Προς το περιεχόμενο

Το Galaxy S8 θα χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και για mobile πληρωμές

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τώρα που θα κάνω το βήμα από Android σε iOS βγαίνει αυτό το smartphone;  Κλαψ λυγμ

Καλα κανεις αν και δεν μου αρεσει το ios γιατι θα κλαις τα λεφτα σου με το samy,για να ξεχασεις τo note που μπουρλοτιαζε βγαινει

Έτσι είναι τα προσωπικά μου δεδομένα και η ασφάλεια τους πάνω απ όλα και μην πεταχτεί κανας μ@λ@κας να μου πεί για τις 2153 φωτογραφίες που χω στο fb και στο insta καθώς και για το check in κάθε φορά που πάω τουαλέτα για τους ''φίλους'' μου το κάνω όχι για μένα....

• Like 2

Η επιτυχία η μεγάλη θα είναι να έχει ένα και μόνο κλείδωμα ή δύο αλλά δίχως την βοήθεια του pin. Βασικά εκεί πάει η τεχνολογία αλλά είναι νωρίς ακόμη.

Όσο για το τι μπορούν να μας κάνουν με τα φακελωμα θα ήθελα να διαβάσω μία άποψη από κάποιον που το κατέχει πραγματικά.

Δεν απαντας ομως σε αυτό που ο ιδος υποστηρίζεις,  ότι δεν προσφέρουν ασφαλεία.  Ξεκλειδωσες πολλα κιννητα μέχρι σήμερα που ηταν κλείδωμενα με δακτυλικο αποτύπωμα?  Είναι εντελώς βέβαιο κανενα,  ουτε πρόκειται.  Οκ αμα εισαι η νασα θα βρεις τρόπο να το ξεκλειδωσεις.  Ο μεσος νορμαλ άνθρωπος με τίποτα. 

Πες καλύτερα οτι έγραψες μια χαζομαρα έτσι για να την γράψεις.  Δε φταιω εγω που γραφω για 12χρονα, εσυ φταις που υποστηρίζεις προκλητικά ανυπαρκτα προβλήματα περι ασφαλείας. 

Έτσι είναι, άμα δεν είχα ιδέα και εγώ τα ίδια με εσένα θα έγραφα. Και επειδή δεν σε κόβω να ξέρεις να ψάχνεις online θα σου στείλω ένα απλό youtube βίντειο για να μπορείς να το παρακολουθήσεις. Δεν χρειάζεται να είσαι η "NASA".

https://www.youtube.com/watch?v=tj2Ty7WkGqk

Έχεις έναν κωδικό, τον οποίο δεν μπορείς να αλλάξεις ποτέ, μπορεί να υπάρχει ήδη και σε κάποια βάση (κράτος; ), δεν σε προστατεύει κανένας νόμος (ίσα ίσα σε υποχρεώνουν να τον "παραδώσεις") και τον αφήνεις παντού στο πέρασμα σου. Όντως ακούγεται ασφαλές.

Ας εχει ο,τι θελει. Και 10.000mAh μπαταρια.

Οσο η Lagsung συνεχιζει με το touchwiz, δεν αξιζουν ουτε 200€ τα κινητα της. (Επισης, σε ενα βαθμο, με ενοχλει και το οτι δε σου δινει το δικαιωμα να επιλεξεις το μοντελο με τον Snapdragon, αλλα εδω ειναι πιο μικρο το κακο)

Πειτε ο,τι θελετε. Ολοι το ξερουμε και εσεις ιδιως που εχετε πεταξει τα λεφτα σας εκει, αλλα σας ποναει και δε το παραδεχεστε.

Κανατε αρχηγους, εταιρειες που δε σεβονται και δεν ακουνε, παρα μονο στοχευουν τα gimmicky specs.

φιου..το 'βγαλα απο μεσα μου. Bye

Φίλε μου με αυτά που γράφεις δείχνεις πόσο άσχετος είσαι!

Μάλλον έχεις να πιάσεις samsung απο την εποχή του S5 ή αγοράζεις μόνο φτηνιάρικα των 150€ !

Πλέον το λειτουργικό λέγετε Grace UX και οχι touchwiz και δεν εχει καμμία σχέση με τα παλία.

Είναι πολύ γρήγορο και πολύ όμορφο χωρίς κανένα lag. Αν είναι δυνατόν να έχει lag το S8!

Αν δεν γνωρίζεις κάτι μην παραπληροφορείς ...

απονενοημένο βήμα αυτό που σκέφτεσαι..

"Κλαψ λυγμ" να δεις που θα κάνεις αν τελικά το κάνεις..

Καλα κανεις αν και δεν μου αρεσει το ios γιατι θα κλαις τα λεφτα σου με το samy,για να ξεχασεις τo note που μπουρλοτιαζε βγαινει

Περισσότερο λόγω δουλειάς σκέφτομαι την αλλαγή.  Χρειάζομαι οπωσδήποτε πρόσβαση στο email από το κινητό.  Ευτυχώς ή δυστυχώς χρησιμοποιούμε μια συγκεκριμένη εφαρμογή για email, calendar και τα σχετικά η οποία στο Android είναι επιεικώς απαράδεκτη με πάρα πολλά bug.

