Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα HP Compaq CQ58 που ειχε προεγκατεστημενα τα Windows 8 αλλα του χα περασει τα windows 7 απο τοτε που το χα παρει... τοσο καιρο (τα 2-3 αυτα χρονια) δουλευε οκ.. χτες το ανοιξα και κολλησε στο λογοτυπο των windows..

Το ανοιγοκλεισα αρκετες φορες, αλλα καθε φορα εκανε τ ιδιο..

Αποσυνδεσα το ποντικι, εβγαλα την μπαταρια εκανα διαφορα τετοια αλλα διχως αποτελεσμα..

Το αφησα ενα 5ωρο μηπως κ γινει κατι αλλα μετα απο καποιο διαστημα εκανε μονο του επανεκκινηση, κολλαγε στην μαυρη οθονη με το λογοτυπο των windows ξανα και παλι τα ιδια απ την αρχη..

Πατησα F8 επελεξα safe mode με/χωρις δικτυο/με γραμμη εντολων, φορτωνει και κολλαει χωρις να κανει τπτα..

Επελεξα Ενεργοποιηση καταγραφης ενεργειων εκκινησης και Κατασταση εντοπισμου σφαλματων και βγαζει παλι το λογοτυπο των windows και κολλαει εκει..

Βαζω το cd που με τα Widnows 7 που του χα περασει και παταω επιδιορθωση και μου βγαζει το εξης μνμα

"Αυτη η εκδοση Επιλογων αποκαταστασης συστηματος δεν ειναι συμβατη με την εκδοση των Windows που προσπαθειτε να επιδιορθωσετε. Δοκιμαστε να χρησιμοποιησετε εναν δισκο που ειναι συμβατος με αυτην την εκδοση των Windows."

Οταν ομως παταω το F8 πανω πανω πριν επιλεξω κατι λεει

"Επιλογες για προχωρημενους για: Windows 7"

Πατησα F2 επελεξα Hard Drive Check και βγαζει την παρακατω εικονα..

Εχω απελπιστει επειδη εχω πολλα αρχεια μεσα που μου χρειαζονται..

Μπορειτε να βοηθησετε?

Δεν το εχω κοπανησει καθολου, το καθαρισα με νωπο πανι οπως παντα.. δν μπορω να καταλαβω τι επαθε στα καλα καθουμενα.

Δεν εχω κανει τπτα στ Startup Menu φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια..

post-283949-0-05875900-1489855315_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε πρωτη φαση ανεβασε το μηχανημα με ενα linux cd π.χ ubuntu ή gparted και τρεξε διαγνωστικα δισκων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...