curriculum του κάθε ΤΕΙ να μοιάζει με δημοτικό και άλλες τόσες ώρες γράφοντας κώδικα για side projects. Προσωπικά πιο πολλούς από ΑΕΙ/ΤΕΙ έχω δει να το παίζουν έξυπνοι, γιατί επαναπαύονται σε ότι μάθαν "παπαγαλία" στα 4 χρόνια σπουδών και από τότε δεν έχουν ανοίξει βιβλίο, παρά αυτοδίδακτους. Ίσα ίσα οι αυτοδίδακτοι ή τα παρατάνε πολύ νωρίς και βαλτώνουν έχοντας βρεφιακές γνώσεις σε δουλειές το πολύ μέχρι "στήνω ένα wordpress", είτε φτάνουν πολύ ψηλά, γιατί μετά από ένα σημείο ούτε το πτυχίο σε βοηθάει ούτε τίποτα. Μόνο η όρεξη και το μεράκι.
gdeladoor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Αγαπητά μέλη, αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, αγαπητά παιδιά και λοιποί. Αναγκάστηκα λόγω της κατάστασης που έχει επικρατήσει και μετά από παρότρυνση των συνεργατών μου, μετά από περίπου 10 χρόνια να συνδεθώ ξανά στο insomnia για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Όλα αυτά τα έτη, άντεξα πολύ χλευασμό χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα από κάποια άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει πλαστές δικές μου "εικόνες" ή avatar αν θέλετε, μέσα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και άλλα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θέλω σοβαρά να λύσουμε τα όποια θέματα και με καλή πρόθεση για κουβέντα. Θεωρώ πως η "πλάκα" έχει ξεφύγει και δε θα ήταν για κανέναν ευχάριστο να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις οι οποίες έχω καταθέσει για: συκοφαντία, μείωση προσωπικότητος, ηθική και επαγγελματική βλάβη, κ.α. στα άτομα τα οποία έχουν ανηλεώς και ανελλιπώς κοροϊδέψει και χλευάσει (μέσα από ψεύτικα προφίλ) εμένα, την οικογενειά μου και συνεργάτες μου εδώ και πολλά χρόνια. Σας απαντώ λοιπόν με ένα video για να δείτε και κατα πρόσωπον τί πιστεύω. Για την ιστορία θέλω να πω, πως ο συνάδελφος που είχα κάποτε διαπληκτιστεί είναι, αν θυμάμαι καλά, ο d0p. Ο συγκεκριμένος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος από όσο γνωρίζω είναι στην Αμερική και έχουμε καλές σχέσεις. Θεωρώ λοιπόν πως έχει δημιουργηθεί μεγάλος μύθος γύρω από το ονομά μου σε πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν ειπωθεί μιας και δεν με γνωρίζετε προσωπικά αλλά ούτε και τις πραγματικές μου αντιλήψεις. https://www.youtube.com/watch?v=rCkZJa86CfM Σημείωση: To nickname: gdeladoor είναι η ατάκα φίλων για το Δελα-πόρτας (door), όπως είπαμε μου αρέσει και είμαι θετικός στο χιούμορ, όχι όμως και στη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2017 από gdeladoor 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το πόστ σου έχει μια τάση απαξίωσης των πάντων και αφήνει να εννοηθεί οτι ανήκεις στους καλύτερους (ελίτ). Και εγώ στο 80% που αναφέρεις ανήκω, αλλά έχω διάθεση να μάθω, στη εποχή όμως που ζούμε και με τη ανεργία που υπάρχει οι ευκαιρίες είναι μηδαμινές και δίνονται μόνο στους καλύτερους (έμπειρους). Πάντως από την εμπειρία μου σε αυτό τον κλάδο (πληροφορική) αυτοί που κοκορεύονται για τις γνώσεις τους είναι συνήθως αυτοδίδακτοι. Ένας απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ με μεταπτυχιακό/διδακτορικό δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να κάνει τον έξυπνο (συνήθως). Ρε παλικάρι, που είδες να κάνω τον έξυπνο; Σε όλο το σχόλιο που έγραψα δεν έκανα την παραμικρή αναφορά στον εαυτούλη μου. Περιγράφω μια κατάσταση όπως την έχω ζήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Το αν εγώ ανήκω στο 1%, στο 20% ή στο 80% δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Δεν έχω καταλάβει γιατί διαρκώς εδώ μέσα ψάχνετε αφορμές να τσακωθείτε. Αντί να σχολιάσεις αυτά που λέω, σχολιάζεις εμένα. Καθαρό ad hominem.
