Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα για κλειστή μου φαίνεται. Πέραν αυτού ο λόγος του ποστ ποιος είναι? (που είναι και το πρώτο σου) Να βρούμε λύση?

Εφόσον είναι 3 ημερών κάνε χρήση doa στο κατάστημα και πάρε άλλη καινούργια.

Δημοσ.

Τρομερές απαντησεις όλες, δεν περίμενα κάτι λιγότερο.

graphist83 κλειστη είναι η τηλεόραση,θα πάει για αλλαγή τη δευτέρα απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον να πέσω σε τόσο Μουφα πάνελ για αυτό και έφτιαξα το θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα του πανελ (οπως και οι υπολοιποι). Οι φωτο ειναι πολυ φτωχες σε αναλυση.

Ακομα ομως και να επεσες σε αστοχια δεν λεει κατι για το συγκεκριμενο μοντελο.

• Like 1
Δημοσ.

graphist83 κλειστη είναι η τηλεόραση,θα πάει για αλλαγή τη δευτέρα απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον να πέσω σε τόσο Μουφα πάνελ για αυτό και έφτιαξα το θέμα

Σε καλύψαμε στα πάντα, τι άλλο θες?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι οι απαντησεις τρομερες,αλλα το θεμα και η αναλυση των φωτογραφιων που ανεβασες,οπως και η περιγραφη. Μαλλον εσυ με την φτωχη περιγραφη και τις θολες φωτογραφιες που ανεβασες,περιμενεις απαντησεις του τυπου:"wow,γυρνα πισω και σκισε τους". Πως ομως να στο πουν,οταν δεν βλεπουν τιποτε;;;. Κρινεις πολυ γρηγορα...
Δημοσ.

Είσαι μέσα σε DOA. Αν σου κάνουν νούμερα απλά υπαναχώρηση ;)

Πρέπει να υποστηρίζει το doa το κατάστημα όμως, έτσι δεν είναι; Και για υπαναχώρηση νομίζω ότι πρέπει να έχει γίνει αγορά από απόσταση, αλλιώς μπορεί να μπλέξει με service.

Κρίμα πάντως για τέτοια ακριβά μοντέλα.

Δημοσ.

Πρέπει να υποστηρίζει το doa το κατάστημα όμως, έτσι δεν είναι; Και για υπαναχώρηση νομίζω ότι πρέπει να έχει γίνει αγορά από απόσταση, αλλιώς μπορεί να μπλέξει με service.

Κρίμα πάντως για τέτοια ακριβά μοντέλα.

DOA νομικά είναι υποχρεωμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

DOA νομικά είναι υποχρεωμένοι.

Τι να σου πω, νομίζω ότι είναι έξτρα παροχή του μαγαζιού και όχι υποχρέωση. Έτσι έχω διαβάσει παλιότερα δηλαδή, δεν ξέρω αν είναι λάθος ή αν έχει αλλάξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...