vairass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τεσσερις (νομιμες) επιλογες εχεις: 1. Μενεις εκει που εισαι 2. Φευγεις πληρωνοντας το προβλεπομενο προστιμο 3. Περιμενεις μονομερη αυξηση τιμων στο συμβολαιο σου για να καταγγειλεις τη συμβαση, αν γινει κατι τετοιο ποτε. 4. Περιμενεις να εμφανιστουν τοσα πολλα προβληματα στη συνδεση σου που να στοιχειοθετουν καταγγελια της συμβασης αζημιως, αν γινει κατι τετοιο ποτε. Γίνεται κ παράνομα;
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν κρινω απο το ποστ #4, νομιζω οτι εχεις ηδη σκεφτει και εναν πιθανο τροπο. Το αν γινεται ή "γινεται" ειναι αλλο θεμα.
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις το πρόστιμο (εκτός από τις περιπτώσεις που γράφτηκαν) και πάλι καλά που ο υπάλληλος στο Γερμανό σου είπε ότι δε γίνεται γιατί καμιά φορά σου λένε μη πληρώνεις κλπ για να κερδίσουν το συμβόλαιο.
vairass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις το πρόστιμο (εκτός από τις περιπτώσεις που γράφτηκαν) και πάλι καλά που ο υπάλληλος στο Γερμανό σου είπε ότι δε γίνεται γιατί καμιά φορά σου λένε μη πληρώνεις κλπ για να κερδίσουν το συμβόλαιο. Τον ξέρω τον υπάλληλο είναι οκ άτομο, βασικά είναι αφεντικό. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις το πρόστιμο (εκτός από τις περιπτώσεις που γράφτηκαν) και πάλι καλά που ο υπάλληλος στο Γερμανό σου είπε ότι δε γίνεται γιατί καμιά φορά σου λένε μη πληρώνεις κλπ για να κερδίσουν το συμβόλαιο.Συνηθως λενε οτι δικαιουσαι να φυγεις και δεν υπαρχει κανενα προστιμο. Και μετα που ερχεται το μπουγιουρντι των 120 και τους λες οτι αλλα σου υποσχεθηκαν, κανουν οτι δεν εχουν ιδεα και εμεσως πλην σαφως σου λενε "κοψε το λαιμο σου τωρα". 1
vairass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν κρινω απο το ποστ #4, νομιζω οτι εχεις ηδη σκεφτει και εναν πιθανο τροπο. Το αν γινεται ή "γινεται" ειναι αλλο θεμα. Σκέφτηκα για αρχή να φύγω και να πληρώσω με δόσεις το πρόστιμο. Είναι παράνομο;
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σκέφτηκα για αρχή να φύγω και να πληρώσω με δόσεις το πρόστιμο. Είναι παράνομο;Αυτο θα το συζητησεις με τον παροχο σου κι οχι μαζι μου. Ουτε μεσαζων σε διακανονισμους πληρωμης ειμαι, ουτε ο παροχος.
gokuthelegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν σκοπεύεις να πληρώσεις το πρόστιμο, με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να σκεφτείς και αν σε συμφέρει μακροπρόθεσμα. Μπορεί να σε συμφέρει μπορεί και όχι. Αν η διαφορά στα πάγια/υπηρεσίες για το υπολειπόμενο χρόνο του συμβολαίου είναι συνολικά μεγαλύτερη από 120 ευρώ τότε σε συμφέρει να τα πληρώσεις.
vairass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτο θα το συζητησεις με τον παροχο σου κι οχι μαζι μου. Ουτε μεσαζων σε διακανονισμους πληρωμης ειμαι, ουτε ο παροχος. Καλά Εντάξει άκυρη απάντηση, εδώ μιλάμε για άτομα που ξέρουν να μας πουν κ εσύ μιλάς σαν δικηγόρος, όνειρο λογικά το είχες 10 χρόνια εδώ μέσα τους ξέρω όλους από έξω μην ανησυχείς, δεν είναι επίθεση προς εσένα απλά διαπίστωση.
vairass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν σκοπεύεις να πληρώσεις το πρόστιμο, με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να σκεφτείς και αν σε συμφέρει μακροπρόθεσμα. Μπορεί να σε συμφέρει μπορεί και όχι. Αυτές είναι απαντήσεις όχι δικηγόρος κλπ. Σωστό κ αυτό αλλά θέλω vdsl, η 4ΝΕΤ Τούμπα κ Χαρίλαου ούτε σε δύο χρόνια, ακόμα κέντρο βρίσκεται. 120 ευρώ είναι 12 ευρώ το μήνα σωστά; αν κάτσω σε αυτούς όμως θα δώσω 19Χ22.90... Για κάτι που δεν με καλύπτει.
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν κανω το δικηγορο κανενος. Εθεσες ενα ερωτημα ανοιγοντας το τοπικ και απαντησα στο αρχικο σου ερωτημα με σαφηνεια. Επανηλθες με διαφορες αλλες αποριες, τις οποιες επισης σου απαντησα. Στην τελευταια σου... απορια με ρωτας κατι που πλην του παροχου σου ειναι αδυνατον να σου απαντησει καποιος αλλος. Αν η απαντηση αυτη που ειναι και η πραγματικοτητα δεν σε ικανοποιει, τι να σου πω, θα σου περασει Για οποιον αναρωτιεται, ηρθε οντως prive.Θεουλης :lol: 1
vairass Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για οποιον αναρωτιεται, ηρθε οντως prive. Γιατί όχι; εξυπνάκια είχαμε και θα έχουμε πολλά εδώ μέσα. Δεν κανω το δικηγορο κανενος. Εθεσες ενα ερωτημα ανοιγοντας το τοπικ και απαντησα με σαφηνεια. Μετα σου προεκυψε μια σειρα απο αλλες αποριες, τις οποιες επισης σου απαντησα. Στην τελευταια σου απορια με ρωτας κατι που πλην του παροχου σου ειναι αδυνατον να σου απαντησει καποιος αλλος. Αν η απαντηση αυτη που ειναι και η πραγματικοτητα δεν σε ικανοποιει, τι να σου πω, θα σου περασει Όλα περνάνε και τα ξεχνάμε.. Χάχα Αντε ας κλείσει το θέμα γιατί βαρέθηκα θα βρω λύση μόνος. Καληνύχτα 1
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αντε ας κλείσει το θέμα γιατί βαρέθηκα θα βρω λύση μόνος. ΚαληνύχταΣυγχωρα μας που σου απαντησαμε τις αποριες, δεν θα επαναληφθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα