Προς το περιεχόμενο

Pou tha vrw ena gamecube?!!!

scyther666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ola ta strava....

Epsaxna GC...paw sto gamecenter (eksarxeia).... to exei...paw tin epomeni mera den to exei......to vriskw.....psaxnw memory...paw gamecenter...exei...paw tin epomeni mera...den exei.....vriskw...psaxnw to metroid....paw gamecenter....to exei....paw tin apomeni mera......mantepste.....den to exei...

eimai gantemis??

Malon kapios me prolavenei kata akrivws mia mera...

RE MIPWS PIRE KANENAS APO ESAS TIN PARASKEVI 16 TOU MINA TO METROID APO TO GAME CENTER STA EKSARXEIA???????THA TOU FAW TA AFTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Fevgontas omws pikramenos apo to kentro afou den to vrika pouhtena to metroid eipa na perasw apo to software center....fysika den to eixe alla prin apo kamia wra tou eixan ferei se metaxeirismeno to metroid se teleia katastasi.....fysika to pira me tin mia....

Btw sto software center exei pesei megali parakmi....

re gamoto apo tote pou paratisa egw tis consoles ekleisan ola ta magazia....

paw dipla sto gamebuster kai o typos akouge ploutarxo kai eklege tin moira tou aftos kai ta adia tou rafia....

memory vrika se ena console club (isws kai to teleftaio tis perifimis (kapote) alysidas) stni evraiki timi twn 37 euro (i 251) alla as opsete i elipsi....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι, το GC μεχρι στιγμης δεν τσιπαρετε.Υπαρχει loader με τον οποιον μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια απο ΗΠΑ και Ιαπωνια.

Δημοσ.

katarxin agorase apo amazon.co.uk i apo amazon.fr

ego to diko mou cube to agorasa apo amazon.fr 1 mina prin erthei ellada to eixa se asimi xroma mazi me to zelda...

ellada den tha vreis sxedon tipota apo paixnidia kai an vreis tha einai panakriva.

to cube then chiparete alla me to freeloader pou anaferan merikoi mporeis na paikseis paixnidia US kai JAP ti kerdizeis me afto? apla iparxoun polla paixnidia pou den erxodai evropi pote kai korifaia paixnidia vlepe animal crossing mono US vlepe winning eleven 6 FE mono JAP episis mporeis na vreis poli efkola apo http://www.ign.com http://www.djangos.com http://www.play-asia.com, k.a. poli fthina paixnidia metaxeirismena px metroid mono 10 euro

res evil 0 6 euro!!!!! ego perimeno tora f-zero gx kai viewtifull joe 25 euro kai ta 2!!!!!

edo ellada piga sto germano kai parageila to f-zero eixe kikloforisei 1 mina idi stin ellada kai tipota meta apo 3 evdomades....kai paragelno apo hong-kong kai erxetai se 3 meres!!! stin alvania eimaste? an se endiaferei pados psakse online tha me thimitheis....

Δημοσ.

file anoubis apo oti katalava agorazeis on line se trella,etsi?apo pou agorazeis?ta site pou les einai shops?stelnoune ellada?to freeloader poso stoixizei?an mporeis apanthse or pm me plz..euxaristw!

Δημοσ.

apo play-asia de plironeis tipota apolitos oso kai megali na einai i agora...

to poio kalo einai na to sou to steiloun me aplo taxidromeio kanei 2-3 meres na erthei apo opoudipote sto kosmo an agorasete apo ameriki prosekste na valete oti einai gift kai prosekste pote min xrisimopoiite kati allo ektos apo aplo taxidromeio giati tha kollisei sto teloneio episis iparxoun kai agglika site pou poulane online metaxeirismena poli fthina an einai apo evropaiki enosi den plironete dasmo...

gia na katalavete eimaste i moni xora stin evropi pou agorazodas kati ektos evropaikis enosis pou kanei apo 20 euro kai pano plironoume 200 euro epipleon afto ginetai mono edo mporei kai stin alvania...an agorasei kati pou kanei 400 euro pali 200 plironeis. fovero ee poli logiko athanati ellada...giafto prosoxi kalitera na pliroseis 5 dolaria gia gift parapano kai na min mplekseis me tous kleftes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...