graphist83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Τι να σου πω, νομίζω ότι είναι έξτρα παροχή του μαγαζιού και όχι υποχρέωση. Έτσι έχω διαβάσει παλιότερα δηλαδή, δεν ξέρω αν είναι λάθος ή αν έχει αλλάξει κάτι. Οχι ειναι συμφωνίες της αντιπροσωπειας με την την μεταπωλητρια εταιρία. Για αυτο και τα premium ακριβά μοντέλα δεν πωλούνται απο ολα τα μαγαζιά αλλα μονο απο μεγάλες αλυσίδες. Οσα μικρά μαγαζιά τα εχουν διαθέσιμα, τα εχουν αγοράσει απο αλλους μεταπωλητές που εχουν ηδη συμφωνία. Πχ τα electrοworld αγοράζουν απο άλλες αλυσίδες (ονοματα δεν λεω) που εχουν συμφωνία και οχι direct απο τις αντιπροσωπείες(για premium αναφέρομαι). Το DOA προκυπτει αναλογα την συμφωνια που εχει κανει η καθε εταιρια με τον αντιπροσώπο. Το λιγοτερο ειναι 10 μερες για Samsung. και φτανει μεχρι 20. Αλλες μαρκες εχουν κανει αλλες συμφωνιες. Απλα η καθε μεταπωλητρια εταιρια δινει γραπτως εναν μεσο ορο. Πανω κατω 10 μερες+ Μιλαω εκ πειρας 1
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ^Thanks! Είμαι σίγουρος ότι μιλάς εκ πείρας Ή έκανα λάθος οπότε για το doa γενικά ή ισχύει άλλο καθεστώς για τις τηλεοράσεις. Το θέμα είναι ότι λογικά ίσως και σήμερα λυθεί το πρόβλημα του φίλου. Ευτυχώς που είναι έτσι!
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το doa γινεται μεσω καταστηματος και ειναι για της 10 πρωτες εεγασιμες μερες Στα συνεργεια της εταιριας γινεται ο σχετικος Ελενχος και προχορανε σε αιτηση rma περιμένοντας έγκριση απο τη Samsung electronics hellas διοτι δεν μπορουν να εγκρινουν αλλαγη χωρις την εγκριδη της εταιρείας
yositosi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 όσον αφορά τις εγγυήσεις ο νόμος λέει τα παρακάτω, και οτιδήποτε πέρα από αυτά αποτελεί εμπορική πολιτική της εκάστοτε εταιρείας/αντιπροσωπείας http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm
heros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Πουλάνε τα lidl τηλεοράσεις samsung? Πουλιούνται τηλεοράσεις από αλυσίδα supermarket??? http://www.lidl-hellas.gr/el/index.htm
Alexandros80 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Υπαρχουν πολλες αναφορες για το συγκεκριμενο μοντελο. Επειδη καιγομαι και θελω να την αγορασω αν ειναι εφικτο απο ατομα που την εχουν ηδη... να μας πουν την αποψη τους. Ευχαριστω!
Alexandros80 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το πισω πανελ απ οτι εχω δει σε βιντεο στο youtube φαινεται ουι ξεκουμπωνει. Μαλιστα σε βιντεο που εχει το rtings.com δειχνει οτι δεν εχει βιδες για να συγκρατειται αλλα απλα κολλα. Και το επισκευαζουν με κολλητικες ταινιες οταν ζητειται σερβις. Υπαρχει το βιντεο. Ενω η τηλεοραση τα σπαει το πανελ κατστρεφει τα παντα. Ζηταω απο καποιον που εχι την τηλεορασει να μας πει τι συμβαινει....
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν θα την βρεις πλέον.Επίσης αναφέρεσαι στην 7000 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα