Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτές είναι απαντήσεις όχι δικηγόρος κλπ.

Σωστό κ αυτό αλλά θέλω vdsl, η 4ΝΕΤ Τούμπα κ Χαρίλαου ούτε σε δύο χρόνια, ακόμα κέντρο βρίσκεται.

120 ευρώ είναι 12 ευρώ το μήνα σωστά; αν κάτσω σε αυτούς όμως θα δώσω 19Χ22.90... Για κάτι που δεν με καλύπτει.

Αν έχει νέες καμπίνες στην περιοχή σου μπορείς να πάρεις και από forthnet (μέσω χονδρικής)

Είσαι σίγουρος ότι δίνει ο οτε 30 η 50?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν έχει νέες καμπίνες στην περιοχή σου μπορείς να πάρεις και από forthnet (μέσω χονδρικής)

Είσαι σίγουρος ότι δίνει ο οτε 30 η 50?

δεν δινει ρε συ η 4νετ τους πηρα χιλια τηλεφωνα...εχουμε νεες καμπινες ναι !!

• Moderators
Δημοσ.

δεν δινει ρε συ η 4νετ τους πηρα χιλια τηλεφωνα...εχουμε νεες καμπινες ναι !!

Ο οτε βγάζει κανονικά διαθεσιμότητα? Πχ εγώ στα όρια Τούμπα - πυλαια οποίο κατάστημα Γερμανό ρώτησα όλοι λένε ότι μπορώ να βάλω 30 αρι αλλά ούτε καμπίνες έχω κοντά ούτε διαθεσιμότητα δίνει στο site του ΟΤΕ

Δημοσ.

Ο οτε βγάζει κανονικά διαθεσιμότητα? Πχ εγώ στα όρια Τούμπα - πυλαια οποίο κατάστημα Γερμανό ρώτησα όλοι λένε ότι μπορώ να βάλω 30 αρι αλλά ούτε καμπίνες έχω κοντά ούτε διαθεσιμότητα δίνει στο site του ΟΤΕ

Ναι στον ΟΤΕ το είδαμε... Κήπος καλού κοντά κ βγάζει έως 30. Δεν ξέρω μπορεί και να έγραψε βλακειες το μηχάνημα, πάντως η ταχύτητα είναι χάλια της 4νετ.

• Moderators
Δημοσ.

Στην Αναξίμανδρου από Πλαστήρα προς νέα Ελβετία έχει, από την άλλη μεριά δεν έχει κάτι από ότι άκουσα ξεκίνησαν σιγά σιγά τα έργα και έρχονται προς τα εμάς (εγώ είμαι Αναξιμενους)

Και δεν είναι θέμα forthnet αλλά μεγάλης απόστασης από αστικό κέντρο για αυτό και χάλια ταχύτητες εγώ παίζω 8,5 περίπου

Δημοσ.

Στην Αναξίμανδρου από Πλαστήρα προς νέα Ελβετία έχει, από την άλλη μεριά δεν έχει κάτι από ότι άκουσα ξεκίνησαν σιγά σιγά τα έργα και έρχονται προς τα εμάς (εγώ είμαι Αναξιμενους)

Και δεν είναι θέμα forthnet αλλά μεγάλης απόστασης από αστικό κέντρο για αυτό και χάλια ταχύτητες εγώ παίζω 8,5 περίπου

εγω ειμαι κοντα στην καναρη αν ξερεις...αλλα πανω απο 14 δεν εχω δει ποτε.

• Moderators
Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι εκει δεν εχουν μπει καμπινες ακομα αν εισαι κατω απο 800 μετρα απο το αστικο κεντρο τοτε ισως σου δωσει vdsl απο αστικο κεντρο , βεβαια αν παρεις απο αστικο κεντρο παλι δεν ειναι εγγυημενο οτι θα κλειδωσεις στην ονομαστικη ταχυτητα του πακετου σου

Δημοσ.

Απο οσο θυμαμαι εκει δεν εχουν μπει καμπινες ακομα αν εισαι κατω απο 800 μετρα απο το αστικο κεντρο τοτε ισως σου δωσει vdsl απο αστικο κεντρο , βεβαια αν παρεις απο αστικο κεντρο παλι δεν ειναι εγγυημενο οτι θα κλειδωσεις στην ονομαστικη ταχυτητα του πακετου σου

Στο Γερμανο δουλευει ενας τυπους που μενει απεναντι μου και κλειδωνει στα 27 με την 30αρα. Απλα αυτος μενει απο την απεναντι πλευρα γιαυτο δεν ξερω τι παιζει.

ΤΕσπα η 4ΝΕΤ ποτε θα βαλει vdsl  ξερεις ;

• Moderators
Δημοσ.

Στο Γερμανο δουλευει ενας τυπους που μενει απεναντι μου και κλειδωνει στα 27 με την 30αρα. Απλα αυτος μενει απο την απεναντι πλευρα γιαυτο δεν ξερω τι παιζει.

ΤΕσπα η 4ΝΕΤ ποτε θα βαλει vdsl ξερεις ;

Δεν βάζει η forthnet ο οτε πρέπει να κάνει αναβάθμιση στο δίκτυο (να σκάψουν και να βάλουν νέες καμπίνες) αλλιώς να είσαι σε απόσταση λιγότερο του 1κμ από το αστικό κέντρο

Βρες τηλέφωνο του ΟΤΕ στην οικοδομή σου και δες αν βγάζει διαθεσιμότητα στη σελίδα του ΟΤΕ

Στη forthnet δοκίμασες αν σου δίνουν διαθεσιμότητα?

Δημοσ.

Δεν βάζει η forthnet ο οτε πρέπει να κάνει αναβάθμιση στο δίκτυο (να σκάψουν και να βάλουν νέες καμπίνες) αλλιώς να είσαι σε απόσταση λιγότερο του 1κμ από το αστικό κέντρο

Βρες τηλέφωνο του ΟΤΕ στην οικοδομή σου και δες αν βγάζει διαθεσιμότητα στη σελίδα του ΟΤΕ

Στη forthnet δοκίμασες αν σου δίνουν διαθεσιμότητα?

Στη 4νετ δεν δίνει... Στον ΟΤΕ δίνει από την απεναντι πλευρά.. Περίεργο.

• Moderators
Δημοσ.

Στη 4νετ δεν δίνει... Στον ΟΤΕ δίνει από την απεναντι πλευρά.. Περίεργο.

Αν είσαι σε πολυκατοικία βρες κάποιον στην ίδια οικοδομή και δοκίμασε στη σελίδα του ΟΤΕ

Δημοσ.

Αν είσαι σε πολυκατοικία βρες κάποιον στην ίδια οικοδομή και δοκίμασε στη σελίδα του ΟΤΕ

Δεν έχει κανένας ΟΤΕ, τα ξέρω αυτά... Τα έχω ψάξει από πριν.

Ο οτε δίνει διαθεσιμότητα έως 30 πάντως στην γωνία σε άλλη διεύθυνση.

Δημοσ.

Η γωνία δε σε καλύπτει μπορεί να περνει από αλλού, πάρε και ρώτα για σίγουρα

Θα πάω στον ΟΤΕ να μάθω... Το θέμα είναι πως φεύγω από τους ερασιτέχνες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...