Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα 
Τις τελευταιες μερες προσπαθω να αντιγραψω καποιες φωτογραφιες(ειναι αποθηκευμενες στην micro sd) απο το κινητο μου(samsung s4mini) στο pc(windows 7) μου .Ειναι οι πιο προσφατες φωτος και οταν παω να τις αντιγραψω μου βγαζει το εξης μηνυμα "τα παρεχομενα δεδομενα ειναι εσφαλμενου τυπου" .Δοκιμασα και σε αλλο pc με windows 10 αλλα παλι το ιδιο.Εβαλα και το pc suite αλλα ουτε συνδεεται.Επισης απο το ιδιο κινητο εχω περασει ενα βιντεο στο pc το οποιο δεν ανοιγει με κανενα προγραμμα που εχω .Ενα τελευταιο ,θελω να αντιγραψω τις φωτογραφιες απο τον φακελο screenshots του κινητου αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα οταν συνδεω με το pc.Μπορει να βοηθησει  κανεις??Ευχαριστω.

Επεξ/σία από christos_realmad
Δημοσ.

κατέβασε στο τηλέφωνο την εφαρμογή airdroid.

μπαινεις web.airdroid.com πατας πανω δεξια το [-] απ το κινητό που εχει και σου βγάζει να σκανάρεις QR code που σου δίνει στον υπολογιστή.

έτσι βλέπεις τα πάντα απο το τηλέφωνο στον υπολογιστή.

τα screenshots πιθανότατα αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου οπότε αν ψάχνεις στην κάρτα μνήμης δεν.

Τα αρχεια που θες να μεταφέρεις,απο το κινητό ανοίγουν;

αν οχι μάλλον έχει θέμα η κάρτα μνήμης είτε δεν αποθηκεύτηκε σωστά η εικονα(μπορεί να κόλλησε η κάμερα πχ)

Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις να τις κάνεις upload σε κάποιο cloud και να τις πάρεις από εκεί;

θα το δοκιμαζα αλλα ειναι παρα πολλες οι φωτος και θα παρει πολυ χρονο , αυτο το μηνυμα που μ εμφανιζει ξερεις γιατι το βγαζει?

κατέβασε στο τηλέφωνο την εφαρμογή airdroid.

μπαινεις web.airdroid.com πατας πανω δεξια το [-] απ το κινητό που εχει και σου βγάζει να σκανάρεις QR code που σου δίνει στον υπολογιστή.

έτσι βλέπεις τα πάντα απο το τηλέφωνο στον υπολογιστή.

τα screenshots πιθανότατα αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου οπότε αν ψάχνεις στην κάρτα μνήμης δεν.

Τα αρχεια που θες να μεταφέρεις,απο το κινητό ανοίγουν;

αν οχι μάλλον έχει θέμα η κάρτα μνήμης είτε δεν αποθηκεύτηκε σωστά η εικονα(μπορεί να κόλλησε η κάμερα πχ)

οκ θα το δοκιμασω , παντως για τον φακελο screenshots μεσα στο κινητο ψαχνω και οχι στην microsd αλλα δεν εμαφανιζεται πουθενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...