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ρε παλικάρι, που είδες να κάνω τον έξυπνο; Σε όλο το σχόλιο που έγραψα δεν έκανα την παραμικρή αναφορά στον εαυτούλη μου. Περιγράφω μια κατάσταση όπως την έχω ζήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Το αν εγώ ανήκω στο 1%, στο 20% ή στο 80% δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Δεν έχω καταλάβει γιατί διαρκώς εδώ μέσα ψάχνετε αφορμές να τσακωθείτε. Αντί να σχολιάσεις αυτά που λέω, σχολιάζεις εμένα. Καθαρό ad hominem. Οκ τότε συγνώμη, κατάλαβα λάθος. Αγαπητά μέλη, αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, αγαπητά παιδιά και λοιποί. Αναγκάστηκα λόγω της κατάστασης που έχει επικρατήσει και μετά από παρότρυνση των συνεργατών μου, μετά από περίπου 10 χρόνια να συνδεθώ ξανά στο insomnia για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Όλα αυτά τα έτη, άντεξα πολύ χλευασμώ χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα από κάποια άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει πλαστές δικές μου "εικόνες" ή avatar αν θέλετε, μέσα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και άλλα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θέλω σοβαρά να λύσουμε τα όποια θέματα και με καλή πρόθεση για κουβέντα. Θεωρώ πως η "πλάκα" έχει ξεφύγει και δε θα ήταν για κανέναν ευχάριστο να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις οι οποίες έχω καταθέσει για: συκοφαντία, μείωση προσωπικότητος, ηθική και επαγγελματική βλάβη, κ.α. στα άτομα τα οποία έχουν ανηλεώς και ανελλιπώς κοροϊδέψει και χλευάσει (μέσα από ψεύτικα προφίλ) εμένα, την οικογενειά μου και συνεργάτες μου εδώ και πολλά χρόνια. Σας απαντώ λοιπόν με ένα video για να δείτε και κατα πρόσωπον τί πιστεύω. Για την ιστορία θέλω να πω, πως ο συνάδελφος που είχα κάποτε διαπληκτιστεί εινα, αν θυμάμαι καλά, ο d0p. Ο συγκεκριμένος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος από όσο γνωρίζω είναι στην Αμερική και έχουμε καλές σχέσεις. Θεωρώ λοιπόν πως έχει δημιουργηθεί μεγάλος μύθος γύρω από το ονομά μου σε πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν ειπωθεί μιας και δεν με γνωρίζετε προσωπικά αλλά ούτε και τις πραγματικές μου αντιλήψεις. https://www.youtube.com/watch?v=rCkZJa86CfM Σημείωση: To nickname: gdeladoor είναι η ατάκα φίλων για το Δελα-πόρτας (door), όπως είπαμε μου αρέσει και είμαι θετικός στο χιούμορ, όχι όμως και στη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ! Ευχαριστώ. Μπορώ να έχω ένα αυτόγραφο;; Με το διαθέσιμο υλικό που υπάρχει online σε mooc, άρθρα, blogposts, you-name-it, είναι τουλάχιστον γελοίο, αν όχι προσβλητικό να απαξιώνεις τους αυτοδίδακτους. Άλλο ο τύπος που θα δει ένα how to create a website using wix στο youtube, και άλλο ο τύπος που θα περνάει 8 ώρες την ημέρα βλέποντας/διαβάζοντας online μαθήματα που κάνουν το curriculum του κάθε ΤΕΙ να μοιάζει με δημοτικό και άλλες τόσες ώρες γράφοντας κώδικα για side projects. Προσωπικά πιο πολλούς από ΑΕΙ/ΤΕΙ έχω δει να το παίζουν έξυπνοι, γιατί επαναπαύονται σε ότι μάθαν "παπαγαλία" στα 4 χρόνια σπουδών και από τότε δεν έχουν ανοίξει βιβλίο, παρά αυτοδίδακτους. Ίσα ίσα οι αυτοδίδακτοι ή τα παρατάνε πολύ νωρίς και βαλτώνουν έχοντας βρεφιακές γνώσεις σε δουλειές το πολύ μέχρι "στήνω ένα wordpress", είτε φτάνουν πολύ ψηλά, γιατί μετά από ένα σημείο ούτε το πτυχίο σε βοηθάει ούτε τίποτα. Μόνο η όρεξη και το μεράκι. Το πρόβλημα είναι οτι ώς αυτοδίδακτος οι γνώσεις που έχεις ΔΕΝ αποδεικνύονται και θα είσαι πάντα πίσω από αυτόν που έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Και εγώ λέω οτι είμαι αστροφυσικός. Είμαι;;
Alithinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αγαπητά μέλη, αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, αγαπητά παιδιά και λοιποί. Αναγκάστηκα λόγω της κατάστασης που έχει επικρατήσει και μετά από παρότρυνση των συνεργατών μου, μετά από περίπου 10 χρόνια να συνδεθώ ξανά στο insomnia για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Όλα αυτά τα έτη, άντεξα πολύ χλευασμώ χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα από κάποια άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει πλαστές δικές μου "εικόνες" ή avatar αν θέλετε, μέσα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και άλλα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θέλω σοβαρά να λύσουμε τα όποια θέματα και με καλή πρόθεση για κουβέντα. Θεωρώ πως η "πλάκα" έχει ξεφύγει και δε θα ήταν για κανέναν ευχάριστο να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις οι οποίες έχω καταθέσει για: συκοφαντία, μείωση προσωπικότητος, ηθική και επαγγελματική βλάβη, κ.α. στα άτομα τα οποία έχουν ανηλεώς και ανελλιπώς κοροϊδέψει και χλευάσει (μέσα από ψεύτικα προφίλ) εμένα, την οικογενειά μου και συνεργάτες μου εδώ και πολλά χρόνια. Σας απαντώ λοιπόν με ένα video για να δείτε και κατα πρόσωπον τί πιστεύω. Για την ιστορία θέλω να πω, πως ο συνάδελφος που είχα κάποτε διαπληκτιστεί εινα, αν θυμάμαι καλά, ο d0p. Ο συγκεκριμένος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος από όσο γνωρίζω είναι στην Αμερική και έχουμε καλές σχέσεις. Θεωρώ λοιπόν πως έχει δημιουργηθεί μεγάλος μύθος γύρω από το ονομά μου σε πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν ειπωθεί μιας και δεν με γνωρίζετε προσωπικά αλλά ούτε και τις πραγματικές μου αντιλήψεις. https://www.youtube.com/watch?v=rCkZJa86CfM Σημείωση: To nickname: gdeladoor είναι η ατάκα φίλων για το Δελα-πόρτας (door), όπως είπαμε μου αρέσει και είμαι θετικός στο χιούμορ, όχι όμως και στη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ! Ευχαριστώ. Πάντως εγώ αυτό το thread το έφτιαξα γενικά για να βάζουμε διάφορα πράγματα, όπως ειδήσεις, σύντομες απορίες, κάνα σχετικό βίντεο κτλπ, που κρίνουμε ότι ίσως να μη χρειάζεται το αποκλειστικά δικό του thread. Γιατί μερικές φορές βλέπεις πχ 2-3 threads από το ίδιο άτομο με διαφορετικές μικρές απορίες όλα φτιαγμένα την ίδια μέρα, ή άλλοτε thread που ξεκινάν με 1 τίτλο καταλήγουν να συζητούν για ένα σωρό άλλα πράγματα, και το 2ο έχει γίνει και με δικό μου thread στο παρελθόν. Τώρα εγώ δε σε ξέρω προσωπικά ούτε σε πρόλαβα στο insomnia όπως λες πριν 10 χρόνια που έμπαινες. Το βιντεάκι σου που έβαλα εδώ έτυχε και το είδα σε γνωστή σελίδα του Fb, και επειδή θυμήθηκα να έχω διαβάσει αυτό το όνομα 1-2 φορές και εδώ, μιας και κάποιοι φαίνεται να σε ξέρουν, είπα να το βάλω για να κάνω εγκαίνια στο νέο thread. Και τώρα θα ήθελα να σου πω κάτι πάνω σε αυτό που λες, σαν φιλική συμβουλή. Γενικά όταν κάποιος παρουσιάζεται σαν αυθεντία σε κάτι, και ιδιαίτερα στο internet, παίρνει τα ανάλογα σχόλια. Δεν έχει σημασία αν παρουσιάζεται σαν αυθεντία στο συγκεκριμένο χώρο - και σαν τραγουδιστής αν έβγαινες και έκανες κήρυγμα με δασκαλίστικο επικριτικό ύφος και αυτοπροβολή, πάλι θα υπήρχαν πολλοί που θα σε έκραζαν. Ακόμα και αν παρουσιαζόσουν ως μάγειρας... Και το στυλ του μάγκα που βρίζει, γενικά δεν αρέσει στους viewers. Ίσως άμα έβαζες πολύ χιούμορ και να έκανες πχ βίντεο σαν τον Mikeus να μπορούσε κάποιος να προσπεράσει τις βρισιές και να μη σχηματίσει αρνητική εντύπωση, αλλά γενικά το να βρίζεις έτσι σχηματίζει κακή εντύπωση στον viewer. Όταν δείχνεις τον εαυτό σου σε μεγαλύτερο κοινό εκτός απ' τους γνωστούς σου, θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Και πολλές φορές δεν φτάνει μόνο το αν αυτό που θα πεις θα είναι σωστό ή όχι, αλλά και το πως θα το πεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Στον προγραμματισμό τα πάντα αποδεικνύονται. Σου δίνει κάποιος ένα case και λες πως θα το προσέγγιζες. Δεν είναι θεωρητική πρακτική, βλέπε ψυχολογία για παράδειγμα.
imitheos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Όλα αυτά τα έτη, άντεξα πολύ χλευασμώ χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα από κάποια άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει πλαστές δικές μου "εικόνες" ή avatar αν θέλετε, μέσα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και άλλα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θέλω σοβαρά να λύσουμε τα όποια θέματα και με καλή πρόθεση για κουβέντα. Θεωρώ πως η "πλάκα" έχει ξεφύγει και δε θα ήταν για κανέναν ευχάριστο να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις οι οποίες έχω καταθέσει για: συκοφαντία, μείωση προσωπικότητος, ηθική και επαγγελματική βλάβη, κ.