Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Παιδια, εχω νεοτερα. Ηρθε το κινητο συνεργειο της carglass, μεσα σε μια ωρα το ειχε φτιαξει, στο χωρο που εχω παρκαρισμενο το αμαξι!

Το αποτελεσμα, πολυ καλο. Βασικα, ειναι πλεον εντελως λειο, και 'επουλωμενο' το σημειο που ειχε προβλημα με το θραυσμα.

Βεβαια, αν το δεις απο μεσα, η απεξω απο γωνια, φαινεται εσωτερικα, ενα μικρο σημαδακι. Οπως μου εξηγησαν, ειναι οτι σε εκεινο το σημειο ειναι η μεμβρανη που πειραχτηκε, και αυτο δεν μπορει να γινει. Αλλα το κρυσταλλο πλεον ειναι οκ. Μου ειπαν και αυτοι, οπως και αρκετοι συμφορουμιτες, οτι συν το χρονω, σιγουρα θα εξελισσονταν το σημαδι...οποτε καλυτερα που εδρασα τωρα.

Γενικα, πολυ ευχαριστημενος με carglass.

Εντος της ημερας φιξαρισμα, πολυ καλο αποτελεσμα, δεν πληρωσα τιποτα, πολυ οργανωμενοι, επισκευη στον χωρο μου, καμια ταλαιπωρια, ελυσα το προβλημα που ειχα! Τι αλλο να ζητησει κανεις;;;;

Να λεμε και κανενα καλο, γιατι απο μη-επαγγελματιες, δυστυχως χορτασαμε στην Ελλαδα....

:)

Σε καλυψαν χωρις να το σπασεις; Εμενα παντως εχει πολλες γρατζουνιες απο προκατοχο κ υαλοκαθαριστηρες σε σημειο που μερα με ηλιο και βραδυ.μειωνεται πολυ η ορατοτητα

Δημοσ.

Παιδες φταινε και τα πλυντήρια. Το πήγαινα σε εναν και παιρνουσε ολα τα τζαμπια με αζαξ και χαρτι κουζινας.Τον σταματησα επιτοπου του την είπα κιολας πως ετσι θα αφησεις παντου χνουδι και σημαδια. Φανταστείτε ποσα αμάξια μπορεί να αφησε μικρες αράχνες πανω. Που αν δεν το χτυπησει ο ηλιος δεν φαινονται.

Ολοι ανοιγουν πλυντήρια και νοκιζουν οτι πλενουν αμαξι, με ενα σφουγγαρι, κουβα και αζαξ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ParhsG είπε

Σε καλυψαν χωρις να το σπασεις; Εμενα παντως εχει πολλες γρατζουνιες απο προκατοχο κ υαλοκαθαριστηρες σε σημειο που μερα με ηλιο και βραδυ.μειωνεται πολυ η ορατοτητα

Ναι! Νομιζα κι εγω οτι η αντιστοιχη καλυψη, αφορα μονο πληρη αντικατασταση, και το σκεφτομουν, οσο κι αν δεν θα μου κοστιζει, να αλλαξω παρμπριζ για μια μικροθραυση.

Αλλα τελικα καλυπτουν + επισκευη.

Αν δεν επαιρνε επισκευη βεβαια, θα μου το ελεγαν. Μπορουσε να γινει, και οντως εγινε.

9 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Παιδες φταινε και τα πλυντήρια. Το πήγαινα σε εναν και παιρνουσε ολα τα τζαμπια με αζαξ και χαρτι κουζινας.Τον σταματησα επιτοπου του την είπα κιολας πως ετσι θα αφησεις παντου χνουδι και σημαδια. Φανταστείτε ποσα αμάξια μπορεί να αφησε μικρες αράχνες πανω. Που αν δεν το χτυπησει ο ηλιος δεν φαινονται.

Ολοι ανοιγουν πλυντήρια και νοκιζουν οτι πλενουν αμαξι, με ενα σφουγγαρι, κουβα και αζαξ

Χμ....οχι οτι βαζω αζαξ, αλλα...κανει ζημια; Δεν μιλαμε για...πλαστικη οθονη lcd....κανει ζημια το αζαξ στα τζαμια του αυτοκινητου; Ή δινεις εμφαση στο χαρτι κουζινας; Παντως, για να σκουπισει υπολλειμματα απο το παρμπριζ χτες ο υπαλληλος της carglass, τοπικα, με χαρτι κουζινας το εκανε....

Δημοσ.

Καλύτερα νερο και πανι μικροινων. Κάπου εδω μεσα εχει θεμα για το σωστο πλησιμο.

Σκέψου οτι τα γυαλια ορασεως ηλιου ποτε δεν τα κάνουν με χαρτι κουζινας. Να μου πεις αλλος γυαλι αλλα αν στο αλλαξαν βαλε καινουργιους υαλοκαθαριστήρες και τα τζαμι με πανί και απλο νερό

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται να βγάλει γρατζουνιές (όχι βαθιές) από το παρμπρίζ γιατί ενοχλούν (το έχω και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα) μπορεί να κάνει μια αναζήτηση στα αγγλικά για - Διοξείδιο του Δημητρίου - αυτή την συγκεκριμένη σκόνη χρησιμοποιούν πολλοί στο εξωτερικό για να διορθώσουν ελαφριές γρατζουνιές στα αυτοκίνητα τους (τζάμια μόνο)  με εντελώς χαμηλό κόστος, λίγα πράγματα που μπορώ να προσφέρω είναι ότι αν το κάνετε προσέχετε τα παρακάτω. Υπάρχει και σε κιτ.

Εφαρμόζεται με ζεστό Νερο σε μπουκάλι που ψεκαζει για να κάνει την σκόνη ζεστό μίγμα και να κάνει αυτήν την δουλειά.

Το αμάξι να είναι σε ίσκιο γιατί η τριβή αυτής της σκόνης με μηχάνημα + το ζεστό νερό που ρίχνεται συνέχεια προκαλεί μεγάλες θερμοκρασίες και αν δεν προσέξετε μπορεί να σπάσει το τζαμί (εδώ μπορεί να έχετε μηχάνημα μέτρησης θερμοκρασίας με laser) 

Προσοχή: καλύψτε το αυτοκίνητο με ναιλον γιατί θα πεταχτεί το μίγμα παντού και μην το κάνετε κοντά σε τοίχους και αλλά οχήματα γιατί θα κλαίνε για να το βγάλουν.

Εαν το γκουγκλαρετε παραπάνω θα δείτε τι να προσέξετε παραπάνω κατά την εφαρμογή, δεν ξέρω αν υπάρχουν επαγγελματίες που το κάνουν αυτό στην Ελλάδα αλλά από την αντικατάσταση και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν οι μεγάλες εδώ εταιρίες είναι κάτι που δεν κάνουν Ελλάδα σίγουρα  (λογικά γιατί βγάζουν κέρδος με το να πουλανε τζαμια από το να κάνουν αυτήν την εφαρμογή η αν έχουν είναι πανάκριβη)

Δεν ξέρω αν άνοιξα πόρτες για κάποιους και έκλεισα για κάποιους άλλους.

Ότι είπα πιο πάνω είναι καθαρά πράγματα που έχω διαβάσει και έχω δει σε βίντεο του εξωτερικού και δεν τα έχω εφαρμόσει στην πραγματικότητα στο δικό μου αυτοκίνητο αλλά το έχουν κάνει άλλοι στα δικά τους. Ελπίζω όσοι ψάξετε και βρείτε την λύση με χαμηλό κόστος να το καταφέρετε, δεν είμαι γνώστης έτσι αν ρωτήσετε κάτι παραπάνω δεν θα μπορώ να σας απαντήσω, να έχετε καλή μέρα! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Γιατί?

Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί τόσο γιατί η προσοχή μου πάει στον δρόμο όταν οδηγάω 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...