Lolarikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αφού λες ότι παίζεις LOL τότε θα ήτανε καλύτερο να πας σε CK104 με Outemu Red (CherryMX Replica) από το gearbest. Σχετικά με το Genesis που προτάθηκε, δεν αναφέρεται νομίζω κάπου στο προϊόν η κατασκευάστρια εταιρεία των διακοπτών, οπότε δεν μπορούμε να αποφανθούμε για την αξιοπιστία του προϊόντος. Mem-mechanical που είναι τεχνολογία μεμβράνης η οποία προσομοιώνει τους μηχανικούς διακόπτες, αξίζει και αυτή υποθέτω την έρευνά της από μέρους σου, αλλά προσωπικά δεν ξέρω τί παίζει εκεί. Υπάρχει ένα καλό σετάκι της Cooler Master μαζί με ποντίκι στο Skroutz που έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές. Cherry MX δεν αγοράζεις, μάρκες όπως Razer και Corser ξεφεύγουν στα μηχανικά πληκτρολόγια όσον αφορά στις τιμές, οπότε το όλο προϊόν χάνει το vfm του κατά την γνώμη μου. Εγώ είμαι κάτοχος εδώ και μερικές εβδομάδες του CK104 με Outemu Blue. Πολύ ικανοποιημένος, δεν είναι κάτι που χρειάζεσαι ας μην γελιόμαστε, αλλά είναι ωραία ρε φίλε η αίσθηση, έχει και τα εφεδάκια του και στην πληκτρολόγηση βοηθάει, θυμίζει λίγο γραφομηχανή. Τράβα μία μέρα Πλαίσιο, να δεις τί εστί Blue και Red και μετά αποφασίζεις τί σου ταιριάζει. Για να το φανταστείς ο Blue είναι clicky και θορυβώδης, και ο Red πιο αθόρυβος και καθόλου clicky. Υπάρχουν και άλλα λιγότερο δημοφιλή χρώματα διακοπτών. Τσέκαρέ τα. Σου λέω Πλαίσιο, γιατί εκεί στα ανοίγουνε και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, δηλαδή να τα πατήσεις, ώστε να καταλάβεις την αίσθηση.
venuets Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αφού λες ότι παίζεις LOL τότε θα ήτανε καλύτερο να πας σε CK104 με Outemu Red (CherryMX Replica) από το gearbest. Σχετικά με το Genesis που προτάθηκε, δεν αναφέρεται νομίζω κάπου στο προϊόν η κατασκευάστρια εταιρεία των διακοπτών, οπότε δεν μπορούμε να αποφανθούμε για την αξιοπιστία του προϊόντος. Mem-mechanical που είναι τεχνολογία μεμβράνης η οποία προσομοιώνει τους μηχανικούς διακόπτες, αξίζει και αυτή υποθέτω την έρευνά της από μέρους σου, αλλά προσωπικά δεν ξέρω τί παίζει εκεί. Υπάρχει ένα καλό σετάκι της Cooler Master μαζί με ποντίκι στο Skroutz που έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές. Cherry MX δεν αγοράζεις, μάρκες όπως Razer και Corser ξεφεύγουν στα μηχανικά πληκτρολόγια όσον αφορά στις τιμές, οπότε το όλο προϊόν χάνει το vfm του κατά την γνώμη μου. Εγώ είμαι κάτοχος εδώ και μερικές εβδομάδες του CK104 με Outemu Blue. Πολύ ικανοποιημένος, δεν είναι κάτι που χρειάζεσαι ας μην γελιόμαστε, αλλά είναι ωραία ρε φίλε η αίσθηση, έχει και τα εφεδάκια του και στην πληκτρολόγηση βοηθάει, θυμίζει λίγο γραφομηχανή. Τράβα μία μέρα Πλαίσιο, να δεις τί εστί Blue και Red και μετά αποφασίζεις τί σου ταιριάζει. Για να το φανταστείς ο Blue είναι clicky και θορυβώδης, και ο Red πιο αθόρυβος και καθόλου clicky. Υπάρχουν και άλλα λιγότερο δημοφιλή χρώματα διακοπτών. Τσέκαρέ τα. Σου λέω Πλαίσιο, γιατί εκεί στα ανοίγουνε και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, δηλαδή να τα πατήσεις, ώστε να καταλάβεις την αίσθηση. Motospeed Inflictor CK104 Gaming Mechanical Keyboard - BLUE SWITCH SILVER μολις εκανα παραγγελια. ειδα βιντεο στο γιουτιουμπ και ψιθυκα ! μου το πουλησαν εαν δεν μου κανει τελικος θα μπει αγγελια μιση τιμη ως συνιθως. Ευχαριστω τους φιλους για το χρονο που διεθεσαν
Lolarikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Έβαλες το έξτρα τρίευρο για τράκινγκ; Γιατί χωρίς tracking number ο τελώνης μπορεί να κάνει ότι θέλει, μέχρι και σπίτι του να το πάρει να παίζει αυτός! Από gearbest το χτύπησες;
billiboo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Motospeed Inflictor CK104 Gaming Mechanical Keyboard - BLUE SWITCH SILVER μολις εκανα παραγγελια. ειδα βιντεο στο γιουτιουμπ και ψιθυκα ! μου το πουλησαν εαν δεν μου κανει τελικος θα μπει αγγελια μιση τιμη ως συνιθως. Ευχαριστω τους φιλους για το χρονο που διεθεσαν εκτος κι αν σε ενοχλησει ο θορυβος τοτε θα εισαι πολυ ευχαριστημενος 1
venuets Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Έβαλες το έξτρα τρίευρο για τράκινγκ; Γιατί χωρίς tracking number ο τελώνης μπορεί να κάνει ότι θέλει, μέχρι και σπίτι του να το πάρει να παίζει αυτός! Από gearbest το χτύπησες; απο σκρουτζ το πηρα τριτη θα το παραλαβω. εκτος κι αν σε ενοχλησει ο θορυβος τοτε θα εισαι πολυ ευχαριστημενος δεν σε επιασα
Lolarikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Με γειά σου. Έκανες καλή επιλογή. Απλά το έξτρα εικοσιπενταράκι στον καταστηματάρχη μπορούσες να το είχες γλιτώσει, αλλά οκ καλά κάνεις, ενισχύεις την εγχώρια αγορά, αντί να τα δίνεις σου Κινέζους.
billiboo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 δεν σε επιασα λεω εκτος κι αν δεν αντεχεις τον ηχο των πληκτρων θα μηνεις πολυ ευχαριστημενος Με γειά σου. Έκανες καλή επιλογή. Απλά το έξτρα εικοσιπενταράκι στον καταστηματάρχη μπορούσες να το είχες γλιτώσει, αλλά οκ καλά κάνεις, ενισχύεις την εγχώρια αγορά, αντί να τα δίνεις σου Κινέζους. καλα βασικα οι κινεζοι τα περνουν ετσι κι αλλιως 1
venuets Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 λεω εκτος κι αν δεν αντεχεις τον ηχο των πληκτρων θα μηνεις πολυ ευχαριστημενος καλα βασικα οι κινεζοι τα περνουν ετσι κι αλλιως δεν εχω θεμα. και αυτο που εχω κανει ηχους
Lolarikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 καλα βασικα οι κινεζοι τα περνουν ετσι κι αλλιως Όντως έχεις δίκιο, απλά αντί να τα δίνουμε εμείς τα δίνει ο μαγαζάτορας.
venuets Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Με γειά σου. Έκανες καλή επιλογή. Απλά το έξτρα εικοσιπενταράκι στον καταστηματάρχη μπορούσες να το είχες γλιτώσει, αλλά οκ καλά κάνεις, ενισχύεις την εγχώρια αγορά, αντί να τα δίνεις σου Κινέζους. ειμαι με ενα πληκτρολογιο που μου σπαει τα νευρα γιατι δεν δουλευει σωστα. οποτε δεν πειμενω παραπανω απο 5 μερες (btw ημουν ισπανια και παραγγειλα απο E-bay απο κινα και σε 3 -7 μερες παρελαβα αρκετες φορες! ελλαδαρααααα μονο ενα μηνα τελωνιο) ειμαι με ενα πληκτρολογιο που μου σπαει τα νευρα γιατι δεν δουλευει σωστα. οποτε δεν πειμενω παραπανω απο 5 μερες (btw ημουν ισπανια και παραγγειλα απο E-bay απο κινα και σε 3 -7 μερες παρελαβα αρκετες φορες! ελλαδαρααααα μονο ενα μηνα τελωνιο) μεχρι και turbo x ημουν ετοιμος να παρω σημερα !!! οποτε 1
venuets Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 http://www.gearbest.com/keyboards/pp_298471.html?wid=21διαφορα μλπε διακοπτων με κοκκινους ;
billiboo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8n2Yt4aajfE δες εδω το unboxing του σωτου μπορει να σε βοηθησει 1
Doctor Who1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :PP !!!! Λοιπόν θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Ψάχνω μεταχειρισμένο μηχανικό πληκτρολόγιο και έχω 2 προτάσεις στα 60 ευρώ το κάθε ένα. Πρόκειται για καθημερινή χρήση σε 2 πλατφόρμες λογισμικού (Linux&Windows). Kαι τα 2 πληκτρολόγια δεν έχουν αποδείξεις γιατί έχουν πεταχτεί όπως μου έχουν πει . Προορίζεται για γράψιμο , παιχνίδια (όχι τα βαριά) και στο "τσακίρ κέφι" καμιά επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο. Tα πληκτρολόγια είναι :CoolerMaster XTi Brown vs Logitech G410 (RGB) ROMER-G Επειδή είμαι σε δίλλημα , η άποψή σας μπορεί να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο.
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :PP !!!! Λοιπόν θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Ψάχνω μεταχειρισμένο μηχανικό πληκτρολόγιο και έχω 2 προτάσεις στα 60 ευρώ το κάθε ένα. Πρόκειται για καθημερινή χρήση σε 2 πλατφόρμες λογισμικού (Linux&Windows). Kαι τα 2 πληκτρολόγια δεν έχουν αποδείξεις γιατί έχουν πεταχτεί όπως μου έχουν πει . Προορίζεται για γράψιμο , παιχνίδια (όχι τα βαριά) και στο "τσακίρ κέφι" καμιά επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο. Tα πληκτρολόγια είναι :CoolerMaster XTi Brown vs Logitech G410 (RGB) ROMER-G Επειδή είμαι σε δίλλημα , η άποψή σας μπορεί να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο. φιλε μου δεν θα πηγαινα σε κανενα λογο μεταχειρισμενου. θα ελεγα να παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/9730876/Motospeed-Inflictor-CK104.html?from=autocomplete&keyphrase=motospeed+ck104+inflictor το πηρα και εγω και ειλικρινα ειμαι πολυ ευχαριστημενος! εαν δεν το βιαζεσαι μπορεις να το παρεις απεξω με 40 ευρω
Ablaoublas_542 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :PP !!!! Λοιπόν θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Ψάχνω μεταχειρισμένο μηχανικό πληκτρολόγιο και έχω 2 προτάσεις στα 60 ευρώ το κάθε ένα. Πρόκειται για καθημερινή χρήση σε 2 πλατφόρμες λογισμικού (Linux&Windows). Kαι τα 2 πληκτρολόγια δεν έχουν αποδείξεις γιατί έχουν πεταχτεί όπως μου έχουν πει . Προορίζεται για γράψιμο , παιχνίδια (όχι τα βαριά) και στο "τσακίρ κέφι" καμιά επεξεργασία φωτογραφίας-βίντεο. Tα πληκτρολόγια είναι :CoolerMaster XTi Brown vs Logitech G410 (RGB) ROMER-G Επειδή είμαι σε δίλλημα , η άποψή σας μπορεί να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο. Το coolermaster ειναι σαφως ανωτερο, οι διακοπτες αυτοι ομως δεν ειναι για ολους, δηλαδη μπορει να μην σου αρεσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα