Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μέχρι 10/2018 συμβόλαιο με την 4net αλλά θέλω να φύγω γιατί ο ΟΤΕ δίνει vdsl με 29.90.

Πήγα ρώτησα και θέλει 120 ευρώ πέναλτι, αλλά μου φαίνονται πολλά.

Κανα τρόπο μήπως την γλυτωσω φθηνά ξέρουμε;

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μέχρι 10/2018 συμβόλαιο με την 4net αλλά θέλω να φύγω γιατί ο ΟΤΕ δίνει vdsl με 29.90.

Πηγαινε ΟΤΕ πες θελω να ερθω με σας κτλ ισως σου δωσουν credit τα 120. Δυσκολο ομως ουτε αναγκασμενοι ειναι

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει. Για να μην αρχισω να γραφω τα γνωστα και με πουνε καποιοι γραφικο

• Like 3
Δημοσ.

Πηγαινε ΟΤΕ πες θελω να ερθω με σας κτλ ισως σου δωσουν credit τα 120. Δυσκολο ομως ουτε αναγκασμενοι ειναι

Πήγα ΟΤΕ δεν γίνεται αυτό μου είπε ο τύπος.

Δεν υπαρχει. Για να μην αρχισω να γραφω τα γνωστα και με πουνε καποιοι γραφικο

Αν τελικά συμφωνήσω για το πρόστιμο πρέπει να πληρωθεί για να πάω στον ΟΤΕ η απλά θα έχω κάποιο χρέος στην 4νετ;

Δημοσ.

Πού είδες ότι ο ΟΤΕ δίνει VDSL με 29,90; Στη σελίδα τους το πιό φθηνό που βλέπω είναι το 30άρι με 33,17+τέλη σταθερής.

όντως και εγώ αυτό είδα τώρα.

παίζει καμια προσφορά;

γιατί εγώ τόσα δίνω για 30άρι όπως είπε ο από πάνω 

Δημοσ.

Πού είδες ότι ο ΟΤΕ δίνει VDSL με 29,90; Στη σελίδα τους το πιό φθηνό που βλέπω είναι το 30άρι με 33,17+τέλη σταθερής.

Πήγα από κατάστημα Γερμανός και έτσι μου είπαν, πιθανόν να μου τα είπε χωρίς τα τέλη ; δεν νομίζω ρώτησα αν είναι τελική και είπε ναι, τελική τιμή.

Αν είναι 35+ άστο ξεφεύγει όντως δεν συμφέρει, τώρα δίνω 22.90 με δωρεάν κινητά σταθερά. Αλλά το ίντερνετ είναι χελώνα.

Το απλο ίντερνετ με δωρεάν προς σταθερά μου είπε 23.90.

όντως και εγώ αυτό είδα τώρα.

παίζει καμια προσφορά;

γιατί εγώ τόσα δίνω για 30άρι όπως είπε ο από πάνω

Λογικά θα είναι προσφορά, μου είπε και για τηλεόραση αν θέλω το βασικό πακέτο συν 9 ευρώ τον μήνα.

Τεσπα το θέμα είναι πως θα φύγω από την 4νετ χωρίς πέναλτι;

Δημοσ.

Όταν μια εταιρία αλλάζει μονομερώς τους όρους της σύμβασης (συνήθως αυξήσεις τιμών, ακύρωση πακέτων, κλπ) υπάρχει περιθώριο ένας μήνας από την ημέρα που θα αναρτηθεί η ανακοίνωση να κάνεις καταγγελία της σύμβασης και να μην πληρώσεις τίποτα. Αλλά αυτό δεν ξέρεις πότε θα γίνει, και επιπλέον θα πρέπει να παρακολουθείς συνεχώς τα πράγματα για να πετύχεις κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Τεσπα το θέμα είναι πως θα φύγω από την 4νετ χωρίς πέναλτι;

Απο το Καμπ Νου και την 4νετ δεν φευγεις χωρις πεναλτι.

• Like 5
Δημοσ.

Όταν μια εταιρία αλλάζει μονομερώς τους όρους της σύμβασης (συνήθως αυξήσεις τιμών, ακύρωση πακέτων, κλπ) υπάρχει περιθώριο ένας μήνας από την ημέρα που θα αναρτηθεί η ανακοίνωση να κάνεις καταγγελία της σύμβασης και να μην πληρώσεις τίποτα. Αλλά αυτό δεν ξέρεις πότε θα γίνει, και επιπλέον θα πρέπει να παρακολουθείς συνεχώς τα πράγματα για να πετύχεις κάτι τέτοιο.

Άρα την πάτησα..

Απο το Καμπ Νου και την 4νετ δεν φευγεις χωρις πεναλτι.

Χωρίς πρόστιμο εννοώ.

Δημοσ.

Εμένα μου θύμισε κάποιο παλιό Internet cafe..

Μέτριο όχι καλό, το καλύτερο ήταν e-global.

Ξεφεύγουμε από το θέμα όμως.

Δημοσ.

Τεσσερις (νομιμες) επιλογες εχεις:

1. Μενεις εκει που εισαι

2. Φευγεις πληρωνοντας το προβλεπομενο προστιμο

3. Περιμενεις μονομερη αυξηση τιμων στο συμβολαιο σου για να καταγγειλεις τη συμβαση, αν γινει κατι τετοιο ποτε.

4. Περιμενεις να εμφανιστουν τοσα πολλα προβληματα στη συνδεση σου που να στοιχειοθετουν καταγγελια της συμβασης αζημιως, αν γινει κατι τετοιο ποτε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...