batmanasgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 σχετικά με αδικία που έχω υποστεί από χρηστη του site και δεν ξέρω και από ποιον άλλον στην αρχή που είχα κάνει εγγραφη έψαχνα ένα laptop και έστειλα μήνυμα σένα άτομο εδώ στο site που είχε ένα laptop 330e του ζήτησα να μου το αφήσει 310 και αυτός με έβρισε και επειδή μου φέρθηκε με τέτοιο τρόπο πήγα στην αγγελία του και του έβαλα αρνητική το ίδιο έκανε και αυτός σε εμενα ενώ εγώ δεν του έκανα κανένα κακό i δικια του αρνητική σβήστηκε σίγουρα από κάποιον διαχειριστή του site εμενα μπορεί να μου απάντηση κάποιος αρμόδιος για πιο λόγο παραμένει?δεν νομίζω να είναι σωστό αυτό ειδικά όταν είμαι ένταξη στις συναλλαγές μου αυτό που ζητάω είναι να σβηστεί και i δικια μου αρνητική γιατί με πολλά άτομα που έχω μιλήσει εδώ στο site σχετικά είναι εντελώς άκυρη διότι δεν του έκανα κανένα κακό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 σχετικά με αδικία που έχω υποστεί από χρηστη του site και δεν ξέρω και από ποιον άλλον στην αρχή που είχα κάνει εγγραφη έψαχνα ένα laptop και έστειλα μήνυμα σένα άτομο εδώ στο site που είχε ένα laptop 330e του ζήτησα να μου το αφήσει 310 και αυτός με έβρισε και επειδή μου φέρθηκε με τέτοιο τρόπο πήγα στην αγγελία του και του έβαλα αρνητική το ίδιο έκανε και αυτός σε εμενα ενώ εγώ δεν του έκανα κανένα κακό i δικια του αρνητική σβήστηκε σίγουρα από κάποιον διαχειριστή του site εμενα μπορεί να μου απάντηση κάποιος αρμόδιος για πιο λόγο παραμένει?δεν νομίζω να είναι σωστό αυτό ειδικά όταν είμαι ένταξη στις συναλλαγές μου αυτό που ζητάω είναι να σβηστεί και i δικια μου αρνητική γιατί με πολλά άτομα που έχω μιλήσει εδώ στο site σχετικά είναι εντελώς άκυρη διότι δεν του έκανα κανένα κακό Αντί να κάτσεις να γράψεις αυτό το μήνυμα, θα μπορούσες να κάνεις απλώς μια αναφορά στην αρνητική "αξιολόγηση" που έλαβες και θα είχε αφαιρεθεί. Όπως και μόλις έγινε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις