Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας έχουν μείνει 0,09€ στην κάρτα σας και δεν έχετε τι να τα κάνετε; Έχετε μέρες να δείτε τον αγαπημένο σας ταχυδρόμο; Θέλετε να καταστρέψετε το ταμπλό του αυτοκινήτου σας τώρα που έρχεται το καλοκαίρι;

Το Geasbest έρχεται για να σας λύσει τα προβλήματα με το Non Slip Super Sticky PU Anti - Skidding Car Matt for Dashboard (copy paste από την περιγραφή):

http://www.gearbest.com/car-decorations/pp_17765.html

0,09€ με κουπόνι GB3RDJEF

ta1jDVK.jpg

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 8
Δημοσ.

3 φορές το πήρα και τις 3 μετά από καμιά βδομάδα το πέταξα

Οκ,μηδαμινό το ποσό αλλά έπιασε μπιχλα από χνούδια κτλπ και φαινόταν απαίσιο.

• Like 1
Δημοσ.

Το κρατάει το κινητο καλά? Μην πέσει και τρέχουμε. Έχω 20 λεπτά στο paypal λέω να πάρω ένα θα βολέψει αρκετά αν κάνει αυτό που λεει.

Δημοσ.

Ενω στην αρχη κολλανε καλα, σε μερικες μερες η κολλα αρχιζει και φευγει. Οσες φορες πηρα, τα πεταξα μεσα σε μερικες μερες. Για να κρατανε τιποτα ψιλοπραγματακια ειναι καλα αλλα για κινητο μην τα πολυεμπιστευεστε!

Δημοσ.

Το κινητό μου ούτε γ πλάκα δεν το έβαζα,γιατί μετά από λίγες μέρες δεν πιάνει όπως όταν το πρωτοβαζεις,και μετά πάει σκουπίδια.

Γενικά αν το θέλει κανείς να πάρει καμία 20αρια να έχει να αλλάζει :P

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να τελειωσε η προσφορα, γιατι το κουπονι δεν μου το παιρνει, γαζει το παρακατω μηνυμα...

This coupon has reached its usage number limit...

Δημοσ.

Νόμιζα ήταν κάτι τέτοιο που έψαχνα αυτό τον καιρό και χάρηκα :)

attachicon.gifREMAX-Mobile-Holder-with-Charging-USB-Cable-Micro-font-b-Car-b-font-font-b-Dashboard.jpg

Ωραίο αυτό! Πως το ψάχνουμε;

Κανένα λινκ από ebay/ali;

edit:Μόλις είδα στην παράθεση που έκανα την απάντηση στην πρώτη μου ερώτηση :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...