Προς το περιεχόμενο

Το Galaxy S8 θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και για mobile πληρωμές

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

GrigM είχες ποτέ σου ναυαρχίδα Samsung η έχεις άποψη μόνο από βιντεακια στο YouTube?

Γιατί εγώ είχα s6, s6 edge, s7 edge και δεν είχαν ίχνος lag!

Τις ανοησίες σου αλλού λοιπόν σε κανέναν άσχετο...

Ένα κλικ κάτω από lg G5 είναι το S7 edge.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εξαιρετικά ευάλωτο σε hacking. Αν σε αποκεφαλίσουν και κρατήσουν το κεφάλι μπροστά απο την συσκευή αποχαιρέτα για πάντα τα δεδομένα σου. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Λες χαζομάρες, προφανώς νεκρός η ίριδα θα έχει υποστεί αλλοιώσεις. Μην λέτε ότι σας κατεβαίνει, ένα απλό Feature είναι για να λέμε ότι κάτι προσθέσαμε και να κάνουμε justify τα 800ρια,

• Like 1

GrigM είχες ποτέ σου ναυαρχίδα Samsung η έχεις άποψη μόνο από βιντεακια στο YouTube?

Γιατί εγώ είχα s6, s6 edge, s7 edge και δεν είχαν ίχνος lag!

Τις ανοησίες σου αλλού λοιπόν σε κανέναν άσχετο...

Εγώ δεν το είχα στην κατοχή μου φίλε μου και δεν έχω ο ίδιος άποψη. Ψάχνοντας λίγο στο youtube βρήκα αρκετά βίντεο που λαγκάρουν τα S7. Πχ

Εδώ έχει και ένα οδηγό για να μειώσεις το lag:

... ο οποίος, υποθέτω, ότι δε θα είχε νόημα αν το κινητό δεν είχε lag. Για να μην παρεξηγηθώ: το κινητό, σαν μηχάνημα, είναι πάρα πολύ καλό, κορυφαίο για την ακρίβεια. Το θέμα, πστεύω, ότι είναι το λειτουργικό. Από τη στιγμή που όλα ανοίγουν στο παρασκήνιο και τρέχουν χωρίς ουσιαστικό έλεγχο από τον χρήστη (εκτός κι αν πας σε λύσεις οι οποίες, απ' όσο θυμάμαι, καταργούν την εγγύηση της συσκευής). Αν κάνω κάπου λάθος και τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει κάτι, τότε παρακαλώ διορθώστε με. Έχω εδώ και αρκετά χρόνια που διαβάζω: "κάποτε είχε Lag το Android, τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα", από την εποχή του S2 για την ακρίβεια. Κάθε φορά όμως που παίρνω στα χέρια μου κάποιο Android που έχει δουλευτεί κανά 6μηνο από τον χρήστη, πάντα βρίσκω lag. Τουλάχιστον μέχρι το S6, που το έχει ο αδερφός μου εδώ και κανά χρόνο. Για το S7 δεν έχω άποψη. Μακάρι τα πράγματα να έχουν αλλάξει.

στο 1ο video σε 17 λεπτα pushαρισματος μια στιγμη δεν ανοιγει ο chrome ...το θεωρω τυχαιο και μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε συσκευη..

στο 2ο κανει διαφορα κλασσικα tricks (ειδικα με το animations) για να επιταχυνει λιγο παραπανω το τηλεφωνο....(σιγουρα δεν ειναι το γρηγοροτετο το s7 )

Αλλα δεν υπαρχουν lags στην ουσια...οπως βλεπεις

Ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος ξεκλειδωματος σε smartphone που εχω συναντησει ποτε, υπηρχε στο BB0S 10 με το picture password. Για οποιον ξερει και το εχει δουλεψει, οσες καμερες και να εχεις τριγυρω, οσοι και να κοιτανε την οθονη της συσκευης σου την ωρα που την ξεκλειδωνεις, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν τι και πως!

Ουτε βιομετρικα στοιχεια, ουτε κωδικους pin που τους βλεπει ο οποιοσδηποτε, ουτε μοτιβα και χαζομαρες.

Δυστυχως απο οσο ξερω κατι αναλογο δεν υπαρχει στο android η και σε αλλα λειτουργικα, οπως δεν ξερω αν υφισταται και στα android Blackberry.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To video που παρεθεσες δεν επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου.

Απαιτει την συνδρομη του χρηστη για να κανουν mould το αποτυπωμα του.

Ειναι σαν να λεες οτι ο κωδικος ασφαλειας για ενα κινητο δεν προσφερει ασφαλεια, γιατι εχω δει βιντεο που ξεκλειδωνουν το κινητο ΑΦΟΤΟΥ ο χρηστης τους ειχε .. πει τον κωδικο ξεκλειδωματος!

Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που θα μπορουσε να φτιαξουν το αποτυπωμα βασει φωτογραφιων κλπ, οπως βεβαια και θα μπορουσαν να μαθουν τον κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου απλα απο μια καμερα ασφαλειας σε μια καφετερια/αεροδρομιο κλπ.

Για να στο πω διαφορετικα, καθε καφετερια ή αεροδρομιο ή μαγαζι με καμερα ασφαλειας μπορει να ξερει τον κωδικο ξεκλειδωματος των κινητων των χρηστων, αλλα εκει δεν βλεπω να εχεις προβλημα με θεματα ασφαλειας.

Ακομα και αυτος που καθεται διπλα σου στο λεωφορειο, μπορει να δει τον κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου σου. Δεν συμβαινει το ιδιο με το δακτυλικο αποτυπωμα που δεν μπορει να το αναπαραγει ο διπλανος στο λεωφορειο και να το ξεκλειδωσει.

Για αλλα βιομετρικα που μιλησες(πχ αναγνωριση ιριδας), ειναι ακομα πιο δυσκολο να γινουν spoofed.

Οπως και να εχει, καμια μεθοδος δεν ειναι αδιαβλητη(ποσο μαλλον ο κωδικος που βλεπει ο διπλανος σου στο λεωφορειο), αλλα το να ριχνουμε τα βελη μονο προς τις βιομετρικες μεθοδους(που αυξησαν κατα μεγαλο ποσοστο τη χρηση κλειδωματος λογω ευκολιας/ταχυτητας και ετσι οι χρηστες ειναι πιο προστατευμενοι σε σχεση με το παρελθον που δεν χρησιμοποιουσαν συνηθως τιποτα) απλα δειχνει ενα ... κολλημα.

Δεν απαιτεί την συνδρομή του χρήστη και το αναφέρεις και εσύ παρακάτω.

Σχετικά με τις κάμερες κτλ αληθεύει με την μόνη διαφορά ότι ο ένας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και ο άλλος όχι.

Εστίασα στο συγκεκριμένο βιομετρικό γιατί αυτό έχουμε δει μέχρι τώρα στη χρήση.

Το να μην θέλει κάποιος να καταλάβει το πρόβλημα που υπάρχει με έναν σταθερό κωδικό, τον οποίο ξαναλέω αφήνεις παντού, δείχνει ένα κόλλημα που λες και εσύ. Και ας ξαναγράψω ότι δεν σε προστατεύει κανένας νόμος (ίσα ίσα σε υποχρεώνουν να τον "παραδώσεις").

Επίσης δεν μίλησα πουθενά για την ευκολία και ταχύτητα.

PS: Για να το κλείσουμε αυτό το "κόλλημα" μου είναι ο κωδικός που δεν αλλάζει και η προστασία που δεν υπάρχει. Αυτά τον κάνουν ευάλωτο.

Επεξ/σία από jmirko15

Το επόμενο στάδιο θα είναι να βγάζει το κινητό βελώνα και να ζητάει δείγμα DNA για να ξεκλειδώσει. Ανυπομονώ για το μέλλον!1!

γι' αυτούς που φοβούνται τις βελόνες θα δίνουν δείγμα ούρων... :P

1. Δεν απαιτεί την συνδρομή του χρήστη και το αναφέρεις και εσύ παρακάτω.

2.Σχετικά με τις κάμερες κτλ αληθεύει με την μόνη διαφορά ότι ο ένας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και ο άλλος όχι.

3.Εστίασα στο συγκεκριμένο βιομετρικό γιατί αυτό έχουμε δει μέχρι τώρα στη χρήση.

