Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2..responders! 

Οπότε με το 2770 bridged, βάζω τα στοιχεία σύνδεσης (PPPoE) στο ρούτερ που είναι πίσω του και συνδέομαι κανονικά;

Δημοσ.

Αν το router ειναι το 192.168.1.1, αλλαζεις την IP του DLINK σε 192.168.1.254, κλεινεις τον DHCP του, κλεινεις και το WiFi του οπως και το Firewall του και εφοσον εχεις φτιαξει το bridge interface, βαζεις καλωδιο απο μια LAN του, στη WAN του router, φτιαχνεις την PPPoE συνδεση και εισαι ετοιμος!

ΥΓ: Για να μην υπαρξει περιπτωση να δωσει το router, την 192.168.1.254 σε καποια αλλη συσκευη, ορισε του range απο 1.2 εως 1.250 ή οποιο αλλο ευρος σε βολευει αρκει να μην περιλαμβανει την .254

• Like 1
Δημοσ.

Αν το router ειναι το 192.168.1.1, αλλαζεις την IP του DLINK σε 192.168.1.254, κλεινεις τον DHCP του, κλεινεις και το WiFi του οπως και το Firewall 

Να κάνω τις αλλαγές παρότι το ρούτερ πίσω από το Dlink έχει 192.168.2.1 ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πειράξεις κάτι άλλο πέρα από το bridged rfc 1483 στο d link. Μετά lan to wan και κλήση pppoe από το router που είναι από κάτω.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.ειμαι καινούργιος στο forum .Θα ήθελα να με κατατοπίσετε πως να κάνω εγγραφή στην καινούργια ip camera που αγόρασα.έχω ένα θέμα με την εγκατάσταση.η κάμερα μου ειναι η DCS 5000L Της D-LINK.Δεν γνωρίζω με τίποτα πως να κάνω την εγκατάσταση.Σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...