Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ενώ είχα αποφασίσει να αγοράσω τελικά το Xiaomi Redmi Note 4 από Ελλάδα, τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και παρήγγειλα το Samsung A5 (2017). Κυρίως λόγω του MIUI που το είχα δει σε κάτι Lenovo και δεν μου άρεσε καθόλου και λόγω της προκατάληψης με τα κινέζικα gadgets. Επίσης φοβήθηκα λίγο και τον επεξεργαστή (τον Helios).

Σήμερα το πρωί ένα φίλος που ασχολειται με τα κινητά μου είπε πως τα Xiaomi είναι πολύ καλύτερης ποιότητας απο τα Samsung και έχουν καλύτερο hardware και πως τα 100€ παραπάνω που έδωσα για το Α5 δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τίποτα.

Δεν έχω λάβει το κινητό ακόμη. Μου περνάει από το μυαλό να το ακυρώσω και να πάρω το Xiaomi Redmi 4 Note. Τι να κάνω (help!!);

Δημοσ.

Είχα πάντα Samsung αλλά με την άφιξη των xiaomi στην Ελλάδα πλέον μόνο xiaomi αλλά πρόσεξε.... Λόγο οικονομικών, αν είχα άνεση θα έπαιρνα ξανά Samsung.

Γενικά είναι καλά μηχανάκια τα xiaomi αλλά δεν συγκρίνονται με τα ακριβά της Samsung.

Στα 219 όμως πήρα, snapdragon 625 3/32 και 2.5d οθόνη, με 219 Samsung Δεν βρίσκεις με τέτοιες επιδόσεις.

Κράτησε το Α5.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις τα χρήματα για α5 και το παρήγγειλες, πες ότι είδες ένα όνειρο και ξύπνησες. Δεν ήταν τίποτα άλλο. Καλορίζικο

Δημοσ.

Εννοείται ότι το Samsung που πήρες είναι πολύ καλό τηλέφωνο, δεν μπορείς όμως να το συγκρίνεις με το xiaomi που έχει 200€ άλλο το ένα τηλέφωνο άλλο το άλλο να μου πεις για το mi5 οκ.

Ασχολούμαι με xiaomi από το 2014 και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά τους 150-200€ που δίνω είναι άριστα αλλά μέχρι εκεί έχουν τα αρνητικά τους, πχ κάμερα, αλλά σε γενικές γραμμές κολλήματα και lag δεν θα βρεις, από μπαταρία σκυλιά ίσως το μεγαλύτερο ατού.

Δημοσ.

250€ έπρεπε να είναι αλλά στα επώνυμα κινητά πληρώνεις αλλά πράγματα πχ διαφήμιση.

Και πολλά λες 250, 219 θα ήταν μια χαρά.

Δημοσ.

Αυτό με την μπαταρία που ειπώθηκε παραπάνω είναι πραγματικά μεγάλο πλεονέκτημα των xiaomi.

Τουλάχιστον στο redmi 4 που έχω , έχω πάθει πλάκα.

Και εγώ θα έλεγα xiaomi.

Δημοσ.

6:30 ώρες με φορ τζι συνέχεια και έχω ακόμα 28%, συν ότι το φορτώνω συνέχεια εφαρμογές. Xiaomi redmi 4 pro.

• Like 1
Δημοσ.

6:30 ώρες με φορ τζι συνέχεια και έχω ακόμα 28%, συν ότι το φορτώνω συνέχεια εφαρμογές. Xiaomi redmi 4 pro.

το Α5 2017 έχει ένα τικ καλύτερή μπαταρία απ το redmi 4 pro.

Δημοσ.

το Α5 2017 έχει ένα τικ καλύτερή μπαταρία απ το redmi 4 pro.

Δύσκολα... Χτες μου έβγαλε 9 ώρες, με τίποτα Samsung συσκευή δεν βγάζει τόσες ώρες. Στα χαρτιά ίσως έχει στην πράξη δύσκολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...