Έχω πάντως και την περιέργεια να μεταπηδήσω για πρώτη φορά στο iOS ως daily driver device.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι είναι, άμα δεν είχα ιδέα και εγώ τα ίδια με εσένα θα έγραφα. Και επειδή δεν σε κόβω να ξέρεις να ψάχνεις online θα σου στείλω ένα απλό youtube βίντειο για να μπορείς να το παρακολουθήσεις. Δεν χρειάζεται να είσαι η "NASA".

https://www.youtube.com/watch?v=tj2Ty7WkGqk

To video που παρεθεσες δεν επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου.

Απαιτει την συνδρομη του χρηστη για να κανουν mould το αποτυπωμα του.

Ειναι σαν να λεες οτι ο κωδικος ασφαλειας για ενα κινητο δεν προσφερει ασφαλεια, γιατι εχω δει βιντεο που ξεκλειδωνουν το κινητο ΑΦΟΤΟΥ ο χρηστης τους ειχε .. πει τον κωδικο ξεκλειδωματος!

Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που θα μπορουσε να φτιαξουν το αποτυπωμα βασει φωτογραφιων κλπ, οπως βεβαια και θα μπορουσαν να μαθουν τον κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου απλα απο μια καμερα ασφαλειας σε μια καφετερια/αεροδρομιο κλπ.

Για να στο πω διαφορετικα, καθε καφετερια ή αεροδρομιο ή μαγαζι με καμερα ασφαλειας μπορει να ξερει τον κωδικο ξεκλειδωματος των κινητων των χρηστων, αλλα εκει δεν βλεπω να εχεις προβλημα με θεματα ασφαλειας.

Ακομα και αυτος που καθεται διπλα σου στο λεωφορειο, μπορει να δει τον κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου σου. Δεν συμβαινει το ιδιο με το δακτυλικο αποτυπωμα που δεν μπορει να το αναπαραγει ο διπλανος στο λεωφορειο και να το ξεκλειδωσει.

Για αλλα βιομετρικα που μιλησες(πχ αναγνωριση ιριδας), ειναι ακομα πιο δυσκολο να γινουν spoofed.

Οπως και να εχει, καμια μεθοδος δεν ειναι αδιαβλητη(ποσο μαλλον ο κωδικος που βλεπει ο διπλανος σου στο λεωφορειο), αλλα το να ριχνουμε τα βελη μονο προς τις βιομετρικες μεθοδους(που αυξησαν κατα μεγαλο ποσοστο τη χρηση κλειδωματος λογω ευκολιας/ταχυτητας και ετσι οι χρηστες ειναι πιο προστατευμενοι σε σχεση με το παρελθον που δεν χρησιμοποιουσαν συνηθως τιποτα) απλα δειχνει ενα ... κολλημα.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3

Φίλε μου με αυτά που γράφεις δείχνεις πόσο άσχετος είσαι!

Μάλλον έχεις να πιάσεις samsung απο την εποχή του S5 ή αγοράζεις μόνο φτηνιάρικα των 150€ !

Πλέον το λειτουργικό λέγετε Grace UX και οχι touchwiz και δεν εχει καμμία σχέση με τα παλία.

Είναι πολύ γρήγορο και πολύ όμορφο χωρίς κανένα lag. Αν είναι δυνατόν να έχει lag το S8!

Αν δεν γνωρίζεις κάτι μην παραπληροφορείς ...

Καλα καλα. Οταν εχει να κανει με τεχνολογια laptop και smartphone, δεν υπαρχει κατι που να χανω. Οι μεγαλυτεροι reviewers το 'χουν πει. Ωραιο κινητακι, με δυνατα χαρακτηριστικα, ΑΛΛΑ η samsung δε ξερει ακομα να φτιαχνει software. Δες κανα βιντεο φιλαρακι στο youtube. Κινητα μισης αξιας του S7, το πατανε κατω. Ο exynos, στα games bugαρει καθε 2". 

Δε πειραζει ομως μωρε μωρε. Τουλαχιστον ειναι ομορφο το τζαμακι που εχεις γυρω γυρω κ γυαλιζει κ βλεπεις τη φατσουλα σου που εσκασες 700€.

• Like 1

GrigM είχες ποτέ σου ναυαρχίδα Samsung η έχεις άποψη μόνο από βιντεακια στο YouTube?

Γιατί εγώ είχα s6, s6 edge, s7 edge και δεν είχαν ίχνος lag!

Τις ανοησίες σου αλλού λοιπόν σε κανέναν άσχετο...

• Like 1

Εξαιρετικά ευάλωτο σε hacking. Αν σε αποκεφαλίσουν και κρατήσουν το κεφάλι μπροστά απο την συσκευή αποχαιρέτα για πάντα τα δεδομένα σου. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...