Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις τα 10αρια σε netbook με 2gb ram, σε συγκριση με τα 7 starter που εχω τωρα?

Το εχω αναγκαστικα με windows λογω καποιων προγραμματων, αλλιως θα του εβαζα debian.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, τα έχω δοκιμάσει εγώ. και μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο.

Σε τι νετμπουκ θα τα βάλεις και τι χαρακτηριστικά έχει;

Σε αυτό το κολοκυθάκι το έβαλα : http://mobilespecs.net/laptop/Acer/Acer_Aspire_One_AOD150.html οποy έχει 2 gb ραμ και ssd

Δημοσ.

Καλημερα. Σε ενα hp 2140

2gb ram

atom dual 1.6

hdd

ααα εχεις ssd οποτε λογικο να πηγαινει σφαιρα. Δυστυχως τα εβαλα και προτιμησα παλι τα 7 starter. Δεν ξερω, δεν ειχανε παρα πολυ καλη ανταποκριση. Οποτε ξαναγυρισα στα 7 starter.

Δημοσ.

Καλημερα. Σε ενα hp 2140

2gb ram

atom dual 1.6

hdd

ααα εχεις ssd οποτε λογικο να πηγαινει σφαιρα. Δυστυχως τα εβαλα και προτιμησα παλι τα 7 starter. Δεν ξερω, δεν ειχανε παρα πολυ καλη ανταποκριση. Οποτε ξαναγυρισα στα 7 starter.

Καλημέρα

Πάνω κάτω το ίδιο με το δικό μου είναι. Κοιτά, με τον ssd είναι καλά. Άλλα όμως μην νομίζεις ότι έκανε καμιά εντυπωσιακή διάφορα γτ μιλάμε για sata 1 (άμα θυμάμαι καλά) άπλα είναι καλύτερα από τον μηχανικό. Έβαλα ssd γτ μου περίσσευε αλλιώς δεν θα του έβαζα.

(είχα κ μια μικρή απορία να δω την διάφορα) :P 

Όταν τα έβαλες εσύ, τι περίεργο είχες δει και σε χάλασαν;

Δημοσ.

Καλημέρα

Πάνω κάτω το ίδιο με το δικό μου είναι. Κοιτά, με τον ssd είναι καλά. Άλλα όμως μην νομίζεις ότι έκανε καμιά εντυπωσιακή διάφορα γτ μιλάμε για sata 1 (άμα θυμάμαι καλά) άπλα είναι καλύτερα από τον μηχανικό. Έβαλα ssd γτ μου περίσσευε αλλιώς δεν θα του έβαζα.

(είχα κ μια μικρή απορία να δω την διάφορα) :P

Όταν τα έβαλες εσύ, τι περίεργο είχες δει και σε χάλασαν;

αυτο ακριβως. οσο ναναι μια μικρη βελτιωση την ειδες με τον ssd και ας ειναι sata1.

εεε πχ αργουσε λιγακι να ανοιξει φακελους ας πουμε, τα updates εκαναν 50 ωρες, ειχα προβληματακι με τον driver της καρτας γραφικων. γενικα δεν εκατσαν καλα στο μηχανημα. οποτε τα ξηλωσα

Δημοσ.

αυτο ακριβως. οσο ναναι μια μικρη βελτιωση την ειδες με τον ssd και ας ειναι sata1.

εεε πχ αργουσε λιγακι να ανοιξει φακελους ας πουμε, τα updates εκαναν 50 ωρες, ειχα προβληματακι με τον driver της καρτας γραφικων. γενικα δεν εκατσαν καλα στο μηχανημα. οποτε τα ξηλωσα

Ποια έκδοση τον 10 είχες βάλει;

Εε όσο να ναι έχουν κάποιες τέτοιες κουλαμάρες τα 10. Προσωπικά πιστεύω πως τα 7 είναι καλύτερα από τα 10 για την ώρα.

Μείνε για την ώρα στα 7, και αργότερα όταν θα είναι καλύτερα τα 10 (και εάν) τότε δοκίμασε πάλι να πας. αν έχεις την όρεξη βεβαία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...