4. Το να μην θέλει κάποιος να καταλάβει το πρόβλημα που υπάρχει με έναν σταθερό κωδικό, τον οποίο ξαναλέω αφήνεις παντού, δείχνει ένα κόλλημα που λες και εσύ. Και ας ξαναγράψω ότι δεν σε προστατεύει κανένας νόμος (ίσα ίσα σε υποχρεώνουν να τον "παραδώσεις").

Επίσης δεν μίλησα πουθενά για την ευκολία και ταχύτητα.

1. Στο video που παρεθεσες και εγινε επιδειξη, απαιτουσε την συνδρομη του χρηστη.

Σε πιο advanced τεχνικες κλπ, ισως τα καταφερουν με ειδικα μηχανηματα και χωρις την βοηθεια του χρηστη κλπ.

Σιγουρα παντως ειναι πιο δυσκολο απο οτι με τον κωδικο που χωρις κανενα ειδικο μηχανημα μπορει να δει ο διπλανος σου στο λεωφορειο και να ξεκλειδωσει το κινητο σου.

2. Αν για καποιον λογο θεωρει καποιος οτι τα βιομετρικα χαρακτηριστικα δεν ειναι ασφαλη γιατι μενουν σταθερα, τοτε μπορει καλλιστα να αλλαξει τροπο κλειδωματος: να γυρισει στον κλασσικο κωδικο. (ασχετα που τον κλασσικο κωδικο θα τον βλεπει και ο διπλανος του στο λεωφορειο)

3. Μιλησες για ολα τα βιομετρικα χαρακτηριστικα:

Τώρα άμα κάποιος πιστεύει ότι τα βιομετρικά προσφέρουν ασφάλεια.. /facepalm

4. Η αληθεια ειναι οτι η εισαγωγη τροπων ξεκλειδωματος μεσω βιομετρικων χαρακτηριστικων ΑΥΞΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ κατακορυφα το ποσο προστατευμενοι ειναι οι χρηστες , μονο και μονο επειδη το χρησιμοποιουν πολυ περισσοτερο απο οτι πριν που συχνα δεν επελεγαν κανενα κλειδωμα.

• Like 1

Η υπόθεση στα τελευταία δύο επεισόδια του House of Cards φανερώνει που χρησιμεύουν οι συνεχείς συλλογές και καταγραφές ψυχολογικών, ανθρωπομετρικών και συμπεριφορικών στοιχείων: δημιουργούν μοτίβα απαντητικότητας/συμπεριφοράς και βλεπουν πώς αυτά αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο. Πχ προβάλλεται μια διαφήμιση, μπορούν οι εταιρείες να δουν πώς αλλάζει η καταναλωτική σου (και η συνολική) σου συμπεριφορά και αναλόγως πουλάνε το συνολικό προφίλ σε εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν, πουλήσουν, χειραγωγήσουν κοκ Η αναγνώριση προσώπου είναι ένα ακόμα στοιχείο.

• Like 2

Παιδιά ξεκολλήστε λίγο με τις συνομοσιολογικές βλακείες.

Δεν θα σας το επιβάλλει με το ζόρι το τηλέφωνο να δώσετε αποτυπώματα ή την ίριδα η να σας σκανάρει το πρόσωπο!

Είχα και iPhone 6s και s7 edge και πότε δεν έδωσα αποτύπωμα.

Απλά θα σε ρωτήσει στην αρχή αν θέλεις και τέλος.

Μπορεί κάποιοι όντως να το θέλουν για λόγους ασφαλείας των δεδομένων τους...

Αν δε σε ρωτήσει και παρ´όλα αυτά αποθηκεύσει το αποτύπωμα σου είμαι σίγουρος οτι θα το καταλάβεις...

Αν δε σε ρωτήσει και παρ´όλα αυτά αποθηκεύσει το αποτύπωμα σου είμαι σίγουρος οτι θα το καταλάβεις...

Είναι δυνατόν να πάρει το αποτύπωμα σου στα κρυφά χωρίς τη συγκατάθεσή σου το κινητό ?

Πολλές ταινίες βλέπεις φίλε μου ...

Είναι δυνατόν να πάρει το αποτύπωμα σου στα κρυφά χωρίς τη συγκατάθεσή σου το κινητό ?

Πολλές ταινίες βλέπεις φίλε μου ...

Δεν είπα ότι γίνεται, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου.

Άσε την ειρωνία κατά μέρος και πες μου αν θα το καταλάβεις,αν γίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...