α. στα άτομα τα οποία έχουν ανηλεώς και ανελλιπώς κοροϊδέψει και χλευάσει (μέσα από ψεύτικα προφίλ) εμένα, την οικογενειά μου και συνεργάτες μου εδώ και πολλά χρόνια. Σας απαντώ λοιπόν με ένα video για να δείτε και κατα πρόσωπον τί πιστεύω. 1) Έχεις παρακολουθήσει τι γράφονται για τον Trump ? IANAL Δεν είμαι δικηγόρος οπότε μπορεί κάλλιστα να κάνω λάθος, η πεποίθησή μου όμως είναι ότι οτιδήποτε εκτίθεται δημόσια επιδέχεται κριτικής. Όταν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) ανεβάζει ένα videάκι στο youtube ή κάπου που μπορεί να το δει κάποιος, δίνεις το δικαίωμα να σε σχολιάσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να σχολιάσει ό,τι θέλει ακόμη και ανούσια πράγματα όπως ότι δεν έχεις ωραία γυαλιά ή ότι έχεις φαλάκρα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις. Έχεις φυσικά κάθε δικαίωμα να μην θέλεις να σε σχολιάζουν αλλά αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο αν δεν εκτίθεσαι στα μέσα. 2) Όσον αφορά τον "χλευασμό χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα", η κριτική που έχει γίνει εδώ (τουλάχιστον αυτή που θυμάμαι εγώ και δέχομαι ότι μπορεί να θυμάμαι λάθος) ήταν κριτική πάνω στην ποιότητα public κώδικα και public δηλώσεων δημοσιευμένων από εσένα. Η κριτική του κώδικα ήταν 100% στοχευμένη και με επιχειρήματα κριτική που θα έκανε οποιοσδήποτε είχε γράψει 5 γραμμές C κώδικα. (πχ δες ένα προηγούμενο μήνυμά μου στο παρόν νήμα για ένα τμήμα πολ´υ κακού κώδικα). Η κριτική σε δηλώσεις αφορούσε προκλητικές δηλώσεις που παρουσίαζαν με ουρές και με κεφάλια ένα μέτριο (έως και κακό project) σαν το καλύτερο πράγμα μετά τον τροχό. Αν δεν ήσουν εσύ αυτός που τα έλεγε και, όπως λες, ήταν κάποιος άλλος που έκανε ψεύτικο προφίλ και έβαζε στο στόμα σου λόγια με σκοπό να σε κοροϊδέψουμε, τότε συγγνώμη αλλά εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε (άσε που σε αυτή την περίπτωση κρίναμε αυτόν και όχι εσένα). 3) Στο videάκι λες "δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ και να κυνηγήσω περαιτέρω αυτά τα παιδάκια" ενώ εδώ στο φόρουμ λες ότι δεν θα ήταν ευχάριστο να προχωρήσεις σε αγωγές. Τι από τα δύο τελικά θέλεις να κάνεις ? 4) Όταν ανεβάζεις ένα videάκι με σκοπό να καταδικάσεις τις επιθέσεις που σου έχουν γίνει, οι χαρακτηρισμοί τύπου "παιδάκια", "τους δέρνουν οι γονείς τους", "να τους δει γιατρός" δεν σε τιμούν. Δεν είναι μείωση προσωπικότητας των ατόμων (και των γονέων τους που τους κατηγορείς) αυτό που έκανες ? Αν μη τι άλλο, κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο καταδικάζεις τα μέλη του insomnia.
gdeladoor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Πάντως εγώ αυτό το thread το έφτιαξα γενικά για να βάζουμε διάφορα πράγματα, όπως ειδήσεις, σύντομες απορίες, κάνα σχετικό βίντεο κτλπ, που κρίνουμε ότι ίσως να μη χρειάζεται το αποκλειστικά δικό του thread. Γιατί μερικές φορές βλέπεις πχ 2-3 threads από το ίδιο άτομο με διαφορετικές μικρές απορίες όλα φτιαγμένα την ίδια μέρα, ή άλλοτε thread που ξεκινάν με 1 τίτλο καταλήγουν να συζητούν για ένα σωρό άλλα πράγματα, και το 2ο έχει γίνει και με δικό μου thread στο παρελθόν. Τώρα εγώ δε σε ξέρω προσωπικά ούτε σε πρόλαβα στο insomnia όπως λες πριν 10 χρόνια που έμπαινες. Το βιντεάκι σου που έβαλα εδώ έτυχε και το είδα σε γνωστή σελίδα του Fb, και επειδή θυμήθηκα να έχω διαβάσει αυτό το όνομα 1-2 φορές και εδώ, μιας και κάποιοι φαίνεται να σε ξέρουν, είπα να το βάλω για να κάνω εγκαίνια στο νέο thread. Και τώρα θα ήθελα να σου πω κάτι πάνω σε αυτό που λες, σαν φιλική συμβουλή. Γενικά όταν κάποιος παρουσιάζεται σαν αυθεντία σε κάτι, και ιδιαίτερα στο internet, παίρνει τα ανάλογα σχόλια. Δεν έχει σημασία αν παρουσιάζεται σαν αυθεντία στο συγκεκριμένο χώρο - και σαν τραγουδιστής αν έβγαινες και έκανες κήρυγμα με δασκαλίστικο επικριτικό ύφος και αυτοπροβολή, πάλι θα υπήρχαν πολλοί που θα σε έκραζαν. Ακόμα και αν παρουσιαζόσουν ως μάγειρας... Και το στυλ του μάγκα που βρίζει, γενικά δεν αρέσει στους viewers. Ίσως άμα έβαζες πολύ χιούμορ και να έκανες πχ βίντεο σαν τον Mikeus να μπορούσε κάποιος να προσπεράσει τις βρισιές και να μη σχηματίσει αρνητική εντύπωση, αλλά γενικά το να βρίζεις έτσι σχηματίζει κακή εντύπωση στον viewer. Όταν δείχνεις τον εαυτό σου σε μεγαλύτερο κοινό εκτός απ' τους γνωστούς σου, θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Και πολλές φορές δεν φτάνει μόνο το αν αυτό που θα πεις θα είναι σωστό ή όχι, αλλά και το πως θα το πεις. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς και έχεις δίκιο, απλά ΔΕΝ ήμουν εγώ αυτός που έκανε ίσα με 50 λογαριασμους (όλοι banned φυσικά) και έχει πει πράγματα που στέκουν ως "απειλή" άρα επάνω τους έκανα και τις αγωγές... Είναι ψύχωση! Δεν έχω καούρα να φανώ ως superman προσωπικά. Αυτό το κρίνεις εύκολα από τη δουλειά κάποιου έτσι κι αλλιώς. Στο συγκεκριμένο group "Έλληνες Προγραμματιστές και Designers" υπήρξε πάλι κακή αναφορά (με photoshop μάλιστα) και έγινε χαμός ενώ εγω φαντάσου πετούσα για Αγγία ,τότε. Ε, καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι το βάθος της υπόθεσης... 1) Έχεις παρακολουθήσει τι γράφονται για τον Trump ? IANAL Δεν είμαι δικηγόρος οπότε μπορεί κάλλιστα να κάνω λάθος, η πεποίθησή μου όμως είναι ότι οτιδήποτε εκτίθεται δημόσια επιδέχεται κριτικής. Όταν εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος) ανεβάζει ένα videάκι στο youtube ή κάπου που μπορεί να το δει κάποιος, δίνεις το δικαίωμα να σε σχολιάσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να σχολιάσει ό,τι θέλει ακόμη και ανούσια πράγματα όπως ότι δεν έχεις ωραία γυαλιά ή ότι έχεις φαλάκρα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις. Έχεις φυσικά κάθε δικαίωμα να μην θέλεις να σε σχολιάζουν αλλά αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο αν δεν εκτίθεσαι στα μέσα. 2) Όσον αφορά τον "χλευασμό χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα", η κριτική που έχει γίνει εδώ (τουλάχιστον αυτή που θυμάμαι εγώ και δέχομαι ότι μπορεί να θυμάμαι λάθος) ήταν κριτική πάνω στην ποιότητα public κώδικα και public δηλώσεων δημοσιευμένων από εσένα. Η κριτική του κώδικα ήταν 100% στοχευμένη και με επιχειρήματα κριτική που θα έκανε οποιοσδήποτε είχε γράψει 5 γραμμές C κώδικα. (πχ δες ένα προηγούμενο μήνυμά μου στο παρόν νήμα για ένα τμήμα πολ´υ κακού κώδικα). Η κριτική σε δηλώσεις αφορούσε προκλητικές δηλώσεις που παρουσίαζαν με ουρές και με κεφάλια ένα μέτριο (έως και κακό project) σαν το καλύτερο πράγμα μετά τον τροχό. Αν δεν ήσουν εσύ αυτός που τα έλεγε και, όπως λες, ήταν κάποιος άλλος που έκανε ψεύτικο προφίλ και έβαζε στο στόμα σου λόγια με σκοπό να σε κοροϊδέψουμε, τότε συγγνώμη αλλά εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε (άσε που σε αυτή την περίπτωση κρίναμε αυτόν και όχι εσένα). 3) Στο videάκι λες "δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ και να κυνηγήσω περαιτέρω αυτά τα παιδάκια" ενώ εδώ στο φόρουμ λες ότι δεν θα ήταν ευχάριστο να προχωρήσεις σε αγωγές. Τι από τα δύο τελικά θέλεις να κάνεις ? 4) Όταν ανεβάζεις ένα videάκι με σκοπό να καταδικάσεις τις επιθέσεις που σου έχουν γίνει, οι χαρακτηρισμοί τύπου "παιδάκια", "τους δέρνουν οι γονείς τους", "να τους δει γιατρός" δεν σε τιμούν. Δεν είναι μείωση προσωπικότητας των ατόμων (και των γονέων τους που τους κατηγορείς) αυτό που έκανες ? Αν μη τι άλλο, κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο καταδικάζεις τα μέλη του insomnia. Αγαπητέ εάν έρθεις στη θέση μου θεωρώ πως θα κατανοήσεις τα όσα αναφέρω. Έχεις δίκιο στο οτι δεν έχω στόχο, ούτε όρεξη πλέον, να κυνηγήσω παραπάνω αλλά απλά να αναφέρω το ιστορικό για να υπάρχει και η γνώση πως η ιστορία έχει βάθος και δεν είναι απλά τα πράγματα όταν θίγεις και κακολογείς δημόσια. Όσο για τα σχόλια στο video, είναι δικές μου εκτιμήσεις και μπορεί να κάνω λάθος όπως είπα αλλά ειναι αυτό που νομίζω. Το ότι ένας όμως ή και περισσοτεροι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν 50+ accounts και να προκαλέσουν αλλά και να σε μελετησουν ακόμα και το ύφος του τοτε (2006) για να πείσουν πως είμαι εγώ. Νομίζω πως είναι τρομακτικά ανώμαλο!
Predatorkill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Τελικα τι εγινε με τις αγωγες; Ποιο ηταν το αποτελεσμα; Την εχω ζησει τη κατασταση που αναφερεις και ειμαι πολυ περιεργος.
gdeladoor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Τελικα τι εγινε με τις αγωγες; Ποιο ηταν το αποτελεσμα; Την εχω ζησει τη κατασταση που αναφερεις και ειμαι πολυ περιεργος. Όπως όλοι γνωρίζουμε η Δικαιοσύνη είναι αργή. Αυτό βέβαια ίσως να ήταν και καλό. Δεν έχω καμία όρεξη να δω στο δικαστήριο ένα παιδί 15 ετών. Δε κερδίζω κάτι και δε μου αρέσει να είμαι μια τέτοια "κακή" φιγούρα και να έχει ποινή ένα παιδί επειδή ενδεχομένως το οικογενειακό του περιβάλλον ΔΕΝ τον στήριξε ή δε του εμφύσησε αν θέλεις βασικές αρχές διαλόγου και λογικής και να σέβεται!
imitheos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Έχεις δίκιο στο οτι δεν έχω στόχο, ούτε όρεξη πλέον, να κυνηγήσω παραπάνω αλλά απλά να αναφέρω το ιστορικό για να υπάρχει και η γνώση πως η ιστορία έχει βάθος και δεν είναι απλά τα πράγματα όταν θίγεις και κακολογείς δημόσια. Το ότι ένας όμως ή και περισσοτεροι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν 50+ accounts και να προκαλέσουν αλλά και να σε μελετησουν ακόμα και το ύφος του τοτε (2006) για να πείσουν πως είμαι εγώ. Νομίζω πως είναι τρομακτικά ανώμαλο! Εννοείται πως υπάρχουν ανώμαλοι (ή πιθανότερα απλά αργόσχολοι που δεν έχουν με κάτι καλύτερο να ασχοληθούν). Δέχομαι ότι κάνουν συνέχεια λογαριασμούς για να σε στοχοποιήσουν. Να ρωτήσω λοιπόν για δύο προφίλ. Αυτό το προφίλ στο sourceforge και αυτό το προφίλ που αναφέρθηκε στο παρόν νήμα είναι δικά σου ? Αν είναι ψεύτικα, τότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη για όσα σχόλια έχω γράψει κατά καιρούς. Αν όμως είναι αληθινά, συνεχίζεις να πιστεύεις ότι σου γίνεται άδικη κριτική με σκοπό να σε βλάψουν ? 1) Πιστεύεις δηλαδή ότι οι κώδικες του προφίλ του sourceforge, ή τουλάχιστον ο κώδικας του specter-aal που σχολίασα στην αρχή, είναι κάτι καλύτερο από άθλιος ? Επίσης εκτός από την ποιότητα του κώδικα, ένα άλλο πράγμα που οδηγούσε στην δριμεία κριτική, ήταν όπως είπα πριν οι παχιές δηλώσεις που έκανες πάντα (αν φυσικά είσαι εσύ και δεν είναι ψεύτικο το προφίλ). Δεν το βρίσκω τώρα αλλά θυμάμαι παλαιότερα να αναφέρεται στο SF ότι το specter-aal γίνεται compile και τρέχει σε οτιδήποτε πετάει και κολυμπάει από atari, commodore μέχρι μικροελεγκτές, τοστιέρες, κτλ (για να μην με κατηγορήσεις για συκοφαντία, φυσικά και δεν έγραφες τοστιέρα. είναι υπερβολή για να τονίσει το πόσο "παχιές" ήταν οι δηλώσεις σου). 2) Πιστεύεις ότι τα πεδία που αναφέρονται ως Skill στο linkedin δεν δικαιολογούν την αρνητική κριτική ? Κάποια από τα πεδία που αναφέρεις απαιτούν τεράστια ενασχόληση για να καταφέρεις να πεις απλά ότι τα ψιλογνωρίζεις και συνεχή ενασχόληση για να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις. Αυτό δηλαδή το πεδίο που άλλοι το έχουν σαν full-time δουλειά, εσύ το παίζεις στα δάχτυλα μαζί με άλλα τόσα πεδία. Δεν σου φαίνεται κάπως αυτό ? Είναι άλλο πράγμα το dabbling και άλλο το "κατέχω το πεδίο και το γράφω σαν skill στο βιογραφικό μου". Για παράδειγμα και εγώ, όπως όλοι, έχω γράψει 15 προγράμματα σε c# και 100 προγράμματα σε python (προγράμματα του στυλ project euler) για να μάθω πώς δουλεύει η γλώσσα αλλά αν γράψω πουθενά C# ή python σαν skill θα γελάσουν και οι πέτρες. Αν λοιπόν τα προφίλ είναι όντως δικά σου και πιστεύεις ότι αυτά που λέω είναι άδικη και όχι δικαιολογημένη κριτική (που την προκάλεσες εσύ), τότε δεν ξέρω τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις