Cosmonaut21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Όπως γράφω στον τίτλο έχω μερικές πολύ επιφανειακές γρατζουνιές στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Υπάρχει περίπτωση να φύγουν με κάποιο προϊόν; Έχει δοκιμάσει κανείς να επιδιορθώσει κάτι παρόμοιο; Επειδή είναι γυαλί και όχι λαμαρίνα,δε γνωρίζω τι μπορώ να κάνω αλλά θα ήθελα να φύγουν εάν γίνεται γιατί τώρα με τον ήλιο ειδικά στο κομμάτι μπροστά στη θέση του οδηγού χτυπάνε στο μάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε σε αυτους http://www.carglass.gr/?ins=pdb&gclid=CjwKEAjwtbPGBRDhoLaqn6HknWsSJABR-o5sPfZyZkDzXSkFEs2fuSd-uqPOSI4_w5h0OLW689iFUhoC95rw_wcB
teddy71 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αμα εχεις στην ασφαλεια θραύση κρυστάλλων συννενοησου και άλλαξε το παρμπριζ, θα σου βγει και τζάμπα έτσι. Αν οι γρατσουνιές είναι στο υψος το ματιών του οδηγού νομιζω δέν το επιδιορθώνουν 2
Knight of Mercy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μόνο η Rolls Royce και η Bentley "γυαλίζουν" τα παρπρίζ των πελατών τους. Η διαδικασία πραγματοποείται με ειδικά πετρώματα η σύνθεση των οποίων κρατείται μυστική.Πας για αλλαγή παρμπρίζ. Αν δεν έχεις θραύση κρυστάλλων, φρόντισε στην επόμενη ανανέωση να την προσθέσεις. Αν είσαι "τυχερός" και δεν γίνει προασφαλιστικός έλεγχος μετά λίγες ημέρες ενεργοποιείς τη κάλυψη (προφανώς όχι αμέσως δηλ. με την ασφάλιση γιατί θα "ψαχτεί"). Υπόψη ότι θα πρέπει το παρμπρίζ να έχει χτύπημα και όχι γρατζουνιές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μόνο η Rolls Royce και η Bentley "γυαλίζουν" τα παρπρίζ των πελατών τους. Η διαδικασία πραγματοποείται με ειδικά πετρώματα η σύνθεση των οποίων κρατείται μυστική. Πας για αλλαγή παρμπρίζ. Αν δεν έχεις θραύση κρυστάλλων, φρόντισε στην επόμενη ανανέωση να την προσθέσεις. Αν είσαι "τυχερός" και δεν γίνει προασφαλιστικός έλεγχος μετά λίγες ημέρες ενεργοποιείς τη κάλυψη (προφανώς όχι αμέσως δηλ. με την ασφάλιση γιατί θα "ψαχτεί"). Υπόψη ότι θα πρέπει το παρμπρίζ να έχει χτύπημα και όχι γρατζουνιές. Συνηθως γινεται ελεγχος πριν τηην ασφαλιση για θραυση κρυσταλλων αλλα ειναι και θεμα ασφαλιστη με ποιο τροπο θα βγαλει τις φωτογραφιες . Ειχα παλια προσωπικη εμπιρια . Το να φαινεται χτυπημενο το παρπριζ ειναι πολυ ευκολο για αυτους που το επισκευαζουν ή το αλλαζουν . Εχουν τον τροπο τους ... 1
Knight of Mercy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Συνηθως γινεται ελεγχος πριν τηην ασφαλιση για θραυση κρυσταλλων αλλα ειναι και θεμα ασφαλιστη με ποιο τροπο θα βγαλει τις φωτογραφιες . Ειχα παλια προσωπικη εμπιρια . Το να φαινεται χτυπημενο το παρπριζ ειναι πολυ ευκολο για αυτους που το επισκευαζουν ή το αλλαζουν . Εχουν τον τροπο τους ... ΠΟΤΕ προσθήκη κάλυψης κατα τη διάρκεια Συμβολαίου (κτυπάνε συναγερμοί). Λίγο πριν την ανανέωση όμως, περνάει "εύκολα". Γραμμή με κιμωλία πριν τη φωτογράφηση (έγινε γνωστό όμως) Θα "καώ" με αυτά που γράφω, τελικά ................ 2
Cosmonaut21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μην ανησυχείτε.Έχω ήδη κάλυψη για θραύση κρυστάλλων.Επειδή όμως μιλάμε για γρατζουνιές όπως είπα δε νομίζω να δεχτούν αλλαγή. Τη λύση βέβαια για σπάσιμο την έχω διαβάσει και αλλού αλλά δε μου πάει η καρδιά 1
futureshock Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μην ανησυχείτε.Έχω ήδη κάλυψη για θραύση κρυστάλλων.Επειδή όμως μιλάμε για γρατζουνιές όπως είπα δε νομίζω να δεχτούν αλλαγή. Τη λύση βέβαια για σπάσιμο την έχω διαβάσει και αλλού αλλά δε μου πάει η καρδιά Ποιος θα σου πει οχι ; Το καταστημα που θα βγαλει λεφτα απο την αλλαγη παρπριζ ; Ενας γνωστος μου προχθες αλλαξε το παρπριζ του επειδη ειχε γρατσουνιες, Το σκεφτομαι και γω επειδη και το δικο μου ειναι "καπως" 1
mindreader Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/3/2017 στις 7:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Δοκιμασε σε αυτους http://www.carglass.gr/?ins=pdb&gclid=CjwKEAjwtbPGBRDhoLaqn6HknWsSJABR-o5sPfZyZkDzXSkFEs2fuSd-uqPOSI4_w5h0OLW689iFUhoC95rw_wcB Εχω κανει πολλες αναζητησεις στο insomnia, περι carglass, και μου κανει εντυπωση οτι για μια πανελλαδικη αλυσιδα με τοσα καταστηματα σε ολη τη χωρα, δεν υπαρχει ενα σχετικο νημα. Ψαχνω γνωμες εδω κι εκει... Γιαννη κανουν καλη δουλεια; Ξερει κανεις αλλος για carglass? Εχει ενα μικρο θραυσμα στο παρμπριζ μου, περιπου στο κεντρο, και σκεφτομαι να απευθυνθω σε αυτους. Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον γι'αυτη τη δουλεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mindreader είπε Εχω κανει πολλες αναζητησεις στο insomnia, περι carglass, και μου κανει εντυπωση οτι για μια πανελλαδικη αλυσιδα με τοσα καταστηματα σε ολη τη χωρα, δεν υπαρχει ενα σχετικο νημα. Ψαχνω γνωμες εδω κι εκει... Γιαννη κανουν καλη δουλεια; Ξερει κανεις αλλος για carglass? Εχει ενα μικρο θραυσμα στο παρμπριζ μου, περιπου στο κεντρο, και σκεφτομαι να απευθυνθω σε αυτους. Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον γι'αυτη τη δουλεια. ...Ευτυχως δεν τους εχω χρειαστειι ακομα φιλε μου αλλα εχω ακουσει καλα λογια . 1
mindreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαινονται πολυ οργανωμενοι παντως. Εμαθα, δεν το ηξερα, οτι εχουν μεχρι και κινητο συνεργειο, που μπορει να κανει μικροεπισκευες, μεχρι και ολικη αντικατασταση, στον χωρο σου!!! Να μην πας καν απο τα γραφεια τους. Επισης μου ειπαν, οτι εχουν απλουστευθει πλεον οι διαδικασιες για την θραυση κρυσταλλων-αντικαταστασεις-επισκευες. Τους εστειλα σκαναρισμενα ασφαλιστηριο και αδεια κυκλοφοριας, και αυτοι απευθειας κανουν αιτημα ηλεκτρονικα στην ασφαλιστικη. Μπορει να εχουν και απαντηση/εγκριση, μες την μερα!!! Τοσο απλα και γρηγορα. Για να δουμε, ειναι σε εξελιξη η διαδικασια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από mindreader
bromiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 19/3/2017 στις 3:27 ΜΜ, Cosmonaut21 είπε Μην ανησυχείτε.Έχω ήδη κάλυψη για θραύση κρυστάλλων.Επειδή όμως μιλάμε για γρατζουνιές όπως είπα δε νομίζω να δεχτούν αλλαγή. Και αν εντελώς τυχαία που πέσει από τον πρώτο όροφο του σπιτιού σου ένα σφυράκι (που κάρφωνες εντελώς τυχαία μια πρόκα) επάνω στο παρμπρίζ και κάνει μια τρύπα ΝΑ με το συμπάθιο, χωρίς να γρατσουνίσει οτιδήποτε άλλο μια χαρά θα το δεχτούν…. Δηλαδή, σπάς’ το μόνος σου και αντικατέστησε το…
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Για γρατσουνιές μην τους πεις. Μπορει να ριξουν το φταίξιμο σε σενα ειδικα αν δεν αλλαζεις συχνα υαλοκαθαριστήρες. Που ειναι ο κυριως λογος. Αν σε ρωτησουν κάθε πότε τους αλλαζεις, πες τους μετα το καλοκαιρι. Συνηθως το καλοκαιρι λογο ζεστης ξεραίνονται Η carglass οντως εχει κινητο συνεργείο αλλα ερχονται βγαζουν φωτο και μετα μολις πάρουν εγκριση σου λενε ποτε θα στο αλλαξουν. Οτι ειναι μπροστα στην ορατότητα του οδηγου δεν το επιδιορθώνουν. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Από έξω προς τα μέσα μου έχουν πει για να καλύπτει η ασφάλεια ;
mindreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια, εχω νεοτερα. Ηρθε το κινητο συνεργειο της carglass, μεσα σε μια ωρα το ειχε φτιαξει, στο χωρο που εχω παρκαρισμενο το αμαξι! Το αποτελεσμα, πολυ καλο. Βασικα, ειναι πλεον εντελως λειο, και 'επουλωμενο' το σημειο που ειχε προβλημα με το θραυσμα. Βεβαια, αν το δεις απο μεσα, η απεξω απο γωνια, φαινεται εσωτερικα, ενα μικρο σημαδακι. Οπως μου εξηγησαν, ειναι οτι σε εκεινο το σημειο ειναι η μεμβρανη που πειραχτηκε, και αυτο δεν μπορει να γινει. Αλλα το κρυσταλλο πλεον ειναι οκ. Μου ειπαν και αυτοι, οπως και αρκετοι συμφορουμιτες, οτι συν το χρονω, σιγουρα θα εξελισσονταν το σημαδι...οποτε καλυτερα που εδρασα τωρα. Γενικα, πολυ ευχαριστημενος με carglass. Εντος της ημερας φιξαρισμα, πολυ καλο αποτελεσμα, δεν πληρωσα τιποτα, πολυ οργανωμενοι, επισκευη στον χωρο μου, καμια ταλαιπωρια, ελυσα το προβλημα που ειχα! Τι αλλο να ζητησει κανεις;;;; Να λεμε και κανενα καλο, γιατι απο μη-επαγγελματιες, δυστυχως χορτασαμε στην Ελλαδα.... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από mindreader 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα