Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντεύω να φλιπάρω. ΄Κατοχος dell inspiron N5110.

Το laptop έχει inteHD 3000 και nvidia gt 525m.

Το πρόβλημα έχει ως εξής.

Βάζω windows 10 home, δεν κατεβάζω κανένα driver από nvidia και όλα πήγαιναν σφαίρα. Και να πάιρναγα official driver από nvidia είχα drops. Με την έκδοση που κατέβασαν τα home η κάρτα δούλευε ρολόι. Δηλαδή είδα στο windows update ότι κατέβαζε gt 525m κανονικά.

Έχοντας κλειδί μόνο για 10pro είπα να τα περάσω. Με λύπη μου είδα ότι αυτόματα τα windows δεν κατέβασαν driver για gt525m, παρ'όλα αυτα το control panel το έδειχνε με δεξί κλικ στο desktop. Πέρασα την τελευταία έκδοση από nvidia, χάλια μαύρα. Λες κ κοβει την κάρτα. 

Παλεύω να μην ξαναπεράσω τα home, γιατί έχω περάσει πολλά προγράμματα ήδη.

Με λίγα λόγια γρηγοράδα είδα μόνο όταν το windows update στα 10home πέρασε μόνο του τους drivers.

Δημοσ.

γενικότερα τι drivers έχεις βρε για 10αρια για το συγκεκριμένο;

αν μιλούσες για 7αρια θα σου έλεγα οτι πρέπει πρώτα να περάσεις τον intel HD driver και μετά να περάσεις τον οποιοδήποτε nvidia ώστε να δουλέψουν σωστά μεταξύ τους οι 2 κάρτες.

Για 10αρια που δεν έχει και επίσημη υποστήριξη,σκούρα τα πράγματα.

Κατέβασε τον τελευταιο Intel HD απο intel και τον τελευταιο nvidia για την κάρτα.

με DDU ξήλωσε τα πάντα απο gpu drivers(intel,nvidia)

πέρνα τον intel,reboot,πέρνα τον Nvidia Και δες.

σε κάθε περίπτωση το κάνεις χωρίς σύνδεση στο νετ.

• Like 1
Δημοσ.

γενικότερα τι drivers έχεις βρε για 10αρια για το συγκεκριμένο;

αν μιλούσες για 7αρια θα σου έλεγα οτι πρέπει πρώτα να περάσεις τον intel HD driver και μετά να περάσεις τον οποιοδήποτε nvidia ώστε να δουλέψουν σωστά μεταξύ τους οι 2 κάρτες.

Για 10αρια που δεν έχει και επίσημη υποστήριξη,σκούρα τα πράγματα.

Κατέβασε τον τελευταιο Intel HD απο intel και τον τελευταιο nvidia για την κάρτα.

με DDU ξήλωσε τα πάντα απο gpu drivers(intel,nvidia)

πέρνα τον intel,reboot,πέρνα τον Nvidia Και δες.

σε κάθε περίπτωση το κάνεις χωρίς σύνδεση στο νετ.

Αφού σου λέω στα home κοιτούσα το update κ είδα την κάρτα ότι την αναβάθμιζε και δούλεψε ρολόι. Στο site της nvidia για gt 525m είδα κανονικά drivers για 10άρια.

Δημοσ.

Αφού σου λέω στα home κοιτούσα το update κ είδα την κάρτα ότι την αναβάθμιζε και δούλεψε ρολόι. Στο site της nvidia για gt 525m είδα κανονικά drivers για 10άρια.

δεν αναφέρομαι για gpu drivers μόνο,μιλάω γενικότερα.

η dell δεν έχει δώσει drivers για τα υπόλοιπα περιφεριακά και οι οδηγοί των 8 δεν μπαίνουν.

για την 525 ειναι λογικό να βρίσκεις drivers για 10αρια ΟΜΩΣ στον φορητό σου υπολογιστή δεν ειναι η μόνη κάρτα που υπάρχει.

Αν δεν μπει ο intel HD driver πρώτα που ειναι και η βασική κάρτα γραφικών δε νομίζω οτι λειτουργεί σωστά και η δευτερη κάρτα.

Τουλάχιστον στο δικό μου μοντέλο με την HD6470 αυτό ισχύει.

Αν ισχύει κάτι άλλο στα μοντέλα με Nvidia γράψε λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...